fbpx

Om oss

Unike Reiser AS

Kvalitetsleverandør av unike opplevelser!

Vi er en norsk reisearrangør som har levert reiser til store deler av verden siden 2015. Unike Reiser skreddersyr pakkereiser for privatpersoner, bedrifter og foreninger, tilpasset deres ønsker. Våre reiser selges via internett og telefon.

Alle oppdrag og kunder er unike for oss. Våre løsninger skal preges av gjennomtenkte reiseplaner, god nøyaktighet og avgjørende detaljer. Vi jobber tett med kunder og leverandører og gjør alt vi kan så din reise blir et minne for livet.

Oppfyll drømmen i dag!

Verden ligger for dine føtter ... den frister og lokker med spennende steder du bare har hørt om eller sett på tv. Det rykker og river i reisefoten, og kofferten er nesten pakket. Verden ligger der ute og venter på deg. Hvorfor ikke bli med oss på en spennende og eventyrlig reise til steder du så lenge har drømt om?

Vi i Unike Reiser har selv fartet jorden rundt og forelsket oss i den ene destinasjonen etter den andre. Det er en evig kjærlighetsdans hvor musikken ikke stilner og inntrykksboksen aldri fylles. Det er ingen vaksine mot reisefeber – og den eneste kuren er å fortsette å reise.

Ingen reisemål er like. Har du besøkt Kenya og forelsket deg i safarilivet, prøv Malawi eller Zambia neste gang. Var du på en lang ferie og trenger bare noen dagers hvile? Legg turen til en av Polens spennende byer eller Marokko. Valgte du sol og bad sist gang, ja da passer det kanskje med en Kjør-Selv ferie i USA eller Sør-Afrika. Ferie med barn sist gang? Ta en romantisk langhelg i Irland da vel.

Alle våre destinasjoner har sitt særpreg. Det er nettopp dette vi vil at våre reisende skal oppleve. Møt menneskene, se naturen, bli ett med kulturen, lær om historien – med andre ord: Bli ett med landet dere besøker. Derfor har vi valgt navnet Unike Reiser. Fordi enhver reise er unik! Akkurat som våre reisende.

Skroll til toppen