Mauritius

Perfekt beliggenhet i Det indiske hav!

Mauritius er relativt liten i størrelse, men øya rommer likevel mye. Her er alt tilrettelagt for en herlig ferie. Øya er så grønn, frodig og idyllisk som du kan få det. Med perfekt klima, kritthvite strender, kokospalmer, gjestfri befolkning og et bredt aktivitetstilbud, er det umulig å ikke falle pladask for Mauritius.
Hotellene holder høy standard, og det er et utvalg for enhver smak og budsjett.
Mauritius er ikke lenger «bare» et reisemål for bryllupsreiser og par på jakt etter romantikk. Øya er perfekt for familieferie, uansett alder på barna. Storfamilier kommer også til å trives godt – det samme gjør golfspillere og de som ønsker å kombinere aktivitet med strandferie.

Ifølge Mark Twain ble Mauritius skapt først, og himmelen kopiert etter øya!

Reiseforslag

La deg inspirere av våre reiseforslag. Kontakt oss og få reisen skreddersydd til dine ønsker. 

4 stjerner

Lakaz Chamarel Exclusive Lodge

Lakaz Chamarel er en skjult perle, og ligger vakkert til mellom berg og daler, omgitt av frodig vegetasjon. Herfra er det en utsikt som tar pusten fra deg. Her får du fred og ro i noen dager før eller etter badeferien på Mauritius.

13 dager

Familieferie på Mauritius

Mauritius er det perfekte reisemål for familier. Denne reisen inkluderer overnatting på to familievennlige hoteller, ett i den nordlige delen og ett på nordvestkysten. Begge hotellene har familierom, barneklubb og spennende aktiviteter.

4 stjerner

Zilwa Attitude

Dette sjarmerende hotellet ligger på nordkysten av Mauritius, i nærheten av fiskerlandsbyen Grand Gaube. Konseptet er genuint og i ekte Mauritius-stil, og kombinasjonen lokalt materiale og komfort gjør hotellet til en favoritt.

3 stjerner

Tropical Attitude

Dette lille boutiquehotellet ligger nordvest på Mauritius, og er kun for voksne. Hotellet har flott beliggenhet på stranden Pointe aux Piments, og er et intimt og romantisk trestjerners hotell.

3 stjerner

Récif Attitude

Dagene på Récif består av å nyte eksotiske drinker mens dere begraver tærne i sanden og se solen forsvinne ned i Det indiske hav. Det er heller ikke alle forunt å sovne inn til lyden av bølgene som slår innover strandkanten.

4 stjerner

20 Degrés Sud Boutique Hotel

Dette lekre boutiquehotellet er Mauritius’ best skjulte perle! Hotellet oser av eksklusivitet og sjarm, og er et utmerket valg for de som ønsker en romantisk ferie, men egner seg også for familier med eldre barn.

Tips og guider til reiser på Mauritius

Reisetips
Topp 10 på Mauritius
Uforglemmelige opplevelser på paradisøya! Mauritius er ansett som en drømmedestinasjon, med sine kritthvite strender og turkisblått hav. Denne ...

La oss skreddersy din drømmereise!

VI TILBYR ET STORT UTVALG AV MINNEVERDIGE OG EVENTYRFYLTE REISER.

Få tilbud, reisetips & nyheter rett i din innboks!

!
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Rull til toppen