Reiser til Tanzania

12 DAGER/11 NETTER

Kontakt oss i dag!

I Selous viltreservat kan du oppleve Afrika fra sin mest øde og utemmede side. I det enorme viltreservatet er terrenget vilt og dyrene sky. Det er Afrikas største, med astronomiske 55 000 kvadratkilometer. Du kan kjøre på safari en hel dag uten å møte andre biler, for det er kun 5000 årlige besøkende i den innbydende villmarken.

Parken er hjem til store flokker elefanter, bøfler, sabelantiloper, løver samt leoparder og afrikansk villhund.

Tanzania er mer enn safari: Det er langstrakte, kritthvite strender, bølgebrus og vakre korallrev. På Zanzibar er det et varmt og solrikt klima året rundt. Her sniker duften av krydder seg opp i nesen og du opplever historiens sus i herlige Stonetown.
Det passer utmerket å skylle av seg støvet fra savannen i Det indiske havs herlige bølger.

Dar Es Salaam

DAG 1: Norge – Dar Es Salaam

Avreise fra Norge. Vel fremme Dar Es Salaam blir dere møtt av en sjåfør som kjører dere til hotellet.

Overnatting: Hotel Slipway

Wildlife

DAG 2: Dar Es Salaam – Selous viltreservat

Dere blir hentet på hotellet og kjørt til flyplassen (innlands) for fly til Selous viltreservat. Transport til lodgen hvor dere sjekker inn. Lunsj og litt hvile.
Om ettermiddagen er det klart for deres første safari i magiske Selous.

Overnatting: Rufiji River Camp

Zebra family

DAG 3-4: Selous viltreservat

Safari-safari og atter safari er det som står på programmet disse dagene.
Selous er nemlig Afrika slik det skal og bør oppleves: Øde og utemmet, og ikke minst: Rikt på dyr!
Parken rommer flere elefanter enn noe annet reservat i verden. Så kommer store flokker med bøfler, løver, antiloper, sebraer, giraffer, krokodiller og leoparder. Selous har også størsteparten av kontinentets tilbakevendende bestand av afrikansk villhund, som anses som verdens mest truede rovdyr. Det er ikke mange safarireisende som kan krysse av dette dyret på listen!

Det blir også båtsafari og en fotsafari i denne fantastiske parken.

Overnatting: Rufiji River Camp

Reiser til Tanzania

DAG 5: Selous viltreservat – Zanzibar

En siste morgensafari før dere blir kjørt til flystripen for fly til Zanzibar. Her blir dere møtt av en sjåfør som kjører dere til hotellet, hvor dere sjekker inn.

Overnatting: Emerald Dream of Zanzibar

DAG 6-9: Zanzibar

Zanzibar er ensbetydende med late dager på kritthvite strender, palmer, bølgeskvulp og fargerike korallrev. Livet under havoverflaten er like spektakulært som livet på savannen.
Dagene er til egen disposisjon slik at dere kan slappe av på stranden eller bli med på en utflukt eller to.

Overnatting: Emerald Dream of Zanzibar

DAG 10: Zanzibar – Norge

En siste frokost i Tanzania før dere blir kjørt til flyplassen for innsjekk på fly hjem til Norge. En magisk reise i Tanzania er over.

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Dar Es Salaam/ Zanzibar – Oslo i økonomiklasse
 • Innlandsfly Dar Es Salaam – Selous i økonomiklasse
 • Innlandsfly Selous – Zanzibar i økonomiklasse
 • Flyskatter
 • 1 natt på Hotel Slipway, inkludert frokost
 • 3 netter på Rufiji River Camp, inkludert helpensjon (frokost, lunsj og middag)
 • 5 netter på Emerald Dream of Zanzibar, inkludert halvpensjon (frokost og middag)
 • Selous: Safari i delt safaribil med engelsktalende sjåfør/guide (halv dag eller full dag), 1 båtsafari og 1 fotsafari
 • Inngang til nasjonalparkene
 • Transport flyplass – hotell – flyplass i Dar Es Salaam
 • Transport flystripe – lodge – flystripe i Selous
 • Transport flyplass – hotell – flyplass på Zanzibar
 • Alle lokale skatter og avgifter
 • AMREF Flying Doctors, turistevakuering
 • Assistanse av vår lokale samarbeidspartner i Tanzania

 

Prisen inkluderer ikke:

 • Visum til Tanzania (USD 50,- per person)
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Drikke ikke nevnt i program
 • Måltider ikke nevnt i program
 • Aktiviteter/utflukter ikke nevnt i program
 • Transport ikke nevnt i program
 • Tips til sjåfør/guide (anbefalt USD 20-25,- per bil per safaridag)

Prisen er basert på at to personer reiser sammen og deler rom.

Reiseperiode: 1.april til 31.mai (lavsesong)

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

BRYLLUPSREISE TIL FRUIT & SPICE

VARIGHET: 8 Dager

Herlige, vakre og sjarmerende Zanzibar er utmerket for en bryllupsreise. Et opphold på Fruit & Spice er toppen av bryllupskaken. Fruit & Spice Wellness Resort er et fem-stjerners hotell som ligger i Mchangamle, på den sørvestlige delen av Zanzibar. Her finner du en perfekt balanse mellom det moderne og tradisjonelle, komfort og enkelthet, autentisitet og teknologi.

SKJEM DEG BORT PÅ FRUIT & SPICE

VARIGHET: 8 Dager

Oppfyll drømmen om den perfekte ferie, med late dager på stranden, turkisblått hav og palmesus, på flotte Fruit & Spice Wellness Resort! Dette er et fem-stjerners hotell som ligger i Mchangamle, på den sørvestlige delen av Zanzibar. Her finner du en perfekt balanse mellom det moderne og tradisjonelle, komfort og enkelthet, autentisitet og teknologi. Et utmerket sted å tilbringe drømmeferien, hvor hverdagens jag svinner hen og kropp og hode slapper av.

SELOUS VILTRESERVAT OG ZANZIBAR

12 Dager

Denne turen er den perfekte kombinasjonen av safari og late dager i sol og varme. I Selous viltreservat kan du oppleve Afrika fra sin mest øde og utemmede side og på Zanzibar er det er langstrakte, kritthvite strender, bølgebrus og vakre korallrev med varmt og solrikt klima året rundt. Her sniker duften av krydder seg opp i nesen og du opplever historiens sus i herlige Stonetown.

GOLF, SAFARI OG ZANZIBAR

18 Dager

Dette er den ultimate reisen til Tanzania – i hvert fall om du er en golfentusiast med en god dose safarifeber og lengsel etter late dager på kritthvite strender! Spill noen runder med golf på Kilimanjaro Golf & Wildlife Estate, Tanzanias første 18-hulls Championship-bane. Så utforsker du Tanzanias ville side med safari og flyr videre til Zanzibar for mer golf og late dager på stranda.

TANZANIAS VILLE SIDE

9 Dager

Tanzanias natur er Afrikas svimlende storhet for full utblåsning. Vidstrakte sletter, baobabskoger og utdødde vulkaner. Verdens største flokker av gnuer og sebraer og Afrikas høyeste fjell. Fantastiske Tanzania er hjem til noen av Afrikas største og mest spektakulære nasjonalparker og naturreservater. Hver og en av dem har noe spesielt å by på.

PÅ TOPPEN AV AFRIKA

12 Dager

Akkurat som de hvite skyene som for det meste dekker toppen, er Kilimanjaro innhyllet i mystikk og omgitt av myter. Kilimanjaro er Afrikas høyeste fjell (5892 meter) – og vi inviterer deg til å bestige den sagnomsuste toppen! Ingen reise til Tanzania er komplett uten safari, så eventyret avsluttes med noen dager på safari i Tarangire nasjonalpark.

GOLF OG SAFARI I TANZANIA

14 Dager

Denne reisen er den perfekte kombinasjon av golf og safari. Spill noen runder på en av Tanzanias vakreste baner og begi deg ut på safari i noen av Afrikas mest spektakulære nasjonalparker!

DET BESTE AV KENYA OG TANZANIA

12 Dager

Opplev det beste av Afrika, med safari i både Kenya og Tanzania! En uslåelig kombinasjon som byr på dyremøter i verdenskjente parker som Masai Mara og Serengeti. Reisen inkluderer også besøk på Elefantbarnehjemmet i Nairobi, båttur på Lake Naivasha og det spektakulære Ngorongoro-krateret, som anses som Edens Paradis.

SAFARI OG LATE DAGER PÅ ZANZIBAR

12 Dager

Fantastiske Tanzania er hjem til noen av Afrikas største og mest spektakulære nasjonalparker og naturreservater. Hver og en av dem har noe spesielt å by på. På programmet står verdenskjente Serengeti og Ngorongoro-krateret, hjem til De fem store (elefant, bøffel, neshorn, løve og leopard). Afrikas ville dyr viser seg gjerne frem, og det er lett å bli bitt av safaribasillen når du ser dyrene i sine naturlige omgivelser.

BRYLLUPSREISE PÅ PONGWE BEACH HOTEL

VARIGHET: 11 Dager

Sjarmerende og herlige Pongwe Beach Hotel er populært blant de nygifte – takket være sin intime og autentiske atmosfære.
Hotellet ligger direkte på en kritthvit strand, med turkisblått hav og palmer som bakgrunn. Pongwe ligger på østsiden av Zanzibar, i et stille område uten andre hoteller i nærheten. Tilbring dagene på stranden, på sykkel- eller kajakktur og bli med på en utflukt. Om kvelden kan dere slappe av i plunge poolen i suiten.

SJARMERENDE PONGWE BEACH HOTEL

VARIGHET: 11 Dager

Hotellet ligger direkte på en kritthvit, puddermyk strand, med turkisblått hav og omgitt av palmer. Her finner du garantert roen – og hverdagens stress og mas forsvinner. Pongwe Beach ligger på østsiden av Zanzibar, i et stille område uten andre hoteller i nærheten. Hotellet har 20 rom, alle smakfullt innredet i typisk afrikansk stil, med stråtak og treverk. Et herlig hotell – rett på stranden!

BRYLLUPSREISE PÅ MICHAMVI SUNSET BAY

VARIGHET: 11 Dager

Dette hotellet passer utmerket for en bryllupsreise. Denne lille perlen ligger på sørøstsiden av Zanzibar, ved Chwaka Bay. Her venter kritthvit strand og turkisblått hav rett utenfor døren. Nyt en tropisk drink på solsengen mens du graver tærne ned i sanden, speider utover Det indiske hav og vinden rusker lett i palmetrærne. Med kun 20 rom, alle med havutsikt, er det duket for en intim og avslappet atmosfære. Brudepar ønskes velkommen med en egen brudepakke, som utgjør toppen av bryllupskaken.

HERLIGE MICHAMVI SUNSET BAY

VARIGHET: 11 Dager

Dette herlige og sjarmerende hotellet ligger på sørøstsiden av Zanzibar, ved Chwaka Bay. Her venter kritthvit strand og turkisblått hav rett utenfor døren. Nyt en tropisk drink på solsengen mens du graver tærne ned i sanden, speider utover Det indiske hav og vinden rusker lett i palmetrærne. Hotellet har 20 rom og er i sannhet en liten perle. Alle rommene har havutsikt. En avslappet atmosfære, et gjestfritt personale og utmerket service setter prikken over i’en for oppholdet.

ROMANTISK OG UFORGLEMMELIG BRYLLUPSREISE PÅ ZANZIBAR

8 Dager

Essque Zalu på Zanzibar er et lekkert og luksuriøst hotell som passer utmerket for en bryllupsreise! Brudeparet blir skjemt bort på dette femstjerners hotellet, som virkelig lever opp til forventningene.

EN UKE I LUKSUS PÅ ESSQUE ZALU

VARIGHET: 8 Dager

Tilbring 8 dager på lekre Essque Zalu. Dette femstjerner hotellet lever opp til forventningene om et tropisk paradis, med vakker beliggenhet, utmerket service og velsmakende måltider. Hotellet ligger i en naturlig bukt ved Nungwi, på nordøstkysten av Zanzibar. Her kombineres luksus med en genuin følelse av å være på rett sted til rett tid. Skjem bort deg selv og dine på Essque Zalu!

BRYLLUPSREISE PÅ Z-HOTEL

VARIGHET: 11 Dager

Feire kjærligheten på det lekre boutiquehotellet Z-Hotel. Hotellet ligger på den idylliske stranden i Nungwi i den nordlige delen av Zanzibar. Nyt late dager på stranden, under palmene og ta en dukkert i Det indiske havs varme bølger. Om kvelden kan dere se solnedgangen fra balkongen i suiten. Foruten late dager på stranden kan dere bli med på en rekke vannsportaktiviteter og utflukter. Hotellet har egen velkomstpakke for brudepar.

SOL OG BAD PÅ Z-HOTEL

VARIGHET: 11 Dager

Z-Hotel Zanzibar er et lekkert boutiquehotell, som ligger på den idylliske stranden i Nungwi. Hotellet ligger i den nordlige delen av øya, og byr på late dager på kritthvit strand og bading i Det indiske hav. Omringet av en tropisk hage frister hotellet med en unik og avslappet atmosfære. Hotellet er en herlig blanding av elegant moderne design og afrikanske trekk. Foruten late dager på stranden kan dere bli med på en rekke vannsportaktiviteter og utflukter. Velkommen til Zanzibar!