fbpx

Bilferie

Skreddersydde pakkereiser

Bilferie

Perfekt for deg som vil oppleve mye!

En bilferie er perfekt for deg som vil se og oppleve mye – i eget tempo. Ta en avstikker når det er noe som frister, og kom tett på lokalbefolkningen.
Bilferiene er fleksible og skreddersys etter ønske og budsjett. Velg bilen (eller motorsykkelen) som passer for deg. Hotellene er forhåndsbestilt – hvor dere stopper er opp til dere.

Uansett hvilke land dere velger er reisen minst like viktig som målet.

[expand title=»Les mer»]

USA
USA oppleves best på bilferie! Kjør bil, bobil eller motorsykkel på endeløse motorveier, Route 66 eller små, støvete landeveier. Shoppingglade velger New York, Minneapolis eller Philadelphia.
Strandløvene legger sin bilferie til Florida, Hawaii eller California.
Naturelskere kjører innom de mange nasjonalparkene. Musikkelskerne velger Sørstatene. De som vil oppleve Ville Vesten setter kursen til Midtvesten. De som virkelig vil ha villmark, velger Alaska.
USA er stort, tilgjengelig, spennende og interessant!

Irland
Bilferie i Irland er ensbetydende med vakkert landskap, livlige storbyer, idylliske landsbyer, utallige slott og ruiner, svingete landeveier, lokale puber og gjestfrie mennesker. Legg så til et hav av attraksjoner og severdigheter, Guinness, whisky, folkemusikk, historie og kultur, så har du et komplett reisemål.

Moldova
Utforsk hovedstaden Chisinau på bilferie i Moldova, besøke klostre, borger og museer, mens landets historie og tradisjoner kommer til syne. Moldova er et druedyrkende land, som har verdens lengste vinkjellere. Intet besøk er komplett uten minst ett besøk på en vingård, med omvisning og smaking av den edle drikk naturligvis. Her kan du også å oppleve det gamle Sovjetunionen, med et besøk i Transnistria – et sted du ikke glemmer med det første! Moldova er perfekt for de som vil kjøre sine egne veier!

Sør-Afrika
Opplev safari og fantastiske opplevelser på bilferie. Dere kjører selv rundt i parkene og speider etter ville dyr, som inkluderer elefanter, løver, sebraer, antiloper og neshorn. Ta turen langs verdensberømte Garden Route som er en fantastisk opplevelse i seg selv. Utforsk vinlandet, besøk Kapphalvøya med Kapp det gode håp, båttur til seløya Duiker Island og de herlige pingvinene på Boulders Beach. Kjør innom Cape Town, kjent for Table Mountain, Robben Island, vakre solnedganger og velsmakende måltider. Velkommen til Sør-Afrika – hvor magien vekkes til live!

Book din bilferie hos Unike Reiser

Se reiseforslagene på vår hjemmeside og send inn skjema fra den reisen du liker, eller be oss skreddersy en reise etter dine ønsker. Hos oss får du alt samlet i en pakkereise som er sikret av Reisegarantifondet.

Ja takk, jeg vil gjerne motta et skreddersydd tilbud.[/expand]

Valgfrihet

Du velger varighet og innhold på din reise.

Håndplukket

Alle hoteller er valgt av oss og våre samarbeidspartnere.

Skroll til toppen