fbpx

Taj Coral Reef Resort & Spa

Ett av de beste 5-stjernes luksusresortene på Maldivene!

Velkommen til Taj Coral Reef Resort & Spa

Et lekkert resort som har eksotisk utsikt over havet og vakre solnedgangen – alt du trenger for en perfekt ferie.

Men det er lagt inn en liten vri! Når du går inn i villaen deres ser dere en strømlinjeformet, sofistikert dekor i stedet for det typiske strandinteriøret. Som et av de beste luksusresortene på Maldivene har hotellet frisket opp opplevelsene dine fullstendig. Strandløver, brudepar og dykkere – alle ønskes velkommen.

Etter at dere ankommer Malé går dere om bord i en hurtigbåt som tar dere med til Hembadhu Island, til Taj Coral Reef Resort & Spa.

Denne femstjerners resorten er et paradis for dykkere, med fantastiske dykkesteder, eget rev og et vrak å utforske.

For de som foretrekker å bli på land, er utsikten fra lagunen, som er omringet av villaer, er utsikten fortryllende.

La en verden av kritthvit sand og kokospalmer oppsluke dere. La Taj introdusere dere til lykke og avslapning.

Superior Beach Villa

De 12 elegante villaene er 58 m2 med ren luksus. Villaene er designet i dempede og beroligende pastellfarger, med en stor komfortabel seng med utsikt mot havet.

Disse villaene er perfekt for en tropisk ferie, og du kan nyte komforten dag som natt. Pakk deg inn i myke badekåper og nyt lekre retter levert på rommet hele døgnet.

Villaene har veranda med solseng og spiseområde, safe, telefon, minibar, flatskjerm-tv, DVD-spiller, te/kaffekoker, utendørsdusj, bad med dusj og toalett, hårføner og gratis WiFi.

Villaene kan ta opptil 2 personer.

Deluxe Beach Villa

Disse villaene er 66 m2, og har stråtak, store vinder, stilfull innredning og uteplass med spisemuligheter.

Len dere tilbake i den store, komfortable sengen og nyt den vakre utsikten over havet. Ikle dere myke badekåper og tøfler og skjem dere bort i en av disse lekre villaene. Her får dere en ferie med stil og komfort.

Alle villaene har safe, utendørsdusj, minibar, te/kaffekoker, flatskjerm-tv, DVD-spiller, telefon, bad med dusj og toalett, hårføner, romservice (24 timer) og gratis WiFi.

Villaene kan ta opptil 3 personer.
Maks 2 voksne og 1 barn.

Premium Water Villa

De 32 water villaene gjør at dere får tatt i bruk alle sansene. Med 85 m2 eget paradis å boltre dere på, er det lett å senke skuldrene.

Villaene har stråtak, uteområde med solsenger og er perfekt for et måltid utendørs. Herfra får dere herlig utsikt over havet.

Det er også utendørsdusj og stige som tar dere rett ned i lagunen.

Villaene har safe, minibar, telefon, te/kaffekoker, flatskjerm-tv, DVD-spiller, badekåper, tøfler, bad med dusj og toalett, hårføner, romservice (24 timer) og gratis WiFi.

Villaene kan ta opptil 4 personer.
Maks 3 voksne og 1 barn.

Nirvana Presidential Suite

Dette er det mest unike stedet på hele øya! Suiten er akkurat den fantastiske opplevelsen du søker når du leter etter det perfekte opphold. Et fristed, perfekt for en bryllupsreise eller familieferie.

Suitene er på 215 m2, med stråtak og fordelt på to etasjer. Det er to soverom og en stor stue med utsikt over Det indiske hav.

Høydepunktet er verandaen med plunge pool. Nyt solens varme stråler fra solsengen eller kjøl dere ned i utendørsdusjen. Gå rett på stranden eller hopp i lagunen.

Med sitt lekre interiør og komfortable møbler, er dette en komplett pakke.

Suiten har safe, telefon, flatskjerm-tv, DVD-spiller, iPod dock, te/kaffekoker, stort sitte-/spiseområde, minibar, bad med dusj og toalett, hårføner, romservice (24 timer) og gratis WiFi.

Første etasje er 140 m2 og andre etasje på 75 m2.

Hovedsoverommet har en stor seng og det andre soverommet har to senger.

Suiten kan ta opptil 5 personer.
Maks 4 voksne og 1 barn.

Fasiliteter inkluderer utendørsbasseng, tre restauranter, pizzeria, bar, treningssenter, spaavdeling, lounge og gave-/suvenirbutikk.

På Taj Coral Reef & Spa trenger dere ikke bare tilbringe dagene på stranden. Det er også en rekke aktiviteter dere være med på.

Snorkling, dykking (PADI-sertifisert dykkesenter), tur med submarin, dyphavsfiske og mating av rokker. Dette er en tradisjon som ble startet for 20 år siden, og det er ikke alle som kommer hjem fra ferie og sier de har matet rokker – for hånd.

Et absolutt must er en champagnefrokost på stranden!

Dere kan også bli med på en båttur til Blue Lagoon. Etter å ha snorklet og badet, venter et dekket bord, med tente lys. Nyt et glass med musserende vin og gourmet måltid.

På Taj Coral Reef & Spa kan dere også gifte dere eller fornye løftene.

Reiseperiode: Hele året.

Skroll til toppen