fbpx

Hvorfor reise til Tanzania?

Her er 5 meget gode grunner!

Du drømmer om å dra på safari, klatre i fjell eller bare nyte dagene på stranden. Er du usikker på hvilket land du skal velge?

Derfor er Tanzania et utmerket valg:

1. Serengeti nasjonalpark
En av de beste nasjonalparkene i verden. Denne fenomenale parken er ikke bare hjem til De fem store (elefant, løve, bøffel, neshorn og leopard), men også verdens største dyrevandring: Millioner av gnuer, sebraer og gaseller som forflytter seg i jakten på grønne beitemarker.

Gå ikke glipp av verdens største dyrevandring, ett av de mest spektakulære naturfenomener som finnes. Dette bare MÅ oppleves!

2. Ngorongoro-krateret
Ikke mye kan få Serengeti til å blekne. Det må i så fall være Ngorongoro-krateret, som ligger som et tapt paradis sørvest for Serengeti.

En av Afrikas største konsentrasjoner av dyr kaller det 260 km2 store kratergulvet sitt hjem. Her kan du se sort neshorn, løver, geparder, elefanter, bøfler og flodhester.

Opplev dyrene i Edens hage og se vidunderet selv!

3. Mount Kilimanjaro
Det å bestige Mount Kilimanjaro står på manges drømmeliste – forståelig nok. Det er en skikkelig utfordring å bestige Afrikas høyeste fjell (5895 meter), men for et eventyr.

Vandring begynner i den tropiske regnskogen og avsluttes i snøen.

Belønningen er spektakulær: Ubeskrivelig utsikt over Afrika!

4. Zanzibar
Kanskje du bør tenke deg godt om neste gang du ber noen dra dit pepper’n gror – for det kan hende de ender opp på Zanzibar!

Dette er Afrikas mest eksotiske øy, med lange kritthvite strender med puddermyk sand, turkisblått hav, fantastiske korallrev, utrolige dykkemuligheter og hjertevarme mennesker.

På Zanzibar lar du hverdag være hverdag!

5. Masaiene
Masaiene tilhører Afrikas mest berømte stamme. Under et besøk hos masaiene får du oppleve deres tradisjoner, kultur og levemåte.

Kledd i fargerike drakter danser og synger de for deg – og inviterer deg gjerne med på dansen!

Skroll til toppen