Det beste av Uganda

17

DAGER

Reisetype:
rgf-logo_8d39_M
Reis trygt med oss!

Unike Reiser er medlem av Reisegarantifondet. Når du reiser med oss er du dekket av pakkereiseloven.

Uganda er et eventyr som venter. Landet ligger i hjertet av Afrika og roper på deg. Det venter, lokker og forfører.

Denne reisen byr på det beste av Uganda, med spektakulære dyreopplevelser og kulturelle innslag.

For de aller fleste er gorilla- og sjimpansetrekking høydepunktene på turen.

Men safariopplevelsene i de fantastiske nasjonalparkene Murchinson Falls og Queen Elizabeth er også blant favorittene!

Bli med til Ziwa Sancturary for å se neshorn, hør tordenbruset fra mektige fossefall, se treklatrende løver og kom tett på befolkningen i små landsbyer. Senk skuldrene mens dere ser flodhester på båttur i Lake Mburo nasjonalpark, stå med et bein på hver side av ekvator og bli med på rafting på Nilen.

Legg så til uforglemmelige møter med gorillaer og sjimpanser, og turen er komplett.

Denne reisen tar deg tett på natur, dyr og kultur i Uganda, Afrikas Perle!

Dag 1:

Norge – Entebbe

Avreise fra ønsket flyplass i Norge.

Mellomlanding og flybytte i Europa eller Afrika (avhengig av flyselskap).

Fly videre til Entebbe.

Dag 2:

Entebbe

Vel fremme i Entebbe går dere gjennom passkontrollen og henter bagasjen.

I ankomsthallen blir dere møtt av en sjåfør som kjører dere til hotellet hvor dere sjekker inn.

Resten av dagen til egen disposisjon.

Vi anbefaler et solnedgangscruise på Lake Victoria (ikke inkludert).

Dag 3:

Entebbe – Ziwa Rhino Santuary – Murchinson Falls

Frokost på hotellet.

Taleo, Malaika, Uhuru og Luna.
Dette er navnene på noen av neshornene du kan se i Ziwa Rhino Santuary, dagens første stopp. Dette er det eneste stedet i Uganda du kan se neshorn, da de ble utryddet i det ville på 70- og 80-tallet. Senteret jobber hardt for å reintrodusere neshornet i nasjonalparkene. I dag er det 33 neshorn, voksne og barn.

Dere blir med en kunnskapsrik viltvokter på fottur i bushen for å se etter neshorn. For å beskytte dyrene fra krypskyttere, har neshornene døgnvakt, to viltvoktere per dyr.

En fantastisk opplevelse du ikke vil gå glipp av!

Fortsett til Murchinson Falls nasjonalpark.

Innsjekk på lodgen og middag om kvelden.

Overnatting: Murchinson Falls

Dag 4:

Murchinson Falls nasjonalpark

Safari i Ugandas største nasjonalpark byr på fantastiske opplevelser.

Det er fortsatt mørkt når dere kjører til parken. Med sine 5000 kvadratkilometer er Murchinson Falls Ugandas største. Rollebesetningen er klar, med imponerende karakterer som elefant, løve, bøffel, leopard og giraff.

Parken er en drøm for safarientusiaster – rik på dyreliv, vakker natur og Nilen, som tilføyer litt ekstra magi.

Omgitt av høye, frodige klipper på begge sider av Nilen, tar kapteinen dere med på båttur. Elven er hjem til flodhester, krokodiller og fugler.

Lunsj på en restaurant i parken.

Båten tar dere til Murchinson Falls, hvor Nilen presser seg gjennom en syv meter bred kløft i fjellsiden. Den mektige fossen eksploderer til slutt i den som kalles Devil’s Cauldron, 50 meter lenger ned.

Tilbake til lodgen og middag om kvelden.

Overnatting: Murchinson Falls

Dag 5:

Murchinson Falls – Kibale nasjonalpark

Etter frokost går turen til neste nasjonalpark, Kibale. Dette er en av de vakreste og mest varierte tropiske skogene i Uganda. Parken er hjem til det største antall primater i Øst-Afrika. Med hele 13 ulike arter har Kibale gjort seg fortjent til kallenavnet «Primatenes hovedstad».

Det tar rundt syv timer å komme til Kibale, og dere har med pakket lunsj.

En kjøretur i Uganda er aldri kjedelig. Apekatter i og langs veien, gateselgere og syklister, fotgjengere og geiter om hverandre. Turen går gjennom små landsbyer hvor dere kan observere dagliglivet til befolkningen. Med privat bil kan dere også stoppe når dere ønsker for å ta bilder av den flotte naturen.

Innsjekk på lodgen og middag om kvelden.

Overnatting: Kibale

Dag 6:

Sjimpansetrekking i Kibale nasjonalpark

Sjimpansetrekking er et spennende eventyr som tar dere dypt inn i regnskogen.

Opplevelsen starter med registrering, informasjonsmøte og inndeling i grupper.

Så legger dere i vei inn i skogen i håp om å få se Julius i sine naturlige omgivelser.

Plutselig ankommer dere en lysning, og det rasler i trekronene over deg. Viltvokteren har vist dere spor på bakken, i trærne og knekte grener. Han eller hun har lyttet, ruslet videre, stoppet opp og lyttet igjen. Vandreturen med en stor dose tålmodighet har vist seg verdt det: Dere står nå foran flokken med sjimpanser, som ikke bryr seg noe om at dere er kommet for å beundre dem. De daglige syslene består av å slappe av, pille hverandre i pelsen, krangle litt, spise og kose mye.

Etter lunsj blir det landsbybesøk. Gåturen gjennom Bigodi skjer med en lokal guide. Det blir stopp hos en mann som lager øl basert på bananer. Det blir også en tur innom madamen som lager kaffe og damene som lager kurver av gress. Besøket avsluttes hos den lokale medisinmannen, som har noen interessante løsninger for hvordan man skal kurere ulike sykdommer.

Tilbake til lodgen og middag om kvelden.

Overnatting: Kibale

Dag 7:

Kibale – Queen Elizabeth nasjonalpark

Eventyret i Uganda fortsetter etter frokost.

Målet for dagen er Queen Elizabeth nasjonalpark, en av landets største attraksjoner. Her får dere oppleve det villeste Afrika, omgitt av spektakulær natur og fantastiske dyreopplevelser.

Kjøreturen tar dere gjennom Rwenzori- fjellene, med flott utsikt over landskapet og innsjøer. Det er imponerende å se de ulike innsjøene, som ligger vakkert til mellom høye fjellknauser.

Fremme i parken blir det lunsj og så venter en båttur på Kazinga Channel. Langs elvebredden ligger store flokker med bøfler som nyter ettermiddagssolen, mens flodhester pruster og peser mellom dem. Elefanter kan observeres på tett hold, der de majestetisk vandrer langs elvebredden og sluker tørsten. Krokodillene ligger som tømmerstokker, og fuglene kretser over båten.

Innsjekk på lodgen og middag om kvelden.

Overnatting: Queen Elizabeth

Dag 8:

Queen Elizabeth nasjonalpark

Det rører seg i buskaset. En gylden skygge glir gjennom gresset. Det rasler i kvistene, og så stikker et enormt hode frem. Det er en løvinne i full majestet. Rett bak henne hopper og spretter to skjønne unger, som ikke lar bilens tilstedeværelse påvirke leken i noen grad. Moren er rolig, og hun har vært med på dette før.

Safarieventyret i Queen Elizabeth har begynt!

De store åpne slettene er fullspekket av lekne hjortedyr som koser seg i morgensolen, alltid med noen på vakt i tilfelle rovdyrene lurer i buskaset. Elefanter vandrer rundt, og dere kan møte både på flokker med små barn og enslige hannelefanter som spiser frokost. Bøfler og flodhester slåss om plassen i parkens «spa», som er store gjørmehull. Det gryntes og dyttes, for her gjelder det å sikre seg en fullstendig kroppsbehandling. Pumba traver av sted, med halen til værs, mens giraffene spiser fra tretoppene.

Safaribilen kjører videre til Ishasha, som ligger i den sørlige delen av parken. Bilen svinger rundt et av parkens store trær, og du speider opp i trekronene, strekker hals og bøyer deg ivrig fremover for å se enda bedre. Det er nemlig her, blant greiner og blader, parkens virkelige store stjerner slapper av på varme dager: Parkens klatrende løver.

Etter endt safari kjører dere til lodgen for innsjekk.

Resten av dagen til egen disposisjon.

Lunsjen inntas i parken eller på lodgen. Middag om kvelden på lodgen.

Overnatting: Ishasha

Dag 9:

Ishasha – Bwindi nasjonalpark

Frokost på lodgen.

Dagens mål er Bwindi nasjonalpark. Dere ankommer landsbyen Buhoma og Bwindi rundt lunsjtider.

Innsjekk på lodgen, og lunsj.

Resten av dagen til egen disposisjon. Dere kan gjerne ta turen ned i landsbyen, med sine små, lokale butikker. Her er det gode sjanser for å kjøpe suvenirer av gorillaer og annet flott håndverk i tre.

Vi anbefaler et besøk på «Ride 4 a Woman», et prosjekt startet for landsbyens kvinner slik at de kan lære seg et håndverk og skaffe inntekt til familien. Hver dag samles kvinnene for å sy eller lage kurver og smykker. Gjenstandene de lager selges til inntekt for deltagerne på prosjektet.

Middag på lodgen om kvelden.

Overnatting: Bwindi

Dag 10:

Gorillatrekking i Bwindi

Frokost på lodgen.

Nå venter det som mest sannsynlig blir reisens høydepunkt: Gorillatrekking!

Det er ikke alle forunt å få oppleve dette intense, og uforglemmelige møtet, med gorillaer.

Det gir gjenlyd i skogen. Sølvryggen dunker hendene mot brystet. Unger som leker. Mamma som legger hånden over øynene og sovner, med fortsatt med et lite øye til minstemann som er i ferd med å utforske noen trær ikke langt unna. Gruppen har stoppet opp for en hvile.

Du har akkurat vandret i flere timer gjennom tropisk regnskog på jakt etter akkurat dette øyeblikket! Du føler utmattelse, eufori, glede, gråt, ydmykhet og engasjement. Den litt strabasiøse vandreturen opp er glemt, og du nyter øyeblikket hvor du står så nærme en av verdens vakreste skapninger: Gorillaen!

Dere har med pakket lunsj, som inntas underveis.

Vandreturen kan vare fra 3-8 timer, avhengig av hvor gorillaene befinner seg.
Turen kan være strabasiøse, med bratte skråninger og tett skog.

Middag på lodgen om kvelden.

Overnatting: Bwindi

Dag 11:

Bwindi nasjonalpark – Lake Bunyonyi

Frokost på lodgen.

I dag går turen til Lake Bunyonyi, den nest dypeste innsjøen i Afrika. Dette er uten tvil den vakreste innsjøen i Uganda, og navnet betyr «stedet med mange små fugler». Området er så frodig og scenisk at Winston Churchill kalte det «Afrikas Sveits».

Innsjekk på lodgen og lunsj.

Resten av dagen er til avslapning.

Middag på lodgen om kvelden.

Overnatting: Lake Bunyonyi

Dag 12:

Lake Bunyonyi

Frokosten inntas mens dere nyter solen som skinner på den flotte innsjøen.

Bli med på en kanotur til noen av de 29 øyene som ligger spredt i innsjøen slik at dere får et inntrykk av kulturen og historien i området. Mest bemerkelsesverdig er historien om «Punishment Island» som guiden forteller i løpet av kanoturen.

Lunsj på lodgen.

Ettermiddagen er til egen disposisjon. Ta en dukkert i innsjøen, bli med på fugletitting eller begi deg ut på en fottur opp fjellskråningen for utsikt over Lake Bunyonyi og øyene. Alternativet er å slappe av ved bredden med en god bok.

Middag på lodgen.

Overnatting: Lake Bunyonyi

Dag 13:

Lake Bunyonyi – Lake Mburo nasjonalpark

Etter frokost går turen til Lake Mburo nasjonalpark, en liten perle i sørvest. På vei til parken kjører dere plantasjer, små gårder og landsbyer.

Lunsjen inntas på Igongo Cultural Museum. Museet forteller om de innfødte som bor i området.

Innsjekk på lodgen.

Lake Mburo er den minste av Ugandas nasjonalparker, og den eneste hvor dere kan se sebraer.

Om ettermiddagen blir det en båttur i parken, med stor sjanse for å se flodhester som pruster og peser i vannet og krokodiller som later seg på sandbanken.

Middag på lodgen.

Overnatting: Lake Mburo

Dag 14:

Lake Mburo – Kampala - Jinja

Etter frokost blir det safari i denne herlige parken. Sebraene koser seg i morgensolen og giraffene rusler rolig og langbeint rundt mens de speider utover parken. Antilopene bykser mellom trærne og over veiene og bavianene utfører sine daglige gjøremål både på bakken og i trærne. Bøflene slapper av i skyggene og villsvinene er alltid på farten, ivrige etter å finne noe godt i bakken de kan spise.

Turen fortsetter til Kampala, med stopp på ekvator og deretter lunsj.

I Jinja sjekker dere inn på lodgen og middag om kvelden.

Overnatting: Jinja

Dag 15:

Rafting på Nilen

Frokost på lodgen.

Det er nettopp her i Jinja at Nilen har sitt opphav. Så er det duket for en fartsfylt dag på verdens lengste elv: Rafting!

Sjåføren kjører dere til startpunktet, hvor det blir et informasjonsmøte. Deretter setter dere i vei ned Nilens stryk.

Hele dagen brukes på rafting. Dere gjennomfører halve turen før det blir lunsjpause og den resterende etappen etter.

NB! Det er mulig å endre til en halv dag med rafting. Resten av dagen tilbringes på lodgen eller med andre aktiviteter som quad bike safari, bungee jumping, kajakktur eller hesteridning med safari.

Middag på lodgen om kvelden.

Overnatting: Jinja

Dag 16:

Jinja – Entebbe - Norge

Frokost på hotellet.

Dere blir kjørt til flyplassen hvor dere sjekker inn for fly hjem til Norge.

Dag 17:

Norge

Ankomst Norge med uforglemmelig minner om en fantastisk reise i Uganda.

FORSLAGET INKLUDERER

 • Fly Norge – Entebbe – Norge
 • Flyskatter
 • 1 natt på hotell i Entebbe, inkludert frokost
 • 2 netter på lodge i Murchinson Falls, inkludert helpensjon (frokost, lunsj og middag)
 • 2 netter på lodge i Kibale, inkludert helpensjon (frokost, lunsj og middag)
 • 1 natt på lodge i Queen Elizabeth, inkludert helpensjon (frokost, lunsj og middag)
 • 1 natt på lodge i Ishasha, inkludert helpensjon (frokost, lunsj og middag)
 • 2 netter på lodge i Bwindi, inkludert helpensjon (frokost, lunsj og middag)
 • 2 netter på lodge i Lake Bunyonyi, inkludert helpensjon (frokost, lunsj og middag)
 • 1 natt på lodge i Lake Mburo, inkludert helpensjon (frokost, lunsj og middag)
 • 1 netter på lodge i Jinja, inkludert helpensjon (frokost, lunsj og middag)
 • Safari med privat bil i nasjonalparkene Murchinson Falls, Queen Elizabeth og Lake Mburo
 • Inngang til nasjonalparkene i henhold til program
 • Fottur i Ziwa Rhino Sancturay, inkludert inngang og engelsktalende guide
 • Båttur på Kazinga Channel og i Lake Mburo
 • Tillatelse til sjimpansetrekking
 • Tillatelse til gorillatrekking
 • Rafting på Nilen i Jinja
 • Engelsktalende sjåfør/guide
 • Vannflasker i bilen
 • Assistanse av vår lokale samarbeidspartner i Uganda

FORSLAGET INKLUDERER IKKE

 • Visum til Uganda (USD 50,- per person)
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Måltider ikke nevnt i program
 • Drikke
 • Aktiviteter/utflukter ikke nevnt i program
 • Transport ikke nevnt i program
 • Tips til sjåfør og guide

Det utstedes et begrenset antall tillatelser for gorilla- og sjimpansetrekking per dag. Det anbefales å bestille reisen minst 6 måneder før avreise.

Turen kan fint forlenges med sjimpansetrekking i Kibale og safari i Murchinson Falls om ønskelig.

Reiseperiode: Hele året.
Gorilla- og sjimpansetrekking er mer utfordrende i regntiden (oktober til november og april til mai). Regnet kommer for det meste om natten og tidlig om morgenen.
Safari og gorilla/sjimpansetrekking oppfattes av mange som best i regnperiodene. I denne perioden er kostnaden for gorillatrekking lavere enn resten av året.

rgf-logo_8d39_M

REIS TRYGT MED OSS!

Unike Reiser er medlem av Reisegarantifondet. Når du reiser med oss er du dekket av pakkereiseloven.

Norske statsborgere trenger visum for opphold i Uganda. Det er obligatorisk å søke om e-visum i forkant av innreise. Søknaden må legges inn i portalen Uganda Electronic Visa/Permit Application System minst syv dager før innreise til Uganda.
Søknaden kan leveres her: https://visas.immigration.go.ug/

Etter å ha fylt ut og sendt inn skjema får søker en bekreftelse på portalen og tilsendt per e-post. Denne bekreftelsen må skrives ut og tas med ved innreise til Uganda. Bekreftelsen er ikke et visum, men en autorisasjon for å få visum ved ankomst til Uganda. Mottatt bekreftelse betyr ikke at man er sikret visum ved ankomst Uganda.
Merk at om man sender en søknad samtidig, kan det variere når hver mottager får bekreftelse/godkjenning på visum.
Visum blir gitt for én måned og koster USD 50,- per person. Visum betales på nettet når søknaden fylles ut, og betales med kort (Visa eller Master Card). Du må også legge ved passbilde (kan tas med mobilen så lenge det er portrett), kopi av passet og kopi av gulfebervaksinen.
Det er også mulig å søke om East Africa Visa, som kan benyttes i Kenya og Rwanda i tillegg til Uganda. Dette visumet koster USD 100,- per person.
Passet må være gyldig minst 6 måneder etter utreise fra Uganda.
Myndighetene krever at man fremviser gyldig attest på gulfebervaksine ved innreise til Uganda.

Av obligatoriske vaksinasjoner er nå gulfeber det eneste som kreves. Myndighetene krever at man fremviser gyldig attest på gulfebervaksine ved innreise til Uganda.
Malaria forekommer over hele landet, også i Kampala om enn i noe mindre grad.
I god tid før avreise anbefales det å kontakte Folkehelseinstituttet for offisielle helsefaglige reiseråd og helsefaglig veiledning.

Vennligst les våre generelle reisebetingelser grundig da disse er en del av avtalegrunnlaget for reiser kjøpt hos Unike Reiser. Reiser kjøpt hos oss er omfattet av “Lov om pakkereiser”.
Klikk her for å lese reisebetingelsene.

Vi anbefaler alle å ha gyldig reiseforsikring uansett reisemål!

Uganda kan besøkes året rundt.
Selv om Uganda ligger nær ekvator, er landets høye beliggenhet over havets overflate med på å stabilisere temperaturen, så det aldri blir alt for varmt. Gjennomsnittstemperaturen er på cirka 26 grader om dagen og cirka 17 grader om natten.
Fotturer i fjellet, gorilla- trekking og andre gåturer i skogen er mer utfordrende i regnperiodene (oktober til november og april til mai). Det er ikke andre grunner til å frykte regnperiodene, da solen stort sett skinner. Regnet kommer for det meste om natten og tidlig om morgenen. Safari og sjimpanse- trekking oppfattes av mange som best i regnperiodene.

Den lokale valutaen i Uganda heter Shillings (UGX). Valutaer som amerikanske dollar, euro og engelske pund er også brukbare i Uganda. Det er mulig å veksle i bankene og vekslingskontorer. Dollarsedler fra før 2006 aksepteres ikke i Uganda. Det er også lurt å ha små sedler (1-5 i USD) med seg for betaling på markeder, tips og lignende.
Kredittkort kan brukes på de større hotellene. De fleste minibanker aksepterer Visa og Mastercard. Det anbefales å ha kontanter da det kun er få restauranter og butikker som tar kredittkort. I de fleste tilfeller legges det på et gebyr på opptil fem prosent. Utenfor Kampala kan det være problematisk å få tatt ut kontanter, og mange turisthoteller utenom byene tar ikke kredittkort.

Under oppholdet blir du kjørt rundt av en av våre dyktige og kunnskapsrike sjåfør/guide, som snakker engelsk.

Ved ankomst i Uganda blir du møtt av en representant fra vår lokale samarbeidspartner. Ved avreise blir du kjørt tilbake fra hotellet til flyplassen.

Tidsforskjellen mellom Uganda og Norge er to timer om vinterhalvåret og en time om sommerhalvåret.

Vi benytter flere ulike flyselskaper på våre reiser til Uganda, og det er kan derfor variere hvor mye bagasje du kan ta med i innsjekket bagasje og håndbagasje. På flybilletten vil du se antall kollier og vekt per koffert.

For å gjøre pakking og transport av bagasjen enklest mulig, anbefaler vi å pakke i mye bager fremfor harde kofferter.

I håndbagasjen bør du oppbevare pass, billetter, vouchere, telefonnummer til vår lokal agent, kamera, ladere til kamera og mobil, medisiner, ekstra minnebrikke til kamera og verdisaker.

Det anbefales alltid å drikke vann fra flaske. Vann kan ikke drikkes fra kranen i Uganda.
Husk alltid å ha med deg godt med drikke (vannflasker) når du skal på fotturer eller safari.

Alle måltider (frokost, lunsj og middag) inngår i pakken. Drikkevarer er for egen regning.

Enkelte dager kan det være lange kjøreetapper, mellom 5-6 timer, avhengig av avreise- og ankomststed. Underveis er det mye spennende å se, både landskap og landsbyer. Det er vannflasker tilgjengelig i bilen. Det legges inn stopp underveis om ønskelig.
Husk at veistandarden i Uganda ikke kan sammenlignes med veiene i Nord-Europa.

På safariene brukes firehjulstrekkere. Taket på safaribilen kan åpnes under safarien.

Det er ikke utbredt å tipse i Uganda. Men ønsker du å vise at du har satt pris på god service, kan du selvsagt gi litt i tips. Hvor mye du ønsker å tipse, er helt opp til deg selv. Det forventes heller ikke tips på restauranter og barer.
Normalt er det vanlig å gi tips til guiden, med en tommelfingerregel på USD 5,- per person per dag. Vi anbefaler at du gir tips på slutten av turen.
For ordens skyld understreker vi at det er frivillig om – og hvor mye – du vil gi i tips.

Et møte med de utrydningstruede gorillaene er nok noe av det største du kan oppleve innen dyreverdenen. Gorillatrekking er intens, men en uforglemmelig opplevelse. Den koster, men det er en investering for livet. Gorillatrekking må planlegges i god tid før avreise (minst tre måneder) da det kun utstedes 32 tillatelser per dag. Det er kun 8 personer i hver gruppe.
Det er 15 års aldersgrense for å delta på gorillatrekking.
Vandreturen gjennom tett regnskog tar mellom 3-8 timer, avhengig av hvor gorillaene befinner seg. En slik vandretur krever energi og rimelig god form.
Det er dette som kalles det perfekte samspill mellom dyr og mennesker!
Husk at det er ingen garanti for at du får se gorillaene. Gorillalisensen kan ikke endres til andre datoer enn de opprinnelig er utstedt på. De refunderes heller ikke om man er uheldig å ikke ser dem.
Ved sykdom er det heller ikke tillatt å dra ut for å se gorillaene. Det er rangers (viltvokterne) som har det siste ordet om en reisende er frisk nok til å kunne være med på trekkingen. Utgifter til tillatelse, kost og losji refunderes ikke ved sykdom.

I Kibale nasjonalpark bor det hele 1450 sjimpanser, som utgjør den største konsentrasjonen av menneskets nærmeste slektning i Uganda. Et møte med gruppen er ganske så unikt.
Sjimpansesafari skjer i den delen av Kibale som heter Kanyanchu, med to turer per dag. Det er kun tillatt tre grupper med seks personer i hver gruppe. Turen varer rundt 3 timer. Det er sjimpansesafari hver morgen og ettermiddag.
Det er 15 års aldersgrense for å delta på sjimpansesafari.
Husk at dette er ville dyr, og det gis ingen løfter om et møte med sjimpansene. Du skal være riktig så uheldig om du ikke kommer tett på flokken under disse turene.

Uganda har 12 store nasjonalparker og 14 reservater. Queen Elizabeth nasjonalpark er den mest besøkte og kjente safariparken. Her kan du virkelig oppleve det villeste Afrika, omgitt av en spektakulær natur og fantastiske dyreopplevelser. Parkens mest berømte beboere er de treklatrende løvene, men også elefanter, flodhester, leoparder, sebraer, bøfler, bavianer og antiloper.

Når man møter en ugander, er det vanlig å håndhilse, og så følger et lite hilserituale ”Hvordan går det med deg, din familie” osv. Det er ikke vanlig å introdusere seg selv før etter man har utvekslet hilsefrasene. Folk som er eldre enn en selv blir tiltalt som madam (nyabo på luganda) og mister (ssebo på luganda). Det er viktig å takke for tjenester.

Kontakt oss for et tilbud på denne reisen

La oss skreddersy din drømmereise!

VI TILBYR ET STORT UTVALG AV MINNEVERDIGE OG EVENTYRFYLTE REISER.

Få tilbud, reisetips & nyheter rett i din innboks!

!
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll to Top