fbpx

The Bushtrack Express

Femstjerners middag om bord!

The Bushtrack Express i Zimbabwe er en fantastisk og luksuriøs middagsopplevelse som tar deg med tilbake i tid. Tilbake til en tid da damplokomotivene tøffet rundt i landet. Over den berømte Victoria Falls Bridge, som ble bygd av Cecil Rhodes i 1905. Han ønsket «et sted hvor vanndråpene fra fallene traff togvognene mens det krysset broen”.

Med femstjerners service, solnedgang og spektakulær utsikt over de majestetiske Victoria Falls fra den ikoniske broen, nyter du det beste Victoria har å by på.

Toget, trukket av et damplokomotiv, tøffer ut fra stasjonen i Victoria Falls mens røyken pumpes ut av pipa. Det serveres snacks og drikke mens toget ruller gjennom Zimbabwes vakre landskap, over broen, som den mektige Zambezi-elven flyter under.

Snart dukker det fantastiske naturvidunderet Victoria Falls opp. Buldringen fra vannet som velter over den 1,7 kilometer brede skrenten overdøver lyden fra toget. Vannet som kastes hundrevis av meter opp i luften og skyer som dannes kan ses mange kilometer unna.

Det luksuriøse toget setter kursen mot Jafuta Siding hver tirsdag og fredag.

Underveis serveres det snacks, etterfulgt av gourmet mat (fem retter) og drikke, preparert av kokkene på det prestisjefulle Victoria Falls Hotel.

The Bushtrack Express består av tre togvogner, vakkert restaurert slik det så ut i sine glansdager, av Rohan Vos fra verdenskjente Rovos Rail. Om bord er det en liten lounge, bar, kjøkken, spisevogn og utkikksplattform. Det er aircondition på toget.

Togturen varer i 4,5 time.

Prisen inkluderer:

  • Togreisen
  • Femretters middag
  • Snacks
  • Drikke (mineralvann, vin, øl og utvalgt brennevin)
Skroll til toppen