Taj Coral Reef Resort & Spa

5/5
rgf-logo_8d39_M
Reis trygt med oss!

Unike Reiser er medlem av Reisegarantifondet. Når du reiser med oss er du dekket av pakkereiseloven.

Ett av de beste luksusresortene på Maldivene!

Et lekkert resort som har eksotisk utsikt over havet og vakre solnedgangen – alt du trenger for en perfekt ferie.

Men det er lagt inn en liten vri! Når du går inn i villaen deres ser dere en strømlinjeformet, sofistikert dekor i stedet for det typiske strandinteriøret. Som et av de beste luksusresortene på Maldivene har hotellet frisket opp opplevelsene dine fullstendig. Strandløver, brudepar og dykkere – alle ønskes velkommen.

Etter at dere ankommer Malé går dere om bord i en hurtigbåt som tar dere med til Hembadhu Island, til Taj Coral Reef Resort & Spa.

Denne femstjerners resorten er et paradis for dykkere, med fantastiske dykkesteder, eget rev og et vrak å utforske.

For de som foretrekker å bli på land, er utsikten fra lagunen, som er omringet av villaer, er utsikten fortryllende.

La en verden av kritthvit sand og kokospalmer oppsluke dere. La Taj introdusere dere til lykke og avslapning.

Superior Beach Villa
De 12 elegante villaene er 58 m2 med ren luksus. Villaene er designet i dempede og beroligende pastellfarger, med en stor komfortabel seng med utsikt mot havet.

Disse villaene er perfekt for en tropisk ferie, og du kan nyte komforten dag som natt. Pakk deg inn i myke badekåper og nyt lekre retter levert på rommet hele døgnet.

Villaene har veranda med solseng og spiseområde, safe, telefon, minibar, flatskjerm-tv, DVD-spiller, te/kaffekoker, utendørsdusj, bad med dusj og toalett, hårføner og gratis WiFi.

Villaene kan ta opptil 2 personer.

Deluxe Beach Villa
Disse villaene er 66 m2, og har stråtak, store vinder, stilfull innredning og uteplass med spisemuligheter.

Len dere tilbake i den store, komfortable sengen og nyt den vakre utsikten over havet. Ikle dere myke badekåper og tøfler og skjem dere bort i en av disse lekre villaene. Her får dere en ferie med stil og komfort.

Alle villaene har safe, utendørsdusj, minibar, te/kaffekoker, flatskjerm-tv, DVD-spiller, telefon, bad med dusj og toalett, hårføner, romservice (24 timer) og gratis WiFi.

Villaene kan ta opptil 3 personer.
Maks 2 voksne og 1 barn.

Premium Water Villa
De 32 water villaene gjør at dere får tatt i bruk alle sansene. Med 85 m2 eget paradis å boltre dere på, er det lett å senke skuldrene.

Villaene har stråtak, uteområde med solsenger og er perfekt for et måltid utendørs. Herfra får dere herlig utsikt over havet.

Det er også utendørsdusj og stige som tar dere rett ned i lagunen.

Villaene har safe, minibar, telefon, te/kaffekoker, flatskjerm-tv, DVD-spiller, badekåper, tøfler, bad med dusj og toalett, hårføner, romservice (24 timer) og gratis WiFi.

Villaene kan ta opptil 4 personer.
Maks 3 voksne og 1 barn.

Nirvana Presidential Suite
Dette er det mest unike stedet på hele øya! Suiten er akkurat den fantastiske opplevelsen du søker når du leter etter det perfekte opphold. Et fristed, perfekt for en bryllupsreise eller familieferie.

Suitene er på 215 m2, med stråtak og fordelt på to etasjer. Det er to soverom og en stor stue med utsikt over Det indiske hav.

Høydepunktet er verandaen med plunge pool. Nyt solens varme stråler fra solsengen eller kjøl dere ned i utendørsdusjen. Gå rett på stranden eller hopp i lagunen.

Med sitt lekre interiør og komfortable møbler, er dette en komplett pakke.

Suiten har safe, telefon, flatskjerm-tv, DVD-spiller, iPod dock, te/kaffekoker, stort sitte-/spiseområde, minibar, bad med dusj og toalett, hårføner, romservice (24 timer) og gratis WiFi.

Første etasje er 140 m2 og andre etasje på 75 m2.

Hovedsoverommet har en stor seng og det andre soverommet har to senger.

Suiten kan ta opptil 5 personer.
Maks 4 voksne og 1 barn.

Fasiliteter inkluderer utendørsbasseng, tre restauranter, pizzeria, bar, treningssenter, spaavdeling, lounge og gave-/suvenirbutikk.

På Taj Coral Reef & Spa trenger dere ikke bare tilbringe dagene på stranden. Det er også en rekke aktiviteter dere være med på.

Snorkling, dykking (PADI-sertifisert dykkesenter), tur med submarin, dyphavsfiske og mating av rokker. Dette er en tradisjon som ble startet for 20 år siden, og det er ikke alle som kommer hjem fra ferie og sier de har matet rokker – for hånd.

Et absolutt must er en champagnefrokost på stranden!

Dere kan også bli med på en båttur til Blue Lagoon. Etter å ha snorklet og badet, venter et dekket bord, med tente lys. Nyt et glass med musserende vin og gourmet måltid.

På Taj Coral Reef & Spa kan dere også gifte dere eller fornye løftene.

Vi tilpasser reisen til dine ønsker. Prisen varierer etter sesong og kapasitet på fly og overnattingssteder.

rgf-logo_8d39_M

REIS TRYGT MED OSS!

Unike Reiser er medlem av Reisegarantifondet. Når du reiser med oss er du dekket av pakkereiseloven.

Norske statsborgere får visum for inntil 30 dagers opphold utstedt ved ankomst. Alle reisende til Maldivene må ha pass, som må være gyldig i minst seks måneder etter utreise. Passet må være maskinlesbart. Norske nødpass godtas ikke for innreise til Maldivene.
Reisende må også ha med gyldig returbillett.

Vennligst les våre generelle reisebetingelser grundig da disse er en del av avtalegrunnlaget for reiser kjøpt hos Unike Reiser. Reiser kjøpt hos oss er omfattet av “Lov om pakkereiser”.

Klikk her for å lese reisebetingelsene.

En gyldig og dekkende reiseforsikring er et must. Forsikringen skal minimum dekke sykdom og hjemtransport. En reiseforsikring kan virke dyr, men regningen for behandling kan fort nå enorme summer. Sørg derfor for at du er forsikret så du er sikker på å få dekket utgifter i forbindelse med sykdom, skader, uhell, tyveri, dødsfall og hjemtransport til Norge.

Videre anbefaler vi at forsikringen inneholder en bagasjedekning i tilfelle bagasjen skulle komme bort eller bli skadet.

Det er en god idé å oppbevare en kopi av reiseforsikringen din hos pårørende eller hos en medreisende.

Det anbefales vaksiner mot difteri, stivkrampe, kikhoste og poliomyelitt. Ingen spesifikke tilleggsvaksiner er nødvendig.

I god tid før avreise anbefales det å kontakte Folkehelseinstituttet for offisielle helsefaglige reiseråd og helsefaglig veiledning.

Maldivene er et muslimsk land og har totalforbud mot innførsel av alkoholholdige drikkevarer. Det er også forbudt å importere pornografisk materiale, narkotiske stoffer og religiøse symboler. Det er ikke tillatt å innføre ferskt kjøtt og deler av planter eller dyr. Det er strenge straffer for innførsel av narkotika, samt utførsel av hele eller deler av truede dyr og planter.

Merk at alkohol kan kjøpes på hotellene.

Maldivene har et tropisk klima og kan besøkes hele året.
Gjennomsnittstemperaturen på det høyeste er 31 grader celsius og gjennomsnittstemperaturen på det laveste er 26 grader celsius.
Sørvestmonsunen er fra mai til oktober, som kan medføre regn.

Maldivene er en øygruppe i Det indiske hav som består av 1190 øyer fordelt på 26 atoller. 202 av øyene er bebodd og 110 av dem er hotelløyer. Det vil si at hvert hotell ligger på en privat øy.

For å komme til hotellene, må reisende enten benytte sjøfly eller hurtigbåt fra hovedøya Male, hvor den internasjonale flyplassen ligger. Transfer fra Male til resortene (tur/retur) er inkludert i våre reiser.

På dagtid er påkledningen avslappet. Ta med badetøy, lett bomullstøy samt badesko som beskytter mot koraller og små rokker under bading.

I byen Male og på andre utflukter dekker man det meste av beina og skuldrene.

Påkledning på hoteller og resorter er meget avslappet, men det er ikke tillatt å bade/sole seg toppløs. Nakenbading er strengt forbudt.

Vi benytter flere ulike flyselskaper på våre reiser til Mauritius, og det er kan derfor variere hvor mye bagasje du kan ta med i innsjekket bagasje og håndbagasje. På flybilletten vil du se antall kollier og vekt per koffert.

I håndbagasjen bør du oppbevare pass, billetter, vouchere, telefonnummer til vår lokal agent, kamera, ladere til kamera og mobil, medisiner, ekstra minnebrikke til kamera og verdisaker.

Vi kan tilby en symbolsk seremoni – en intim og flott opplevelse for brudepar som i forkant av reisen har valgt en enkel vielse i Norge.

Hotellet arrangerer en symbolsk vielse på et område, som er vakkert dekorert etter deres ønske.

Det offisielle språket på Maldivene er dhivehi, men engelsk er meget utbredt.

Islam er statsreligionen.

Myntenheten på Maldivene er rufiyaa (RF). Amerikanske dollar (USD) og Euro aksepteres nesten alle steder. Det er ikke nødvendig å veksle til lokal valuta ved ankomst til Maldivene. Merk at mange av hotellene kun aksepterer fremmed valuta (dollar og Euro).

Merk at ved betaling med amerikanske dollar, er det av sikkerhetsmessige årsaker, kun akseptert å ta imot betaling med nyere pengesedler (fra 2009 eller nyere).

Tar du ut eller veksler inn dollar/euro i Norge før avreise, husk å sjekke datoen på sedlene slik at du kun har sedler fra 2009 eller nyere før du ankommer Maldivene.

De fleste hoteller/resorter og butikker aksepterer kredittkort som Visa, Mastercard og Eurocard.

Vannet i springen er kjemisk behandlet og kan derfor drikkes. Vann på flaske kan kjøpes nesten alle steder dersom man foretrekker det.

Prisnivået på hotellene på Maldivene er relativt høyt. Det kan derfor lønne seg å inkludere måltider i oppholdet. Flere av hotellene tilbyr også All Inklusiv, det vil si at alle måltider med drikke er inkludert.

I de lokale butikkene, spesielt på hovedøya Male, er prisene langt under norske priser.

De fleste steder er det vanlig å gi bagasjebæreren 1 USD per koffert.
På de fleste resortene er det vanlig å gi servitøren tips direkte etter endt opphold. Har dere hatt flere kelnere under oppholdet, er det normalt en «tipping box» hvor tips kan avleveres. Tips blir da fordelt mellom personalet.
Det er også normalt at man betaler værelsespersonal/butler tips direkte.

Beløpet man betaler i tips er individuelt og avhenger av hvor fornøyd man er med servicen man har fått. Som retningslinje er 10-15 USD per uke.

På enkelte restauranter er service ikke inkludert, og dette opplyses det om på menyen. Da er det vanlig å legge på 10 prosent.

Tidsforskjellen mellom Maldivene og Norge er +4 timer om det er vintertid i Norge og +3 timer om det er sommertid i Norge.

Vanligvis er det åpent søndag til torsdag. På Maldivene er det helg fra fredag til lørdag.

Maldivene er alt du kan drømme om, dersom du liker luksus på en liten øy. Til tross for at øyene er små, er det et utrolig høyt servicenivå samt utvalg av aktiviteter.

En reise til Maldivene kan derfor by på langt mer enn bare en ferie på en kritthvit sandstrand. Det kan være stor forskjell på øyene, så ta gjerne kontakt med oss om hvilken øy som passer best for dine ønsker.

Maldivene egner seg utmerket for par, bryllupsreise og familieferie.

Reisen til Maldivene tar vanligvis 11-18 timer, avhengig av flyselskap og endelig destinasjon i Maldivene.

Kontakt oss for et tilbud på denne reisen

La oss skreddersy din drømmereise!

VI TILBYR ET STORT UTVALG AV MINNEVERDIGE OG EVENTYRFYLTE REISER.

Få tilbud, reisetips & nyheter rett i din innboks!

!
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll to Top