fbpx

Afrika

Skreddersydde pakkereiser

Populære reiser til Afrika

Afrika

Navnet alene setter fart i fantasien. Vi drømmer om Afrika. Vi ser for oss savannen som stekes under en dypblå himmel mens du er på safari. Løver som døser i skyggen av trær. Flokker av gnuer som samler seg på slettene. Aper som svinger seg gjennom løvtaket i en smaragdgrønn jungel. Krokodillesnuter som dupper i dammer. Neshorn som velter seg i sølen. Elefanter som krysser veien rett foran safaribilen. Silhuettene av en flokk giraffer i det fjerne. Alt dette er typiske opplevelser i Afrika.

Unike Reiser gir deg uforglemmelige opplevelser på din Afrika-reise ved å tilby fantastiske og trygge lodger og hoteller. De ansatte er dedikerte til å gi deg den beste servicen mulig for å sikre at ditt opphold blir minneverdig. 
På safari vil du vil bli guidet gjennom det vakre landskapet av en privat sjåfør som er stolt av å vise frem alt Afrika har å by på. Opplev fantastiske safariopplevelser i privat safaribil med en dyktig sjåfør som ønsker å gi deg en unik og personlig safariopplevelse.

Kenya

Kenya er hjem til noen av noen av Afrikas mest spektakulære nasjonalparker og av mange regnet som det beste landet for en safari i Afrika. Den mest kjente er Masai Mara, men du får også fantastiske safariopplevelser om du velger en (eller flere) av de mer «ukjente» parkene.
Uansett hvilke(n) nasjonalpark du velger, blir du beriket og imponert av det fantastiske dyrelivet og naturen. Hver eneste park har sitt særtrekk.

Les mer

Sør-Afrika

Sør-Afrika kan by på så mye at selv den mest erfarne kan miste oversikten. Det store trekkplasteret er nasjonalparkene hvor du kan oppleve De fem store på nært hold. Kanskje er målet en byferie i Cape Town med utflukter til vingårdene i innlandet, fotturer langs Kapp det gode håp og en tur til Table Mountain.
Her får du avslapningsferie ved havet med svømming og dykking. Eller strikkhopping, rafting, kanoturer og dykking med hvithai. Sør-Afrika har noen av verdens beste golfbaner og passer også godt for en bilferie. 

Les mer

Tanzania

Tanzania gir deg Afrikas svimlende storhet for full utblåsning. Vidstrakte sletter, baobabskoger og utdødde vulkaner. Verdens største flokker av gnuer og sebraer. I Tanzania finner du noen av Afrikas største og mest spektakulære naturreservater og nasjonalparker. Hver og en av dem har noe spesielt å by på. Selve «moderskipet» er Serengeti nasjonalpark, tett fulgt av Ngorongoro-krateret. Tanzania anbefales sterkt til de som ønsker å oppleve safari.

Les mer

Zanzibar

Paradisøya Zanzibar utenfor kysten av Tanzania har et tempo som er behagelig, rolig og avslappet. Her bor du på hotell rett ved de hvite strendene. Et par skritt fra hotellet går du rett inn i det afrikanske hverdagslivet med øyboere som fisker, reparerer fiskegarn og plukker skjell mens barna leker på stranden. Med unntak av savannens ville dyr inneholder Zanzibar det beste av Afrika, så det er forståelig at den lille øya er blitt en fast ingrediens i safarirundreisene og et populært sted for en bryllupsreise! Zanzibar er magisk!

Les mer

Egypt

I Egypt kan du oppleve pyramider, templer, kongegraver og cruise på Nilen. Museer som inneholder de mest fantastiske skatter og mumier. Kairo, med sitt yrende folkeliv og basarer. Ridetur på kameler i ørkenen, vandring opp Moses-fjellet og besøk hos beduiner. Reiser til Egypt avsluttes gjerne med late dager på stranden i Hurghada. Her er det flotte muligheter for snorkling, dykking og andre vannaktiviteter. Egypt gir deg verdens eldste kulturarv og du opplever ting du ikke ser andre steder i verden!

Les mer

Uganda

Uganda kan beskrives på mange måter, men det var Winston Churchill som traff blink da han uttalte at Uganda er Afrikas perle. Årsaken var at han ble så begeistret for landets praktfulle natur, dyreverden og kultur.
Uganda er et eventyr. Hovedrollen spilles av de utrydningstruede fjellgorillaene. I nasjonalparkene består rollebesetningen av treklatrende løver, sjimpanser, elefanter, giraffer og leoparder. Uganda byr på uforglemmelig safari.

Les mer

Zambia

Afrikas uslepne diamant! Zambia er et spennende reisemål for deg som er eventyrlysten og sulten på en opplevelse litt utenom det vanlige. Landet passer utmerket for deg som ønsker å reise til land uten for mye vestlig innflytelse.
Zambias livsnerve er den mektige Zambezi-elven, som sørger for vann til Afrikas største og mest berømte foss, Victoria Falls. Dette vakre landet er også ideelt for den som ønsker å dra på safari, enten i bil, til fots, på hesteryggen eller med kano. Det mangler heller ikke på tilbud for den som søker ekstremsport og aktiviteter. 

Les mer

Zimbabwe

Hjem til en av Afrikas største attraksjoner: De mektige Victoria Falls.
Zambezi-elven lokker tilreisende med båtsafari og kanoturer. Båtcruise på Lake Kariba, med uforglemmelige solnedganger. Fantastiske lodger og spennende togturer. Zimbabwe har åtte nasjonalparker, hvor Hwange er den mest kjente. De fem store (elefant, bøffel, leopard, neshorn og løve) vandrer rundt i parkene og gir besøkende fantastiske safariopplevelser.

Les mer

Malawi

Dette lille landet er en nesten uoppdaget perle. Et trygt og vennlig land som lokker med en fascinerende miks av opplevelser, kultur og severdigheter. Ja, Malawi er rett og slett utrolig! Malawi beskrives som «Afrika for nybegynnere», med en herlig blanding av landskap, kultur, dyreliv, innsjøer og naturopplevelser. Landets sjel er Lake Malawi, og de vakre nasjonalparkene. Safarien foregår i nesten uberørte områder.
I Malawi kan du også utforske byer, vandre i fjell og daler, fiske, ta en båttur, drikke te, sykle, lære om tradisjonell kunst og kultur eller bare ligge på stranden.

Les mer

Rwanda

Bittelite, men det er ikke størrelsen som teller. Dette herlige landet er et av Afrikas mest naturskjønne og absolutt reneste land. Fjellgorillaene er hovedattraksjonen, og Volcanoes nasjonalpark står på alle reisendes liste. Her opplever du vulkaner, dramatiske fjellformasjoner, gorillaer og aper. Du vandrer gjennom historien og følger i fotsporene til Dian Fossey.
Nasjonalparkene Nyungwe og Akagera byr på naturopplevelser og møter med ville dyr på din safari.

Les mer

Marokko

Marokko er som en vandring gjennom Tusen og én natt. Landet byr på en rekke kontraster, som vekker alle dine sanser. Du reiser mellom pulserende storbyer og sjarmerende, uberørte landsbyer. Her finner du frodige oaser, dramatiske fjellkjeder, shopping, eksotiske matretter og strandliv. Ri på kamel over sanddynene og se fantastiske soloppganger. Begi deg ut på fottur i Atlasfjellene, finn ro med meditasjon og yoga eller skjem deg bort på et hamam. Gjør som Humprey Bogart og besøk Casablanca eller utforsk kongebyene Rabat og Fez. 

Les mer

Madagaskar

Madagaskar er et eventyr og en helt annen verden. Praktisk talt uberørt, fargerikt, vilt og unikt. Det er slik Madagaskar presenterer seg for besøkende. Øya passer for den eventyrlystne som ønsker å oppleve noe utenom det vanlige.
Lemurer, kameleoner og baobabtrær! Trenger vi si noe mer? Se fossefall så vakre og juv så dype at de overgår dine villeste fantasier. Se regnskog og nyt slaraffenlivet på lekre strender. Utforsk livet under havoverflaten, hør mer om landets spennende historie og opplev den varierte kulturen.

Les mer

Book din reise til Afrika hos Unike Reiser

Se reiseforslagene på vår hjemmeside og send inn skjema fra den reisen du liker, eller be oss skreddersy en reise etter dine ønsker. Hos oss får du alt samlet i en pakkereise som er sikret av Reisegarantifondet. Det er helt uforpliktende å be om et tilbud.

Reisemål i Afrika

Bestill nå

Få rentefri betalingsutsettelse eller delbetaling i opptil 60 måneder.

Valgfrihet

Du velger varighet og innhold på din reise.

Håndplukket

Alle hoteller er valgt av oss og våre samarbeidspartnere.

Skroll til toppen