fbpx

Golftur til Irland

Druid’s Glen Resort, Waterford Golf Club, Dunmore East Golf og Portmarnock Golf Links.

Velkommen til Irland

Irland er en av verdens beste og mest ettertraktede golfdestinasjoner. Den grønne øy har mer enn 400 golfbaner, som gir utfordringer for golfere på alle nivåer.

En golfreise til Irland er noe helt spesielt. Her får du vakker natur, enestående utsikt og en avslappet atmosfære mens du spiller.

Turen inkludere spill på fire ulike baner: Druid’s Glen Resort, Waterford Golf Club, Dunmore East Golf og Portmarnock Golf Links.

Underveis vil dere også oppleve herlige Dublin med sine mange severdigheter, restauranter og puber. Det blir besøk i maleriske småbyer, vakker natur, sagnomsuste ruiner og slott og besøk på et ølbryggeri.

Dette er en Kjør-selv-ferie, hvor leiebil er inkludert.

Forslag til program

Avreise fra ønsket flyplass i Norge.

Vel fremme på flyplassen i Dublin henter dere leiebilen og kjører til hotellet hvor dere sjekker inn.

Resten av dagen til egen disposisjon slik at dere kan utforske Dublin. Den irske hovedstaden har en rekke attraksjoner. Hva med en tur til Jameson Bow Street Distillery eller Teeling Whiskey for en smak av «livets vann»? Foretrekker du at det skummer i glasset anbefales et besøk på Guinness Storehouse og lærer mer om hvordan ølet lages.

Dublin er også hjem til en rekke museer og store grønt områder.

Overnatting: Dublin

reiser til irland, rundreise irland, tur til irland, reise irland, reiser til irland, pakkereise irland, pakkereiser til irland unike reiser, pakkereiser, skreddersydde reiser, pakketurer, reiser, reisebyrå, reisetips

Frokost på hotellet.

I dag kjører dere til Druid’s Glen Resort i Wicklow hvor dere skal spille den første runden med golf. Banen ligger i et av de vakreste områdene i Irland, og banen er kjent som «The Augusta of Europe».
Den flotte floraen og faunaen gir spillerne en fargerik bakgrunnskulisse mens de slår seg gjennom de 18 hullene på denne flotte banen.

Etter endt golfrunde kjører dere tilbake til Dublin.

Overnatting: Dublin

Frokost på hotellet.

I dag setter dere kursen mot Waterford. Underveis er det flere spennende stopp. Først på listen står Enniskerry, en malerisk landsby som også er hjem til Powerscourt House and Gardens. Her kan dere se ulike hager, innsjøer, trær og blomster.

Glendalough betyr dalen med de to innsjøer, og ligger i hjertet av Wicklow-fjellene. Besøkende kommer for den vakre naturen og ruinene fra et kloster fra år 545. Klosteret ble angrepet og plyndret av vikinger gjentatte ganger. Ta en spasertur til ruinene og til Upper Lake hvor landskapet er litt villere.

Fortsett til landsbyen Avoca og Avoca Mills. Hør mer om familien Avoca som satte i gang med veving og møller allerede i 1723. Stedet er fortsatt operativt, og det er mulighet for å kjøpe tepper og skjerf. Kafeen her er kjent for sine velsmakende lunsjer og hjembakst så pass på å spise lunsj her.

Enniscorthy er neste stopp. Byen ligger flott til ved elven Slaney. Byens store attraksjon er Enniscorthy Castle, som i dag huser County Wexford Museum.

Waterford er Irlands eldste by, grunnlagt i 914 av vikingene. Byens største attraksjon er The Waterford Crystal Factory, hjem til verdens fineste krystall. Bli med på en omvisning for å lære og se mer om produksjonen.

Overnatting: Waterford

 

Frokost på hotellet.

I dag skal dere spille på Waterford Golf Club. Banen åpnet i 1913, med ni hull. Banen ble utvidet til 18 hull av arkitekten James Braid. Utsikten over det vakre landskapet og de smale fairwayene krever sitt av spilleren. Banen holder meget høy standard og tiltrekker golfspillere av alle nivåer.

Overnatting: Waterford

Frokost på hotellet.

Dunmore East Golf Club ligger rundt 20 minutters kjøring fra Waterford, med utsikt mot landsbyen Dunmore East. Her kombineres en flott bane med utsikt og sjøluft med utfordrende golf.

Etter endt golfrunde anbefales å ta en liten omvei til Tramore, en gammeldags strandby. Her kan dere wine & dine, slappe av på stranden eller gå tur langs sanddynene.

Returner til Waterford.

Overnatting: Waterford

Frokost på hotellet.

I dag setter dere kursen mot Kilkenny, rik på kunst og katedraler, trange gater og livlige puber. Dette er en av Irlands vakreste middelalderbyer med prektige bygninger.

Bak de massive murene og tårnene er Kilkenny Castle kledt i viktoriansk eleganse. Bak den overdådige innredningen skjuler det seg en dramatisk historie. Borgen ble bygd av normannerne på 1100-tallet.

Smithwick’s Experience Kilkenny er en multi-interaktiv opplevelse som tar besøkende med på en reise gjennom middelalderens ølbrygging. Dere får høre hele historien om Smithwick’s, Irlands eldste ølmerke. Det blir naturligvis mulighet til å smake på en perfekt pint med øl.

Fortsett til Dublin hvor dere sjekker inn på hotellet.

Overnatting: Dublin

reiser til irland, rundreise irland, tur til irland, reise irland, reiser til irland, pakkereise irland, pakkereiser til irland unike reiser, pakkereiser, skreddersydde reiser, pakketurer, reiser, reisebyrå, reisetips

Frokost på hotellet.

Familien Jamesons private golfbane ble grunnlagt i 1858, og er en av de første banene i Irland. Bernhard Langer innlemmet deler av den originale banen da han designet dagens linkbane, som åpnet i 1995. Banen har en rekke elementer som gjør at spillerne må være fokusert for hvert eneste slag.

Etter endt golfrunde går turen tilbake til Dublin for en siste natt.

Overnatting: Dublin

Frokost på hotellet.

Dere kjører til flyplassen hvor dere leverer leiebilen og sjekker inn for fly hjem til Norge.

reiser til irland, rundreise irland, tur til irland, reise irland, reiser til irland, pakkereise irland, pakkereiser til irland unike reiser, pakkereiser, skreddersydde reiser, pakketurer, reiser, reisebyrå, reisetips

Dette er inkludert:

 • Fly Norge – Dublin – Norge i økonomiklasse
 • Flyskatter
 • 2 netter på hotell i Dublin, inkludert frokost
 • 3 netter på hotell i Waterford, inkludert frokost
 • 2 netter på hotell i området rundt Dublin, inkludert frokost
 • 4 x green fees (Druid’s Glen Resort, Waterford Golf Club, Dunmore East Golf og Portmarnock Golf Links)
 • Leiebil i 8 dager, inkludert forsikring
 • Golfbag og innsjekket bagasje på flyreisene
 • Assistanse av vår lokale samarbeidspartner i Irland

Dette er ikke inkludert:

 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Måltider ikke nevnt i program
 • Drikke
 • Aktiviteter/utflukter
 • Green fees på baner ikke nevnt i program
 • Bensin
 • Parkering

Reiseperiode: Hele året
I sommerhalvåret er temperaturen høyest. Mai og juni har mest sol mens juli og august er lunest.
Det fryser sjelden om vinteren, hvor januar og februar er kaldest.
Det irske klimaet er ustabilt. Regn, sol og skyer kan raskt avløse hverandre.

Skroll til toppen