Zimbabwe

Victoria Falls og spektakulær safari!

Dette er et bemerkelsesverdig land! Her finner du enestående natur, et rikt dyreliv og vennlige mennesker.
Hjem til en av Afrikas største attraksjoner: De mektige Victoria Falls. Zambezi-elven lokker tilreisende med båtsafari og kanoturer. Båtcruise på Lake Kariba, med uforglemmelige solnedganger. Fantastiske lodger og spennende togturer.
Zimbabwe har åtte nasjonalparker, hvor Hwange er den mest kjente. De fem store (elefant, bøffel, leopard, neshorn og løve) vandrer rundt i parkene og gir besøkende en fantastisk safariopplevelse.
Herlige Zimbabwe er ikke tilrettelagt å reise rundt i på egen hånd, så det beste, enkleste og mest givende er å få organisert en rundreise tilrettelagt akkurat dine ønsker.

Er du på jakt etter et land med utallige opplevelser og minner for livet, ja, da velger du Zimbabwe!

16 dagerShongololo Express

Pretoria – Victoria Falls

Bli med på en eventyrlig togreise med Shongololo Express, som tar dere med til Sør-Afrika, Eswatini, Mosambik og Zimbabwe …

14 dager

Zimbabwes høydepunkter, Johannesburg og Cape Town

Opplev fantastiske Zimbabwe, i kombinasjon med Sør-Afrikas byer, Johannesburg og Cape Town. Reisen byr på spektakulære naturopplevelser.

12 dager

Victoria Falls og safari i Botswana

Opplev Victoria Falls og solnedgangscruise på den mektige Zambezi-elven i Zimbabwe, ekte afrikansk villmarksopplevelse i magiske Chobe nasjonalpark og en uforglemmelig tur på Chobe Channel i Botswana.

22 dager

Rundreise i Zimbabwe

Zimbabwe er en vidunderlig verden! Landet er et kaleidoskop av opplevelser og det store problemer for besøkende er hva de skal oppleve. Denne spektakulære reisen gir deg det beste (og da menes det beste) av hva Zimbabwe tilbyr.

14 dager

Det beste av Zimbabwe

Zimbabwe er et bemerkelsesverdig land, med opplevelser som rett og slett tar pusten fra deg! Eventyret starter ved de mektige Victoria Falls, hvor lyden av vannet som braser over kanten minner om torden.

Reiser til Zimbabwe
11 dager

Ville og vakre Zimbabwe

Zimbabwe er en safariperle med en unik historie. Dette vakre landet blir ofte oversett til fordel for sine mer kjente naboer, Sør-Afrika og Botswana. En reise hit byr på autentisk og uspolert afrikansk natur på sitt beste.

12 dager

Victoria Falls, safari og cruise på Lake Kariba

I Zimbabwe venter enestående natur, et rikt og variert dyreliv og vennlige mennesker. Dette vakre landet er hjem til de mektige Victoria Falls og den spektakulære nasjonalparken Hwange – som alene er grunn nok til å velge Zimbabwe.

13 dager

Spektakulære Zimbabwe

Opplev Zimbabwe, et relativt uoppdaget land som frister med imponerende fossefall, spektakulære safariopplevelser, mektige elver og cruise på Lake Kariba. Reisen inkluderer også solnedgangscruise å Zambezi-elven, besøk i lokale landsbyer, museer og grotter.

11 dager

Safari i Hwange – inkludert togtur

Zimbabwe passer utmerket for safarientusiaster! En reise hit byr på autentisk og uspolert afrikansk natur på sitt beste. Hwange nasjonalpark er elefantenes rike samt hjem til løver, leoparder, neshorn og bøfler. Opplev Zimbabwe i stil og luksus!

10 dager

Opplev Victoria Falls, Zambezi og safari

En spektakulær reise som gir deg beste av hva Zimbabwe har å by på! Opplev Victoria Falls, en av Afrikas største attraksjoner. Fra de berømte fossefallene går turen til safari i Hwange nasjonalpark, kanotur på Zambezi-elven, velsmakende måltider og vakre solnedganger.

Reiser til Sør-Afrika
Rovos Rail10 dager

Pretoria – Victoria Falls

Togeventyret begynner når luksustoget Rovos Rail tøffer ut fra stasjonen i Pretoria. Turen går nordover, gjennom Warmbaths (Bela-Bela) …

Tips og guider til reiser i Zimbabwe

Reisetips
En magisk reise på Zambezielven
I kano gjennom en vill og våt verden! Du glir lydløst i kanoen på Zambezielven, som snirkler seg ...
Reiser til Zimbabwe
Reisetips
10 grunner til å reise til Zimbabwe
Fossefall, safari og båtcruise! Zimbabwe er et bemerkelsesverdig land. Her finner du enestående natur, spektakulære dyreopplevelser og gjestfrie ...
Reisetips
Lodger i Zimbabwe
Sov godt etter en opplevelsesrik dag! Zimbabwe er et bredt spekter av overnattingsmuligheter. Våre favoritter har perfekt beliggenhet ...
Reisetips
The Bushtrack Express
Femstjerners middag om bord! The Bushtrack Express i Zimbabwe er en fantastisk og luksuriøs middagsopplevelse som tar deg ...
Reisetips
Victoria Falls
Enestående, mektige og imponerende! Få ord kan beskrive det fantastiske naturvidunderet Victoria Falls. Det bør nemlig bare oppleves! ...

Våre kunder sier at vi er:

Slide 1

La oss skreddersy din drømmereise!

VI TILBYR ET STORT UTVALG AV MINNEVERDIGE OG EVENTYRFYLTE REISER.

Få tilbud, reisetips & nyheter rett i din innboks

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Rull til toppen