Madagaskar

Uberørt, fargerikt, vilt og unikt!

Madagaskar er et eventyr og en helt annen verden. Praktisk talt uberørt, fargerikt, vilt og unikt. Det er slik Madagaskar presenterer seg for besøkende. Øya passer for den eventyrlystne som ønsker å oppleve noe utenom det vanlige.

Lemurer, kameleoner og baobabtrær! Trenger vi si noe mer? Se fossefall så vakre og juv så dype at de overgår dine villeste fantasier. Se regnskog og nyt slaraffenlivet på lekre strender. Utforsk livet under havoverflaten, hør mer om landets spennende historie og opplev den varierte kulturen.

Mandra pihaona!

Det betyr Vi ses igjen - for du har garantert lyst til å komme tilbake!

14 dager

Herlige Madagaskar

Madagaskar er et eventyr – og en helt annen verden. Turen inkluderer lemurer, fugler og kameleoner, kulturelle innslag og flotte vandreturer i Madagaskars spesielle og fascinerende landskap.

18 dager

Klassiske Madagaskar

Herlige Madagaskar venter på å bli utforsket – og denne reisen gir deg det beste av hva den vakre øya har å by på! Turen avsluttes med krystallklart vann og hvite strender i paradis.

21 dager

Lemurer og kultur på Madagaskar

Lemurer, lemurer, lemurer! Trenger vi si noe mer? De er Madagaskars største stjerner, og noe søtere skal du lete lenge etter. Dette er turen for deg som ønsker en ferie utenom det vanlige!

10 dager

Madagaskar for den eventyrlystne

Denne reisen tar deg med på en reise gjennom Madagaskars fascinerende og storslåtte natur. Turen krever at man er i relativt god form.

9 dager

Madagaskar fra vest til øst

Madagaskar er et herlig og unikt land. En unik øy med et spesielt dyreliv, tradisjonell levemåte, gjestfrie mennesker og en unik natur.

17 dager

Sørlige Madagaskar med Tsingy

Madagaskar byr på store opplevelser, mangfoldig natur og møter med herlige dyr. Øya er som en helt annen verden, hvor 90 prosent av alle artene her er unike.

12 dager

Opplev sørlige Madagaskar

En reise til Madagaskar er spennende og givende. Øya er nærmest uberørt, fargerik, vill og unik.

10 dager

Utforsk nordlige Madagaskar

Denne reisen tar dere med til nasjonalparkene Amber Mountain og Ankarana, som gir dere et innblikk av Madagaskars varierte og fascinerende landskap og dyreliv.

Tips og guider til reiser i Madagaskar

Reisetips
Madagaskars 20 beste attraksjoner
  Eventyrlig og ganske så annerledes! Madagaskar er et fantastisk land, og det vanskeligste er å planlegge reiseruten. ...
Reisetips
8 grunner for å reise til Madagaskar
  Verdens eldste og mest unike øy! Madagaskar er et av verdens mest unike land - fem prosent ...
Reisetips
Lemurer
  Madagaskars hjerteknusere! De er sjarmerende, smidige, merkelige, høylytte og noe av det søteste du har sett. Madagaskar ...

Våre kunder sier at vi er:

Slide 1

La oss skreddersy din drømmereise!

VI TILBYR ET STORT UTVALG AV MINNEVERDIGE OG EVENTYRFYLTE REISER.

Få tilbud, reisetips & nyheter rett i din innboks

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Rull til toppen