Moldova

Et av verdens minst besøkte land!

Lei av turistflokkene og ønsker en ferie helt utenom det vanlige? Da er Moldova det perfekte reisemål!
Det lille landet er både hemmelighetsfullt, tradisjonelt og har eksepsjonelt god vin. Et Shangri-La for de som søker det genuine. I tillegg kan du legge turen innom Transnistria, landet som ikke eksisterer og det gamle Sovjetunionen fortsatt hersker.
På rekke og rad, så langt du kan se, strekker vinrankene seg gjennom landskapet. Under bakken oppbevares den edle drikk, hvor kilometer lange ganger er et ekte vinparadis. Gå ikke glipp av Vinfestivalen i oktober eller julemarked på en vingård.
Tre inn i klostre, som ligger spredt om i det vakre landskapet og utforsk gamle fort og borger fra Middelalderen, hvor historien gir gjenklang i ganger og haller.

Utforsk Moldova – før resten av verden oppdager denne lille perlen!

Reiseforslag

La deg inspirere av våre reiseforslag. Kontakt oss og få reisen skreddersydd til dine ønsker. 

4 dager

Herlige Moldova

I løpet av tre uforglemmelige dager får du utforsket Moldova. Du får også sjansen til å oppleve den gamle Sovjetunionen, med et besøk i Transnistria – et besøk du ikke glemmer med det første!

8 dager

Bilferie i Moldova

Denne Kjør-Selv ferien er for de som foretrekker frihet og eventyr! Her er kun leiebil og overnattinger bestilt – opplevelsene bestemmer du selv. Reisen passer utmerket for de som vil kjøre sine egne veier i Moldova!

8 dager

Oppdag Moldova

En komplett reise gjennom sjarmerende og (nesten) ubesøkte Moldova! I løpet av 8 dager vil du ha utforsket denne lille perlen, hvor du garantert ikke kommer til å treffe på naboen.

4 dager

Sykkelferie i Moldova

Moldova er det perfekte reisemål for de som ønsker en ferie vekk fra turistflokkene, og helt utenom det vanlige. Tråkk deg gjennom Moldova – som er en flott opplevelse fra sykkelsetet!

5 dager

Vintur til Moldova

Turen gir deg sjansen til å oppdage hemmelighetene bak den velsmakende vinen fra ett av verdens minst besøkte land. Det er en uforglemmelig reise, hvor vin står i fokus.

Reiser til Moldova
8 dager

Opplev Moldova og Romania

Denne flotte reisen kombinerer Moldova med Bucovina-regionen i Romania! Du nyter den vakre naturen, hilser på en gjestfri og blid lokalbefolkning, spiser god mat og opplever landsbygda.

9 dager

Herlige Moldova og Romania

Når man hører Romania tenker du automatisk på Transilvania og Dracula. Men Romania er så mye mer. Moldova er det perfekte reisemål for de som ønsker en ferie vekk fra turistflokkene, og helt utenom det vanlige.

Tips og guider til reiser i Moldova

Reisetips
10 grunner til å besøke Moldova
Moldova er landet de fleste ikke har besøkt! Hemmelighetsfullt, tradisjonelt, langt utenfor den vanlige turistruten og helt unikt! ...
Reisetips
Vinlandet Moldova
Opplev verdens lengste vinkjellere! Moldovas vinkultur strekker seg flere tusen år tilbake i tid. I dag er landet ...
Reisetips
Transnistria
  Landet som ikke eksisterer! Om du ikke har hørt om Transnistria er det ingen grunn til å ...

La oss skreddersy din drømmereise!

VI TILBYR ET STORT UTVALG AV MINNEVERDIGE OG EVENTYRFYLTE REISER.

Få tilbud, reisetips & nyheter rett i din innboks!

!
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Rull til toppen