ZILWA ATTITUDE

SPØR OSS OM PRIS

– Bryllupsreisen blir 100 prosent Mauritius!

Dette sjarmerende og nye hotellet ligger på nordkysten av Mauritius, i nærheten av fiskerlandsbyen Grand Gaube. Konseptet er genuint og i ekte Mauritius– stil, og kombinasjonen lokalt materiale og komfort gjør hotellet til vår favoritt! Zilwa oser av romantikk, sjarm, avslapning og gjestfrihet. Hotellet er en hyllest til den nasjonale kulturarven, og overalt er det spor etter lokale forfattere, malere, arkitekter og håndverkere. Arkitekturen blander modernitet med en herlig ”rustikk chic” og har hentet inspirasjon fra den lokale stilen på øya.

Brudepar blir godt ivaretatt, og bruden bor gratis under oppholdet. Det venter også noen små og hyggelige overraskelser for paret.

Fra hotellet har dere fantastisk utsikt mot de fem vakre øyene som befinner seg utenfor kysten: Coin de Mire, Ille Plate, Illot Gabriel, Ile Rone og Ile aux Serpents. Hotellet har fire strender og to små private øyer.

Zilwa har 214 rom, som alle er tilpasset behovene og forventningene til alle typer gjester. Alle rommene er i lyse og friske farger og har sin egen identitet og karakter. Arkitektene fant inspirasjon i de opprinnelige bungalowene og sjarmerende fritidsboligene, på kreolsk kjent som ”boutiks”. Rommene er meget flotte, med voksbelagt sement på golvene (på lokalspråket kalt ”chalit”), grove vegger, tepper laget av kokosfiber og trevarer. Innslagene av sterke farger minner om den omkringliggende naturen, og gjør innredningen komplett.
Velg mellom 11 ulike romkategorier, med eller uten havutsikt. Alle rommene har balkong eller terrasse, aircondition, telefon, tv, minibar, safe, te/kaffekoker, takvifte, bad med dusj og separat toalett, hårføner og WiFi.

Fasiliteter inkluderer fire svømmebasseng (inkludert eget barnebasseng), seks restauranter, to barer, treningssenter, tennisbane, utendørskino, spa- og velværeavdeling, massasje, underholdning, barneklubb, dykkesenter (PADI) og sykkelutleie.

Zilwa ønsker å gi sine gjester et komplett opphold. Her styrer dere dagene selv, men de ønsker også at dere skal få med dere noen kulturopplevelser, slik at dere virkelig får en følelse av det genuine Mauritius. Det arrangeres kurs i kreolsk (det lokale språket) eller dere kan være med på et kokkekurs.

Det multikulturelle samfunnet på øya gjør at matkulturen på Mauritius er ekstra spennende. På Zilwa kan dere velge mellom seks restauranter, som alle har forskjellige temaer og smaker på menyen. Det er buffé, á la carte, live cooking, grillmat – alt fra internasjonale til lokale retter. Bare måltidene er en kulturell opplevelse i seg selv. Smakene og inntrykkene står i kø.

Det samme gjelder aktiviteter. Dere kan tilbringe late dager på stranden eller ved bassengene, men det er også mye å velge mellom når dere ønsker å bevege dere litt. Inkludert i oppholdet er strandvolleyball, petenque, turer med glassbunnbåter, kajakk, tråbåt, snorkling, windsurfing, stående padling på brett, vannpolo og vanngymnastikk. Det er også brettspill tilgjengelig.
Mot en ekstra kostnad kan dere leie sykkel, dykke (hotellet har PADI– dykkesenter på området), delta på en kite- skole, katamaranseilinger, båtturer, dyphavsfiske eller solnedgangsturer med båt. Hotellet er også behjelpelig med å arrangere utflukter rundt om på Mauritius.

For familiens minste er det barneklubb for de mellom 3-12 år, hvor barna deltar på ulike aktiviteter. Det mest spennende er skattejakten, hvor barna blir pirater for en dag, med kostymer og skattekart. Det kan også ordnes barnevakt (mot tillegg) på dag– og kveld.

Zilwas lekre spa- avdeling frister garantert. Hva med å avslutte bryllupsreisen med en massasje, kun for dere to? Det er også wat-su basseng, steam room og isfontene i velværeavdelingen.

Zilwa passer utmerket for par som vil ha en avslappet, men samtidig aktiv bryllupsreise i genuine og romantiske omgivelser. Hotellet er meget barnevennlig og passer fint om dere vil ha med barna på reisen. De sysselsettes mens dere nyter dagen i fred og ro.

Romantikken og det ekte Mauritius kommer til live på Zilwa!

Oppfyll drømmen i dag!

Kontakt oss her for et uforpliktende tilbud

OVERNATTING PÅ MAURITIUS

Zilwa Attitude

Dette sjarmerende og nye hotellet ligger på nordkysten av Mauritius, i nærheten av fiskerlandsbyen Grand Gaube. Konseptet er genuint og i ekte Mauritius– stil, og kombinasjonen lokalt materiale og komfort gjør hotellet til vår favoritt! Zilwa oser av romantikk, sjarm, avslapning og gjestfrihet. Hotellet er en hyllest til den nasjonale kulturarven, og overalt er det spor etter lokale forfattere, malere, arkitekter og håndverkere. Arkitekturen blander modernitet med en herlig ”rustikk chic” og har hentet inspirasjon fra den lokale stilen på øya.

Les mer

Tropical Attitude

Tropical ligger flott til på østkysten av Mauritius. Hotellet befinner seg rett mot en lagune og ikke langt unna den lille fiskerlandsbyen Trou d’Eau Douce. Området er vakkert beplantet, så dere er omringet av fargerike og frodige blomster og trær.
Dette er et kun– for– voksne– hotell, og barn under 17 år er ikke tillatt. Dermed passer Tropical utmerket for par på bryllupsreise.
Hotellet tilbyr 58 superior rom med havutsikt. Rommene er innredet i friske og lyse farger, med en avslappet atmosfære.

Les mer

Récif Attitude

Dette lille boutique- hotellet ligger nordvest på Mauritius, og er hotellet dere velger om dere ønsker late dager på en kritthvit strand og bare vil fokuser på hverandre. Hotellet er kun for voksne, så her tilbringes dagene uten å bekymre seg for barneskrik og plasking i bassenget. Récif er en flott miks av komfort og boutique. Arkitekturen er typisk for Middelhavsområdene, med treverk og hvite fasader. Bueganger og åpne plasser slipper til sollyset, og området er omringet av en vakker og fargerik hage.

Les mer