Irland

Fyll hjertet ditt med Irland!

Irland er et land fylt med kontraster og motsigelser. Den ene dagen kan du rusle rundt i herlige Dublin, og bare noen timer senere står du på toppen av klippene og beundrer et vilt og vakkert landskap.
Et besøk i Irland betyr frodige daler, fantastiske klippevegger, pittoreske landsbyer, vakre innsjøer, heier, en vill kyst, slott, storbyer og spennende kulturhistorie. Irene er kjent for sin gjestfrihet og åpenhet, og du kommer lett i kontakt med lokalbefolkningen, spesielt om du bestiller en pint med Guinness på en av mange pubene.
Ikke glem å legge inn et besøk til Nord-Irland. Belfast blomstrer som aldri før, og her kan du blant annet kan lære mer om Titanic i et prisbelønnet multimediamuseum hvor du kan oppleve skipsverftet og høre mer om forliset.

Det sies at har du først besøkt Irland én gang, kommer du helt sikkert igjen!

Reiseforslag

La deg inspirere av våre reiseforslag. Kontakt oss og få reisen skreddersydd til dine ønsker. 

7 dager

Herlige Dublin og Belfast

Dublin er en av Europas mest sjarmerende byer og har et bredt spekter av opplevelser. Belfast, den rå, gamle industribyen blomstrer som aldri før. To herlige og forskjellige hovedsteder!

4 dager

Herlige Wicklow med hest, vogn og esel

På denne turen utforsker du vakre Wicklow med hest, vogn og esler. Perfekt for deg som er glad i natur, avslapning og dyr. Dere trenger ikke ha erfaring med hester og/eller esler da grundig opplæring blir gitt.

4 dager

Irland er best med hest og vogn

Wicklow er ett av de mest sceniske områdene i Irland. En liten perle som best utforskes i rolig tempo med hest og vogn. Dere trenger ikke ha erfaring med hester da grundig opplæring blir gitt.

4 dager

Opplev Irland med hest og vogn

En tur med hest og vogn er en fantastisk måte å oppleve den irske landsbygda på. Denne turen inkluderer overnatting på to gårder og gir dere vakre naturopplevelser i Wicklow.

10 dager

Utforsk Irland med bil

Denne 10 dager lange Kjør-selv-turen gir deg det beste av hva Irland har å by på. Kjøreturen tar deg gjennom et vakkert og variert landskap, samt pittoreske landsbyer og irsk sjarm.

4 dager

Wicklow med hest og vogn

Opplev landlige Wicklow med hest og vogn – en helt unik måte å reise på. Perfekt for familier, par og venner! Dere trenger ikke ha erfaring med hester da grundig opplæring blir gitt.

8 dager

Golftur til Irland

Irland er en av verdens beste og mest ettertraktede golfdestinasjoner. Den grønne øy har mer enn 400 golfbaner, som gir utfordringer for golfere på alle nivåer.

Tips og guider til reiser i Irland

Reisetips
Irland med hest og vogn
Her er det miljøvennlige hestekrefter som gjelder! Utforsk den irske landsbygda mens hesten trekker vognen, som dere bor ...
Reisetips
22 gode grunner til å reise til Irland
Fyll hjertet ditt med Irland! En reise til Irland kan inneholde så mange spektakulære opplevelser at det er ...
Reisetips
Fårehunder i arbeid
  Voff, voff til saueflokken! På Glenshane Country Farm ønskes du velkommen som en del av familien. Både ...

La oss skreddersy din drømmereise!

VI TILBYR ET STORT UTVALG AV MINNEVERDIGE OG EVENTYRFYLTE REISER.

Få tilbud, reisetips & nyheter rett i din innboks!

!
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Rull til toppen