Oppfyll drømmen i dag

Unike Reiser AS

Kvalitetsleverandør av unike opplevelser!

Vi er en norsk reisearrangør med nær 200 reiser til 30 land. Unike Reiser arrangerer pakkereiser, gruppereiser og firmaturer tilpasset dine ønsker. Reisene selges via internett og telefon og vi kan gjennomføre møter med kunder i butikk i Sarpsborg. For reisekonsultasjon i butikk må du avtale tid før oppmøte. Vi eier også vår egen flåte med bobiler for utleie. 

Pakkereiser

Spesialtilpassede reiser er noe av det vi gjør best i Unike Reiser og våre spesialister er bereiste mennesker med lang erfaring.

Send din forespørsel fra kontaktskjemaet inne på hver enkelt reise, ring oss eller send en e-post.

Gruppereiser

Vi arrangerer gruppereiser med og uten reiseleder og tar gjerne oppdraget med å skreddersy reiser for din gruppe eller bedrift. Har du lyst til å være med på en arrangert gruppereise kan du se vår oversikt over gruppereiser.

Ring eller send en e-post hvis du har spørsmål vedr. gruppereiser.

Firmaturer

Vi arrangerer gjerne reiser for din bedrift enten det er julebord, kick-off, kundemøter eller kulturelt påfyll. Vi planlegger og gjennomfører alle typer firmaturer, konferanser og gruppereiser.

Ring eller send en en e-post hvis du har spørsmål vedr. firmaturer.

Bobilutleie

Vi eier vår egen flåte med kvalitetsbobiler fra Eura Mobil og Carthago og er Stamsaas Fritids offisielle utleiepartner. Hos oss kan du leie bobil og reise hvor du vil.

Ring eller send en e-post hvis du har spørsmål vedr. bobilutleie.

Reiseblogg

Vi er så heldige å ha en ekte globetrotter og skribent i bedriften. I tillegg til å ha grunnlagt Unike Reiser skriver Katharina Wiig en av de bedre reisebloggene i Norge, til inspirasjon for alle andre.

Ring eller send en e-post for spørsmål vedr. reisebloggen.

Kundefokus

Vi har et godt rykte og et mål om at våre kunder skal komme tilbake gang på gang. God service er ikke bare viktig for oss – det er selve grunnstenen i vår forretningsmodell.

Vi inviterer alle kunder til å dele sine erfaringer slik at det blir enklere for andre å velge riktig!

Verden ligger for dine føtter ... den frister og lokker med spennende steder du bare har hørt om eller sett på tv. Det rykker og river i reisefoten, og kofferten er nesten pakket. Verden ligger der ute og venter på deg. Hvorfor ikke bli med oss på en spennende og eventyrlig reise til steder du så lenge har drømt om?

Vi i Unike Reiser har selv fartet jorden rundt og forelsket oss i den ene destinasjonen etter den andre. Det er en evig kjærlighetsdans hvor musikken ikke stilner og inntrykksboksen aldri fylles. Det er ingen vaksine mot reisefeber – og den eneste kuren er å fortsette å reise.

Ingen reisemål er like. Har du besøkt Kenya og forelsket deg i safarilivet, prøv Malawi eller Zambia neste gang. Var du på en lang ferie og trenger bare noen dagers hvile? Legg turen til en av Polens spennende byer eller Marokko. Valgte du sol og bad sist gang, ja da passer det kanskje med en Kjør-Selv ferie i USA eller Sør-Afrika. Ferie med barn sist gang? Ta en romantisk langhelg i Irland da vel.

Alle våre destinasjoner har sitt særpreg. Det er nettopp dette vi vil at våre reisende skal oppleve. Møt menneskene, se naturen, bli ett med kulturen, lær om historien – med andre ord: Bli ett med landet dere besøker. Derfor har vi valgt navnet Unike Reiser. Fordi enhver reise er unik! Akkurat som våre reisende.

Våre kunder sier at vi er:

Slide 1

La oss skreddersy din drømmereise!

VI TILBYR ET STORT UTVALG AV MINNEVERDIGE OG EVENTYRFYLTE REISER.

Få tilbud, reisetips & nyheter rett i din innboks

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Rull til toppen