Maldivene

Fantastiske paradisstrender!

Maldivene lokker med kritthvite strender, kokospalmer som vaier, turkisblått hav og lekre hoteller. Dette er et reisemål som ikke kan beskrives – det må rett og slett oppleves.
Øygruppen består av 1190 øyer fordelt på 26 atoller. 202 av øyene er bebodd og 110 av disse er hotelløyer.
På Maldivene er det barfotluksus som gjelder. Men det er også flere muligheter for de som ønsker en litt mer aktiv ferie. Utforsk det vakre livet under havoverflaten, enten med snorkel og maske eller på en dykketur.
Bo i lekre bungalower langs strandkanten eller nyt livet i rom som står på påler ute i vannet. Maldivene er et yndet reisemål for bryllupsreiser, kjærestetur eller familieferie.

Paradiset venter på deg – hele året!

Reiseforslag

La deg inspirere av våre reiseforslag. Kontakt oss og få reisen skreddersydd til dine ønsker. 

5 stjerner

Heritance Aarah

På Heritance Aarah våkner dere opp i paradis. Lyden av havet, fantastiske opplevelser under havoverflaten og middag under en stjernedekket himmel. Heritance Aarah egner seg for par, kjærestetur, bryllupsreise og familier.

5 stjerner

Taj Coral Reef Resort & Spa

Ett av de beste luksusresortene på Maldivene! Et lekkert resort som har eksotisk utsikt over havet og vakre solnedgangen – alt du trenger for en perfekt ferie.

5 stjerner

Taj Exotica Resort & Spa

Kom dere bort fra hverdagens stress og mas, til et sted hvor alt er bare luksus! På Taj Exotica er du på Taj-tid, som betyr at dere ikke gjør noe annet enn dere selv ønsker. Tiden står stille, men det er aldri et kjedelig øyeblikk.

14 dager

Maldivene og Sri Lanka

Kombiner kulturelle opplevelser på Sri Lanka med avslapning i luksuriøse omgivelser på Maldivene! En perfekt kombinasjon av opplevelser og avslapning!

Tips og guider til reiser på Maldivene

Reisetips
6 grunner til å velge Maldivene
  Et av de vakreste reisemålene i verden! Langstrakte, kritthvite strender. Krystallklart, turkisblått hav. Villaer på påler i ...

La oss skreddersy din drømmereise!

VI TILBYR ET STORT UTVALG AV MINNEVERDIGE OG EVENTYRFYLTE REISER.

Få tilbud, reisetips & nyheter rett i din innboks!

!
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Rull til toppen