Heritance Aarah

5/5
rgf-logo_8d39_M
Reis trygt med oss!

Unike Reiser er medlem av Reisegarantifondet. Når du reiser med oss er du dekket av pakkereiseloven.

På Heritance Aarah våkner dere opp i paradis. Lyden av havet, fantastiske opplevelser under havoverflaten og middag under en stjernedekket himmel…

Livet er ganske så bra på denne luksusresorten!

Resorten ligger på Raa Atoll, og dere ankommer med sjøfly fra Male internasjonale flyplass. Den rundt 40 minutter lange flyturen er en opplevelse i seg selv.

Aarah er en vakker øy, omkranset av asurblått hav, kritthvite sandstrender og frodig vegetasjon. Alt dere trenger for et idyllisk ferieparadis.

Kombiner late dager med en rekke aktiviteter – både til vanns og på land.

Heritance Aarah egner seg for par, kjærestetur, bryllupsreise og familier.

Resorten har 150 rom fordelt på ulike kategorier.

Beach Villas
Villaene ligger direkte på stranden og er elegant innredet. Hver villa har direkte tilgang til stranden og en stor veranda.

Alle villaene er på 88 m2 og har safe, te/kaffekoker, flatskjerm-tv, stort bad med dusj, badekar og toalett, utendørsdusj og WiFi.

Maks antall gjester: 2 voksne.

Pool Beach Villas
Villaene har direkte tilgang til stranden, veranda med solsenger og privat basseng (9m2).

Alle villaene er på 139 m2 og har safe, te/kaffekoker, flatskjerm-tv, stort bad med dusj, jacuzzi og toalett, utendørsdusj og WiFi.

Maks antall gjester: 3 voksne.

Ocean Villas
Villaene er perfekte for en romantisk ferie, og står over en glitrende lagune med fantastisk utsikt. Disse luksuriøse villaene har stort uteområde hvor dere kan slappe av på solsengene eller gå for en dukkert.

Alle villaene er på 93 m2 og har safe, te/kaffekoker, flatskjerm-tv, stort bad med dusj og toalett og WiFi.

Maks antall gjester: 3 voksne eller 1 voksen og 2 barn (under 12 år).

Ocean Suites
Suitene byr på en ekte paradisøy-følelse. Her kan dere beundre stjernehimmelen fra deres egen plunge pool, slappe av i stuen eller nyte roen i overetasjen.

Omgi dere med luksus, stikk tærne i havet eller slapp av i plunge poolen mens dere nyter havutsikten.

Alle suitene er på 158 m2 og har safe, espressomaskin, flatskjerm-tv, butlerservice, stort soldekk, bad med dusj, jacuzzi og toalett og WiFi.

Maks antall gjester: 2 voksne 1 barn (under 12 år).

Family Beach Villa
Villaene har direkte tilgang til stranden og egner seg utmerket for familier.

Alle villaene er på 186 m2 og har safe, te/kaffekoker, flatskjerm-tv, uteområde, soldekk, stort bad med utendørsdusj, jacuzzi og toalett og WiFi.

Maks antall gjester: 6 voksne.

Family Pool Beach Villa
Villaene har direkte tilgang til stranden og egen plunge pool (9 m2).

Alle villaene på 186 m2 og har safe, te/kaffekoker, flatskjerm-tv, uteområde, soldekk, stort bad med utendørsdusj, jacuzzi og toalett og WiFi.

Maks antall gjester:
6 voksne.
3 voksne og 3 barn.
4 voksne og 2 barn (under 12 år).

Fasiliteter inkluderer to utendørsbasseng, seks restauranter, fire barer, spaavdeling, barneklubb, underholdning, klesvask, gave-/suvenirbutikk, treningssenter og aktivitetsrom for tenåring.

Det er også et bredt utvalg av aktiviteter å velge mellom. Vannsportaktiviteter inkluderer snorkling, dykking, vindsurfing, kano, katamaranseiling, vannski, kite-surfing og jetski.

Andre aktiviteter inkluderer bordtennis, tennis, badminton, strandvolleyball, strandfotball og fotball.

Utflukter som tilbys inkluderer solnedgangscruise, båttur for å se etter delfiner og besøk på en lokal øy.

Vi tilpasser reisen til dine ønsker. Prisen varierer etter sesong og kapasitet på fly og overnattingssteder.

rgf-logo_8d39_M

REIS TRYGT MED OSS!

Unike Reiser er medlem av Reisegarantifondet. Når du reiser med oss er du dekket av pakkereiseloven.

Norske statsborgere får visum for inntil 30 dagers opphold utstedt ved ankomst. Alle reisende til Maldivene må ha pass, som må være gyldig i minst seks måneder etter utreise. Passet må være maskinlesbart. Norske nødpass godtas ikke for innreise til Maldivene.
Reisende må også ha med gyldig returbillett.

Vennligst les våre generelle reisebetingelser grundig da disse er en del av avtalegrunnlaget for reiser kjøpt hos Unike Reiser. Reiser kjøpt hos oss er omfattet av “Lov om pakkereiser”.

Klikk her for å lese reisebetingelsene.

En gyldig og dekkende reiseforsikring er et must. Forsikringen skal minimum dekke sykdom og hjemtransport. En reiseforsikring kan virke dyr, men regningen for behandling kan fort nå enorme summer. Sørg derfor for at du er forsikret så du er sikker på å få dekket utgifter i forbindelse med sykdom, skader, uhell, tyveri, dødsfall og hjemtransport til Norge.

Videre anbefaler vi at forsikringen inneholder en bagasjedekning i tilfelle bagasjen skulle komme bort eller bli skadet.

Det er en god idé å oppbevare en kopi av reiseforsikringen din hos pårørende eller hos en medreisende.

Det anbefales vaksiner mot difteri, stivkrampe, kikhoste og poliomyelitt. Ingen spesifikke tilleggsvaksiner er nødvendig.

I god tid før avreise anbefales det å kontakte Folkehelseinstituttet for offisielle helsefaglige reiseråd og helsefaglig veiledning.

Maldivene er et muslimsk land og har totalforbud mot innførsel av alkoholholdige drikkevarer. Det er også forbudt å importere pornografisk materiale, narkotiske stoffer og religiøse symboler. Det er ikke tillatt å innføre ferskt kjøtt og deler av planter eller dyr. Det er strenge straffer for innførsel av narkotika, samt utførsel av hele eller deler av truede dyr og planter.

Merk at alkohol kan kjøpes på hotellene.

Maldivene har et tropisk klima og kan besøkes hele året.
Gjennomsnittstemperaturen på det høyeste er 31 grader celsius og gjennomsnittstemperaturen på det laveste er 26 grader celsius.
Sørvestmonsunen er fra mai til oktober, som kan medføre regn.

Maldivene er en øygruppe i Det indiske hav som består av 1190 øyer fordelt på 26 atoller. 202 av øyene er bebodd og 110 av dem er hotelløyer. Det vil si at hvert hotell ligger på en privat øy.

For å komme til hotellene, må reisende enten benytte sjøfly eller hurtigbåt fra hovedøya Male, hvor den internasjonale flyplassen ligger. Transfer fra Male til resortene (tur/retur) er inkludert i våre reiser.

På dagtid er påkledningen avslappet. Ta med badetøy, lett bomullstøy samt badesko som beskytter mot koraller og små rokker under bading.

I byen Male og på andre utflukter dekker man det meste av beina og skuldrene.

Påkledning på hoteller og resorter er meget avslappet, men det er ikke tillatt å bade/sole seg toppløs. Nakenbading er strengt forbudt.

Vi benytter flere ulike flyselskaper på våre reiser til Mauritius, og det er kan derfor variere hvor mye bagasje du kan ta med i innsjekket bagasje og håndbagasje. På flybilletten vil du se antall kollier og vekt per koffert.

I håndbagasjen bør du oppbevare pass, billetter, vouchere, telefonnummer til vår lokal agent, kamera, ladere til kamera og mobil, medisiner, ekstra minnebrikke til kamera og verdisaker.

Vi kan tilby en symbolsk seremoni – en intim og flott opplevelse for brudepar som i forkant av reisen har valgt en enkel vielse i Norge.

Hotellet arrangerer en symbolsk vielse på et område, som er vakkert dekorert etter deres ønske.

Det offisielle språket på Maldivene er dhivehi, men engelsk er meget utbredt.

Islam er statsreligionen.

Myntenheten på Maldivene er rufiyaa (RF). Amerikanske dollar (USD) og Euro aksepteres nesten alle steder. Det er ikke nødvendig å veksle til lokal valuta ved ankomst til Maldivene. Merk at mange av hotellene kun aksepterer fremmed valuta (dollar og Euro).

Merk at ved betaling med amerikanske dollar, er det av sikkerhetsmessige årsaker, kun akseptert å ta imot betaling med nyere pengesedler (fra 2009 eller nyere).

Tar du ut eller veksler inn dollar/euro i Norge før avreise, husk å sjekke datoen på sedlene slik at du kun har sedler fra 2009 eller nyere før du ankommer Maldivene.

De fleste hoteller/resorter og butikker aksepterer kredittkort som Visa, Mastercard og Eurocard.

Vannet i springen er kjemisk behandlet og kan derfor drikkes. Vann på flaske kan kjøpes nesten alle steder dersom man foretrekker det.

Prisnivået på hotellene på Maldivene er relativt høyt. Det kan derfor lønne seg å inkludere måltider i oppholdet. Flere av hotellene tilbyr også All Inklusiv, det vil si at alle måltider med drikke er inkludert.

I de lokale butikkene, spesielt på hovedøya Male, er prisene langt under norske priser.

De fleste steder er det vanlig å gi bagasjebæreren 1 USD per koffert.
På de fleste resortene er det vanlig å gi servitøren tips direkte etter endt opphold. Har dere hatt flere kelnere under oppholdet, er det normalt en «tipping box» hvor tips kan avleveres. Tips blir da fordelt mellom personalet.
Det er også normalt at man betaler værelsespersonal/butler tips direkte.

Beløpet man betaler i tips er individuelt og avhenger av hvor fornøyd man er med servicen man har fått. Som retningslinje er 10-15 USD per uke.

På enkelte restauranter er service ikke inkludert, og dette opplyses det om på menyen. Da er det vanlig å legge på 10 prosent.

Tidsforskjellen mellom Maldivene og Norge er +4 timer om det er vintertid i Norge og +3 timer om det er sommertid i Norge.

Vanligvis er det åpent søndag til torsdag. På Maldivene er det helg fra fredag til lørdag.

Maldivene er alt du kan drømme om, dersom du liker luksus på en liten øy. Til tross for at øyene er små, er det et utrolig høyt servicenivå samt utvalg av aktiviteter.

En reise til Maldivene kan derfor by på langt mer enn bare en ferie på en kritthvit sandstrand. Det kan være stor forskjell på øyene, så ta gjerne kontakt med oss om hvilken øy som passer best for dine ønsker.

Maldivene egner seg utmerket for par, bryllupsreise og familieferie.

Reisen til Maldivene tar vanligvis 11-18 timer, avhengig av flyselskap og endelig destinasjon i Maldivene.

Kontakt oss for et tilbud på denne reisen

La oss skreddersy din drømmereise!

VI TILBYR ET STORT UTVALG AV MINNEVERDIGE OG EVENTYRFYLTE REISER.

Få tilbud, reisetips & nyheter rett i din innboks!

!
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll to Top