fbpx

Safari i Afrika

Skreddersydde pakkereiser

Populære safarireiser

Safari

Magiske møter med dyrene!

Safari er nærkontakt med savannens dyr, dufter og lyder. Det er en berusende og magisk opplevelse.
Den første safarien skjer tidlig om morgenen. Etter noen timer i bushen, er det frokost på lodgen og formiddagen tilbringes på lodgen. Om ettermiddagen, når dyrene våkner til live igjen, er det nok en safari. I enkelte parker er det safari hele dagen og pikniklunsj i parken.
Med på turen er en kunnskapsrik guide og sjåfør. I noen parker er det mulig med fotsafari, båtsafari og ballongsfari – som gir en helt annen opplevelse! Safari er magisk!

Kenya

Kenya er hjem til noen av noen av Afrikas mest spektakulære nasjonalparker og av mange regnet som det beste landet for en safari i Afrika. Den mest kjente er Masai Mara, men du får også fantastiske safariopplevelser om du velger en (eller flere) av de mer «ukjente» parkene.
Uansett hvilke(n) nasjonalpark du velger, blir du beriket og imponert av det fantastiske dyrelivet og naturen. Hver eneste park har sitt særtrekk.

Les mer

Sør-Afrika

Sør-Afrika kan by på så mye at selv den mest erfarne kan miste oversikten. Det store trekkplasteret er nasjonalparkene hvor du kan oppleve De fem store på nært hold. Kanskje er målet en byferie i Cape Town med utflukter til vingårdene i innlandet, fotturer langs Kapp det gode håp og en tur til Table Mountain.
Her får du avslapningsferie ved havet med svømming og dykking. Eller strikkhopping, rafting, kanoturer og dykking med hvithai. Sør-Afrika har noen av verdens beste golfbaner og passer også godt for en bilferie. 

Les mer

Tanzania

Tanzania gir deg Afrikas svimlende storhet for full utblåsning. Vidstrakte sletter, baobabskoger og utdødde vulkaner. Verdens største flokker av gnuer og sebraer. I Tanzania finner du noen av Afrikas største og mest spektakulære naturreservater og nasjonalparker. Hver og en av dem har noe spesielt å by på. Selve «moderskipet» er Serengeti nasjonalpark, tett fulgt av Ngorongoro-krateret. Tanzania anbefales sterkt til de som ønsker å oppleve safari.

Les mer

Uganda

Uganda kan beskrives på mange måter, men det var Winston Churchill som traff blink da han uttalte at Uganda er Afrikas perle. Årsaken var at han ble så begeistret for landets praktfulle natur, dyreverden og kultur.
Uganda er et eventyr. Hovedrollen spilles av de utrydningstruede fjellgorillaene. I nasjonalparkene består rollebesetningen av treklatrende løver, sjimpanser, elefanter, giraffer og leoparder. Uganda byr på uforglemmelig safari.

Les mer

Zambia

Afrikas uslepne diamant! Zambia er et spennende reisemål for deg som er eventyrlysten og sulten på en opplevelse litt utenom det vanlige. Landet passer utmerket for deg som ønsker å reise til land uten for mye vestlig innflytelse.
Zambias livsnerve er den mektige Zambezi-elven, som sørger for vann til Afrikas største og mest berømte foss, Victoria Falls. Dette vakre landet er også ideelt for den som ønsker å dra på safari, enten i bil, til fots, på hesteryggen eller med kano. Det mangler heller ikke på tilbud for den som søker ekstremsport og aktiviteter. 

Les mer

Zimbabwe

Hjem til en av Afrikas største attraksjoner: De mektige Victoria Falls.
Zambezi-elven lokker tilreisende med båtsafari og kanoturer. Båtcruise på Lake Kariba, med uforglemmelige solnedganger. Fantastiske lodger og spennende togturer. Zimbabwe har åtte nasjonalparker, hvor Hwange er den mest kjente. De fem store (elefant, bøffel, leopard, neshorn og løve) vandrer rundt i parkene og gir besøkende fantastiske safariopplevelser.

Les mer

Malawi

Dette lille landet er en nesten uoppdaget perle. Et trygt og vennlig land som lokker med en fascinerende miks av opplevelser, kultur og severdigheter. Ja, Malawi er rett og slett utrolig! Malawi beskrives som «Afrika for nybegynnere», med en herlig blanding av landskap, kultur, dyreliv, innsjøer og naturopplevelser. Landets sjel er Lake Malawi, og de vakre nasjonalparkene. Safarien foregår i nesten uberørte områder.
I Malawi kan du også utforske byer, vandre i fjell og daler, fiske, ta en båttur, drikke te, sykle, lære om tradisjonell kunst og kultur eller bare ligge på stranden.

Les mer

Rwanda

Bittelite, men det er ikke størrelsen som teller. Dette herlige landet er et av Afrikas mest naturskjønne og absolutt reneste land. Fjellgorillaene er hovedattraksjonen, og Volcanoes nasjonalpark står på alle reisendes liste. Her opplever du vulkaner, dramatiske fjellformasjoner, gorillaer og aper. Du vandrer gjennom historien og følger i fotsporene til Dian Fossey.
Nasjonalparkene Nyungwe og Akagera byr på naturopplevelser og møter med ville dyr på din safari.

Les mer

Book ditt eventyr i Afrika hos Unike Reiser

Se reiseforslagene på vår hjemmeside og send inn skjema fra den reisen du liker, eller be oss skreddersy en reise etter dine ønsker. Hos oss får du alt samlet i en pakkereise som er sikret av Reisegarantifondet. Det er helt uforpliktende å be om et tilbud.

Reiseforslag

Bestill nå

Få rentefri betalingsutsettelse eller delbetaling i opptil 60 måneder.

Valgfrihet

Du velger varighet og innhold på din reise.

Håndplukket

Alle hoteller er valgt av oss og våre samarbeidspartnere.

Skroll til toppen