Uganda

Møt King Kong!

Det er mange måter å beskrive Uganda på, men det var Winston Churchill som traff blink da han uttalte at Uganda var Afrikas perle. Årsaken var at han ble så begeistret for landets praktfulle natur, dyreverden og kultur.

Uganda er et eventyr. Hovedrollen spilles av de utrydningstruede fjellgorillaene. I nasjonalparkene består rollebesetningen av treklatrende løver, sjimpanser, elefanter, giraffer og leoparder.

Du kan rafte på Nilen, foreta spennende landsbybesøk, hoppe i strikk, bli med på en kanotur, bestige fjell og se solnedgangen på et båtcruise.

Den store turistbølgen har enda ikke nådd Uganda, og dermed vil din reise bli meget genuin!

17 dager

Det beste av Uganda og Rwanda

En reise som gir deg det beste av Afrikas Perle, Uganda og og bittelille Rwanda, to spennende og unike land!

10 dager

Gorillatrekking i Bwindi og Safari i Masai Mara

Denne turen kombinerer Uganda og Kenya, og gir deg både gorillatrekking i Bwindi og safari i verdensberømte Masai Mara nasjonalpark.

13 dager

Ugandas ville dyr

Denne reisen gir deg nærkontakt med Ugandas mest kjente innbyggere: Gorillaene og sjimpansene! I tillegg blir den en fantastisk safari i nasjonalparlene Queen Elizabeth og Lake Mburo, hjem til løver, elefanter, flodhester, sebraer og bøfler

17 dager

Uganda utenom allfarvei

Denne turen tar dere utenom allfarvei, til Ugandas skjulte perler i den østlige delen av landet. Eventyret krydres ekstra med fantastiske safariopplevelser i Pian Upe viltreservat og Kidepo Valley, som er det ekte og ville Afrika.

17 dager

Uganda – Afrikas perle

Blir med til Uganda, landet som Winston Churchill kalte Afrikas perle. Årsaken var at han ble så begeistret for landets praktfulle natur, dyreverden og kultur. Noe som er fullt forståelig!

10 dager

I gorillaens fotspor

Uganda er mest kjent for sine gorillaer. Et møte med disse vakre skapningene er noe av det største du kan oppleve innen dyreverdenen! Gorillatrekking er en intens, men uforglemmelige opplevelse.

10 dager

Gorillaer og sjimpanser i Uganda

Uganda er hjemsted til to arter primater: Gorillaer og sjimpanser. Denne turen tar deg tett på begge, og inkluderer gorillatrekking i Bwindi nasjonalpark og sjimpansetrekking i Kibale nasjonalpark.

14 dager

Golf, sjimpanser, gorillaer og safari

En perfekt kombinasjon av golf på noen av Ugandas beste baner, sjimpanser i Kibale, gorillaene i Bwindi og flotte safariopplevelser! Golfpakkene skreddersys etter ønske.

10 dager

Golf ved Nilens kilde og Murchison Falls

Test dine golfegenskaper på tre golfbaner, Entebbe Golf Course, Jinja Golf Club og Kampala Golf Club, i Uganda! Mellom slagene blir det safari i spektakulære Murchinson Falls nasjonalpark.

8 dager

Golf ved Lake Victoria og gorillatrekking

Du sitter ved Lake Victoria, med en drink i hånden og stirrer utover innsjøen mens du planlegger morgendagens runde på golfbanen. Den ene dagen spiller du golf – den neste befinner du deg i skogen, på jakt etter de vakre gorillaene.

17 dager

Det beste av Uganda

Uganda er et eventyr som venter. Landet ligger i hjertet av Afrika og roper på deg. Det venter, lokker og forfører. Denne reisen byr på det beste av Uganda, med spektakulære dyreopplevelser og kulturelle innslag.

13 dager

Apestreker i Uganda

Denne turen gir dere sjansen til å oppleve tre av de mest spennende og unike nasjonalparkene i Uganda: Kibale, Bwindi og Mgahinga.Avslutt oppholdet i Uganda med avslapning ved Lake Bunyonyi.

Tips og guider til reiser i Uganda

Reisetips
Gorillasafari
Møt den ekte King Kong! Det gir gjenlyd i skogen. Sølvryggen dunker hendene mot brystet. Unger som leker. ...
Reisetips
Sjimpansesafari
Apestreker i Uganda! I Kibale nasjonalpark bor det hele 1450 sjimpanser. Dermed er dette den største konsentrasjonen av ...
Reisetips
12 grunner til å reise til Uganda
Velkommen til Afrikas perle! Uganda er det eventyr som venter. Det ligger midt i hjertet av Afrika og ...

Våre kunder sier at vi er:

Slide 1

La oss skreddersy din drømmereise!

VI TILBYR ET STORT UTVALG AV MINNEVERDIGE OG EVENTYRFYLTE REISER.

Få tilbud, reisetips & nyheter rett i din innboks

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Rull til toppen