Tanzania

Ville dyr, natur, kultur og strandliv!

Tanzanias natur er Afrikas svimlende storhet for full utblåsning. Vidstrakte sletter, baobabskoger og utdødde vulkaner. Verdens største flokker av gnuer og sebraer og Afrikas høyeste fjell.
I Tanzania finner du noen av Afrikas største og mest spektakulære naturreservater og nasjonalparker. Hver og en av dem har noe spesielt å by på. Selve «moderskipet» er Serengeti nasjonalpark, tett fulgt av Ngorongoro-krateret. Så er det ikoniske Mount Kilimanjaro, som med sin snøkledde topp og enkle kjegleform ruver opp på den flate høysletten.
Langs den 1400 kilometer lange kystlinjen er det korallrev med et mylder av fargestrålende fisk. Her er historie, kultur og tradisjoner. Dar Es Salaam er en tilbakelent og sjarmerende afrikansk storby.
Kanskje du bør tenke deg godt om neste gang du ber noen dra dit pepper’n gror, for det kan hende de ender opp på vakre Zanzibar, med sine perfekte, hvite strender og korallrev. De som ønsker late dager på stranden kan glede seg over et varmt og solrikt klima året rundt.
Øyene Pemba og Mafia lokker besøkende med sine flotte strender og krystallblått hav, som er utmerket for de som vil utforske livet under havoverflaten.

Oppdag Tanzania du også – du blir forbløffet over hvor mye landet har å vise frem!

12 dager

Det beste av Kenya og Tanzania

En uslåelig kombinasjon som byr på dyremøter i verdenskjente parker som Masai Mara og Serengeti …

18 dagerRovos Rail

Cape Town – Dar Es Salaam

Luksustoget Rovos Rail inviterer dere til å bli med på en episk togreise gjennom Sør-Afrika, Botswana, Zimbabwe, Zambia og Tanzania …

16 dager

Golf og safari

Denne reisen er den perfekte kombinasjon av golf og safari. Spill noen runder på en av Tanzanias vakreste baner og begi deg ut på safari i noen av Afrikas mest spektakulære nasjonalparker!

20 dager

Golf, ville dyr og Zanzibar

Dette er den ultimate reisen til Tanzania – i hvert fall om du er en golfentusiast med en god dose safarifeber og lengsel etter late dager på kritthvite strender!

14 dager

På toppen av Afrika

Bli med på vandring opp Mount Kilimansjaro og opplev verden fra Toppen av Afrika. Ingen reise til Tanzania er komplett uten safari, så eventyret avsluttes med noen dager på safari i Tarangire nasjonalpark.

11 dager

Safari og kultur i Tanzania

Fantastiske Tanzania er hjem til noen av Afrikas største og mest spektakulære nasjonalparker og naturreservater. Denne reisen gir deg fantastiske møter med ville dyr, lokale stammer og kultur!

14 dager

Safari og late dager på Zanzibar

På programmet står verdenskjente Serengeti og Ngorongoro-krateret, hjem til De fem store (elefant, bøffel, neshorn, løve og leopard). Deretter går turen til Zanzibar for å skylle av seg støvet fra savannen.

13 dager

Selous viltreservat og Mafia Island

I fantastiske Selous er terrenget vilt og dyrene i mangfold. Turen gir en perfekt kombinasjon av ville dyr både på land og under vann samt avslapning på hvite sandstrender!

11 dager

Tanzanias ville side

Tanzanias natur er Afrikas svimlende storhet for full utblåsning. Elefanter, bavianer, løver, neshorn, giraffer, gnuer, sebraer og antiloper. Det å se og oppleve dyrene i sine naturlige omgivelser vil ta pusten fra deg!

12 dager

Selous viltreservat og Zanzibar

I Selous viltreservat kan du oppleve Afrika fra sin mest øde og utemmede side. På Zanzibar er det et varmt og solrikt klima året rundt. Skyll av deg støvet fra savannen i Det indiske havs herlige bølger.

10 dager

En uke i luksus på Essque Zalu

Dette femstjerners hotellet lever opp til forventningene om et tropisk paradis, med vakker beliggenhet, utmerket service og velsmakende måltider. Skjem bort deg selv og dine på Essque Zalu!

13 dager

Herlige Michamvi Sunset Bay

Her venter kritthvit strand og turkisblått hav rett utenfor døren. Alle rommene har havutsikt. En avslappet atmosfære, et gjestfritt personale og utmerket service setter prikken over i’en for oppholdet.

Reiser til Zanzibar
13 dager

Sjarmerende Pongwe Beach Hotel

Hotellet ligger direkte på en kritthvit, puddermyk strand, med turkisblått hav og omgitt av palmer. Her finner du garantert roen – og hverdagens stress og mas forsvinner.

10 dager

Skjem dere bort på Fruit & Spice Resort

Oppfyll drømmen om den perfekte ferie, med late dager på stranden, turkisblått hav og palmesus, på flotte Fruit & Spice Wellness Resort!

13 dager

Sol og bad på Z-hotel

Z-Hotel Zanzibar er et lekkert boutiquehotell, som ligger på den idylliske stranden i Nungwi. Hotellet ligger i den nordlige delen av øya, og byr på late dager på kritthvit strand og bading i Det indiske hav.

Tips og guider til reiser i Tanzania

Reisetips
5 insider tips til safari i Tanzania
  Slik får du mest ut av safarien! Etter å ha bladd gjennom en rekke reisemagasiner og diskutert ...
Reisetips
10 ting å gjøre på Zanzibar
Zanzibar er mer enn sol og strand! Etter all spenningen og alle opplevelsene på safarien, er det ikke ...
Reisetips
Den store vandringen – måned for måned
Verdens mest spektakulære dyrefenomen! Den store vandringen, med gnuene i hovedrollen, er det mest spektakulære showet i verden. ...
Reisetips
8 opplevelser i Tanzania du ikke vil gå glipp av
  Tanzania er Afrikas svimlende storhet i full utblåsning! Med så mye å se og så mye å ...
Reisetips
Mount Kilimanjaro
  Bestig Afrikas høyeste fjell! Akkurat som de hvite skyene, som for det meste dekker toppen, er Mount ...
Reisetips
Tanzanias nasjonalparker
  Spektakulære safariopplevelser uten sidestykke! To millioner gnuer. Et 6000 meter høyt fjell. 30 000 kvadratkilometer med savanne. ...
Reisetips
5 grunner til å reise til Tanzania i lavsesongen
  En roligere side av Tanzania! Tanken på å begi seg ut på safari i den våte tiden ...
Reisetips
Hvorfor reise til Tanzania?
Her er 5 meget gode grunner! Du drømmer om å dra på safari, klatre i fjell eller bare ...

Våre kunder sier at vi er:

Slide 1

La oss skreddersy din drømmereise!

VI TILBYR ET STORT UTVALG AV MINNEVERDIGE OG EVENTYRFYLTE REISER.

Få tilbud, reisetips & nyheter rett i din innboks

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Rull til toppen