9 DAGER/8 NETTER

Kontakt oss i dag!

Tanzanias natur er Afrikas svimlende storhet for full utblåsning. Vidstrakte sletter, baobabskoger og utdødde vulkaner. Verdens største flokker av gnuer og sebraer og Afrikas høyeste fjell. Fantastiske Tanzania er hjem til noen av Afrikas største og mest spektakulære nasjonalparker og naturreservater. Hver og en av dem har noe spesielt å by på.

På programmet står verdenskjente Serengeti og Ngorongoro-krateret, med De fem store (elefant, bøffel, neshorn, løve og leopard). Det blir pikniklunsj i herlige Lake Manyara nasjonalpark, kulturelle opplevelser og besøk i en Masai Boma.  Men fremfor alt blir det dyr og atter dyr!

Elefanter, bavianer, løver, neshorn, giraffer, gnuer, sebraer og antiloper. Det er å se og oppleve dyrene i sine naturlige omgivelser vil ta pusten fra deg!

Arusha nasjonalpark 3

DAG 1: Norge – Arusha/Kilimanjaro

Avreise fra Norge. Vel fremme i Arusha/Kilimanjaro blir dere møtt av en sjåfør som kjører dere til hotellet.

Overnatting: Arusha

Lake Manyara nasjonalpark 2

DAG 2: Arusha – Lake Manyara nasjonalpark

Frokost og så blir dere kjørt til Lake Manyara nasjonalpark hvor frodig regnskog, stappfull av bavianer og apekatter, venter dere. Ved innsjøen går landskapet over til åpen savanne, med store flokker av elefanter og bøfler.
Er dere riktig så heldig vil dere se løver som slapper av i trærne. Parken er nemlig kjent for sine treklatrende løver!
Pikniklunsj i parken.

Overnatting: Karatu

DAG 3: Karatu – Ngorongoro-krateret

Ngorongoro-krateret fremstår som et tapt paradis. I bunnen av den utdødde vulkanen vandrer alle de kjente savannedyrene omkring i en helt usedvanlig tetthet. Hele 25 000 pattedyr lever nede i det 260 kvadratkilometer store krateret.
Safarien her er garantert ett av reisens høydepunkter!

Overnatting: Ngorongoro (lodgen ligger på kraterkanten)

Ngorongoro Sopa Lodge 5

DAG 4: Ngorongoro – Serengeti

I dag setter dere kursen mot sentrale Serengeti nasjonalpark, en av verdens mest spektakulære parker. Safari underveis.

Overnatting: Serengeti

Serengeti nasjonalpark 3

DAG 5: Serengeti nasjonalpark

Et flimmer av tusenvis av sebraer fyller savannen som en sitrende varmedis. Ingen steder i verden kan du oppleve større flokker med sebraer enn her i Serengeti. Det samme gjelder de herlige gnuene. Her og der rager giraffer opp som kraner på en øde havnekai. Løvefamilier er spredt over hele parken. Det samme er savannens ultimate sprinter, geoparden, som i motsetning til leoparden, jakter om dagen. Hannstrutsen spankulerer rundt på sine lyserosa bein og bruser med fjærene. Store flokker med elefanter trasker over savannen, neshorn lusker rundt og apekattene leker i trærne mens antilopene gresser rolig ved siden av bilen. Her er alle stjernene samlet!

Det er også mulig å bli med på ballongsafari (ikke inkludert).

Overnatting: Serengeti

Bryllupsreise i Tanzania 3

DAG 6: Serengeti – Karatu

En siste morgensafari før dere setter kursen til Karatu.

Overnatting: Karatu

Tarangire Sopa Lodge 2

DAG 7: Karatu – Tarangire

Dagen starter med en guidet tur som byr på natur- og kulturopplevelser. Lunsjen inntas på en lokal restaurant i Mto wa Mbu. Så venter et besøk i en tradisjonell Masai Boma før dere kjører til Tarangire nasjonalpark.

Overnatting: Tarangire

Tarangire nasjonalpark 2

DAG 8: Tarangire nasjonalpark

Hele dagen er satt av til safari i parken. Flokker på over 300 elefanter er ikke usedvanlig å se her. Parken er også berømt for en annen beboer, som er mye vanskeligere å se: Den treklatrende pytonslagen, som kan bli flere meter lang. Parken er også hjem til løver, hyener, vortesvin, fugler, neshorn, sebraer og antiloper. Overalt i parken vokser de imponerende baobabtrærne, som masaiene anser som tilholdssted for åndene til høyt ansette forfedre.
Det blir pikniklunsj i parken.

Overnatting: Tarangire

Bryllupsreise i Tanzania 1

DAG 9: Tarangire – Arusha/Kilimanjaro – Norge

Etter frokost blir dere kjørt til flyplassen hvor dere sjekker inn for fly hjem til Norge. En magisk reise gjennom dyrenes verden i Tanzania er over.

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Arusha/Kilimanjaro – Oslo i økonomiklasse
 • Flyskatter
 • 1 natt på hotell i Arusha, inkludert frokost
 • 1 natt på lodge i Lake Manyara nasjonalpark, inkludert helpensjon (frokost, lunsj og middag)
 • 1 natt på lodge i Ngorongoro-krateret, inkludert helpensjon (frokost, lunsj og middag)
 • 3 netter på lodge i Serengeti nasjonalpark, inkludert helpensjon (frokost, lunsj og middag)
 • 2 netter på lodge i Tarangire nasjonalpark, inkludert helpensjon (frokost, lunsj og middag)
 • Safari i privat bil (4x4) med engelsktalende sjåfør/guide i henhold til program
 • Inngang til nasjonalparkene
 • Kaffe, te og vannflasker i bilen under safari
 • Guidet natur- og kulturell vandring
 • Besøk i Masai Boma
 • Lunsj på en lokal restaurant i Mto wa Mbu (kan erstattes med pikniklunsj om ønskelig)
 • Transport flyplass – hotell – flyplass
 • Alle lokale skatter og avgifter
 • AMREF Flying Doctors, turist evakuering
 • Assistanse av vår lokale samarbeidspartner i Tanzania

Prisen inkluderer ikke:

 • Visum til Tanzania (USD 50,- per person)
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Drikke ikke nevnt i program
 • Måltider ikke nevnt i program
 • Aktiviteter/utflukter ikke nevnt i program
 • Transport ikke nevnt i program
 • Tips til sjåfør/guide (anbefalt USD 20-25,- per bil per safaridag)

Prisen er basert på at to personer reiser sammen og deler rom.

Reisen kan fint forlenges med noen dager på Zanzibar.

Reiseperiode: 1.april til 24.mai (lavsesong)

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

SELOUS VILTRESERVAT OG ZANZIBAR

12 Dager

Denne turen er den perfekte kombinasjonen av safari og late dager i sol og varme. I Selous viltreservat kan du oppleve Afrika fra sin mest øde og utemmede side og på Zanzibar er det er langstrakte, kritthvite strender, bølgebrus og vakre korallrev med varmt og solrikt klima året rundt. Her sniker duften av krydder seg opp i nesen og du opplever historiens sus i herlige Stonetown.

GOLF, SAFARI OG ZANZIBAR

18 Dager

Dette er den ultimate reisen til Tanzania – i hvert fall om du er en golfentusiast med en god dose safarifeber og lengsel etter late dager på kritthvite strender! Spill noen runder med golf på Kilimanjaro Golf & Wildlife Estate, Tanzanias første 18-hulls Championship-bane. Så utforsker du Tanzanias ville side med safari og flyr videre til Zanzibar for mer golf og late dager på stranda.

TANZANIAS VILLE SIDE

9 Dager

Tanzanias natur er Afrikas svimlende storhet for full utblåsning. Vidstrakte sletter, baobabskoger og utdødde vulkaner. Verdens største flokker av gnuer og sebraer og Afrikas høyeste fjell. Fantastiske Tanzania er hjem til noen av Afrikas største og mest spektakulære nasjonalparker og naturreservater. Hver og en av dem har noe spesielt å by på.

PÅ TOPPEN AV AFRIKA

12 Dager

Akkurat som de hvite skyene som for det meste dekker toppen, er Kilimanjaro innhyllet i mystikk og omgitt av myter. Kilimanjaro er Afrikas høyeste fjell (5892 meter) – og vi inviterer deg til å bestige den sagnomsuste toppen! Ingen reise til Tanzania er komplett uten safari, så eventyret avsluttes med noen dager på safari i Tarangire nasjonalpark.

GOLF OG SAFARI I TANZANIA

14 Dager

Denne reisen er den perfekte kombinasjon av golf og safari. Spill noen runder på en av Tanzanias vakreste baner og begi deg ut på safari i noen av Afrikas mest spektakulære nasjonalparker!

DET BESTE AV KENYA OG TANZANIA

12 Dager

Opplev det beste av Afrika, med safari i både Kenya og Tanzania! En uslåelig kombinasjon som byr på dyremøter i verdenskjente parker som Masai Mara og Serengeti. Reisen inkluderer også besøk på Elefantbarnehjemmet i Nairobi, båttur på Lake Naivasha og det spektakulære Ngorongoro-krateret, som anses som Edens Paradis.

SAFARI OG LATE DAGER PÅ ZANZIBAR

12 Dager

Fantastiske Tanzania er hjem til noen av Afrikas største og mest spektakulære nasjonalparker og naturreservater. Hver og en av dem har noe spesielt å by på. På programmet står verdenskjente Serengeti og Ngorongoro-krateret, hjem til De fem store (elefant, bøffel, neshorn, løve og leopard). Afrikas ville dyr viser seg gjerne frem, og det er lett å bli bitt av safaribasillen når du ser dyrene i sine naturlige omgivelser.