fbpx

Bryllupsreiser

Skreddersydde pakkereiser

Unike bryllupsreiser

La romantikken blomstre!

Dere har akkurat sagt ja til hverandre, og lovet å dele resten av livet sammen. Hvilken bedre måte å starte livet sammen enn med en uforglemmelig bryllupsreise?
Late dager på stranden eller en aktiv bryllupsreise? Kanskje en kombinasjon passer dere best?
Eksotiske reisemål som Maldivene, Seychellene og Kenya representerer drømmereisen. Men dere trenger ikke reise langt for å finne romantiske og unike steder. Legg bryllupsreisen til et slott i Irland eller Skottland, eller en luksuriøs ranch USA.

Vi har oppskriften på den perfekte bryllupsreisen.

Les mer

Maldivene

Maldivene lokker med kritthvite strender, kokospalmer som vaier, turkisblått hav og lekre hoteller. Dette er et reisemål som ikke kan beskrives – det må rett og slett oppleves. Øygruppen består av 1190 øyer fordelt på 26 atoller. 202 av øyene er bebodd og 110 av disse er hotelløyer. Bo i lekre bungalower langs strandkanten eller nyt livet i rom som står på påler ute i vannet. Maldivene er et yndet reisemål for bryllupsreiser. Paradiset venter på dere – hele året!

Seychellene

Seychellene er det perfekte sted for total avslapning, herlige snorkleopplevelser under havoverflaten, barfotluksus og bortgjemte, kritthvite strender. Her får du jevn og behagelig temperatur hele året, og øygruppen byr på en rekke muligheter. Øyhopping er absolutt å anbefale, og de mest populære øyene er Mahe, Praslin og La Digue. Hver øy har sin sjarm og sitt særpreg. Kanskje frister det med en uke på seilbåt og så en uke på et flott hotell? På Seychellene er alt lagt til rette for en fantastisk bryllupsreise.

Mauritius

Mauritius er relativt liten i størrelse, men øya rommer likevel mye. Her er alt tilrettelagt for en herlig ferie. Øya er så grønn, frodig og idyllisk som du kan få det. Med perfekt klima, kritthvite strender, kokospalmer, gjestfri befolkning og et bredt aktivitetstilbud, er det umulig å ikke falle pladask for Mauritius. Hotellene holder høy standard, og det er et utvalg for enhver smak og budsjett.
Mauritius er ikke lenger «bare» et reisemål for bryllupsreiser og par på jakt etter romantikk, men den er perfekt for nettopp det!

Zanzibar

Krydderøya utenfor kysten av Tanzania har et tempo som er behagelig rolig og avslappet. Her bor du på hotell rett ved de hvite strendene. Et par skritt fra hotellet går du rett inn i det afrikanske hverdagslivet med øyboere som fisker, reparerer fiskegarn og plukker skjell mens barna leker på stranden. Zanzibar er magisk og et populært sted for bryllupsreiser.

Kenya

Kenya inviterer de nygifte på fantastisk safari i spektakulære Masai Mara, hvor lyden av løvebrøl, hyenesang og gnuenes brumming høres over savannen. Her bor dere på en flott lodge midt i parken, med Mara-elven som nærmeste nabo. Begi dere så ut på en vandring opp vulkanen Mount Longonot, hvor dere belønnes med en fantastisk utsikt over Rift Valley og Lake Naivasha. Støvet skyller dere av i Det indiske havs vuggende bølger, og palmesuset dysser dere i søvn på solsengen. På unike og vakre The Sands at Chale Island består hverdagen av late dager på stranden, komfort, natur og romantikk. En perfekt kombinasjon for uforglemmelige bryllupsreiser.

USA

I USA er nok Hawaii det første dere tenker på, og det med god grunn! Hawaii ansees som Kjærlighetsøy nummer én, både når det gjelder bryllup og bryllupsreisen. Med sine kritthvite strender flankert av palmetrær, asurblå hav, spektakulære natur, brusende fossefall, slående vakre solnedganger, luksushoteller og følelsen av Aloha, så er Hawaii som skapt for romantikk.

Book Bryllupsreisen hos Unike Reiser

Se reiseforslagene på vår hjemmeside og send inn skjema fra den reisen du liker, eller be oss skreddersy en reise etter dine ønsker. Hos oss får du alt samlet i en pakkereise som er sikret av Reisegarantifondet.

Ja takk, jeg vil gjerne motta et skreddersydd tilbud.

Valgfrihet

Du velger varighet og innhold på din reise.

Håndplukket

Alle hoteller er valgt av oss og våre samarbeidspartnere.

Scroll to Top