20 Degrés Sud Boutique Hotel

4/5
rgf-logo_8d39_M
Reis trygt med oss!

Unike Reiser er medlem av Reisegarantifondet. Når du reiser med oss er du dekket av pakkereiseloven.

Dette lekre boutiquehotellet er Mauritius’ best skjulte perle!

Bak en imponerende eikeport ligger dette lille og intime hotellet, flott plassert i Grand Baie. Hotellet oser av eksklusivitet og sjarm, og er et utmerket valg for de som ønsker en romantisk ferie, men egner seg også for familier med eldre barn.

Hotellet har 29 rom og 7 suiter, som er komfortabelt og individuelt innredet. Atmosfæren i hvert rom er varm, unik og personlig.

Alle rommene har balkong/terrasse, aircondition, safe, telefon, tv, minibar, vannkoker, bad med badekar, separat dusj og toalett, hårføner, badekåpe samt gratis WiFi.

Fasilitetene inkluderer to svømmebasseng, boblebad, to restauranter, bar, spa-avdeling, bibliotek, treningsstudio, biljardbord, vannsportaktiviteter, gave-/suvenirbutikk og gratis WiFi.

Aktiviteter som tilbys er snorkeling, kajakk, windsurfing, stand up paddle, båtturer, dykking, fisketurer og kite surfing.

Stranden er sjarmerende, og fra solsengen har du utsikt mot Grand Baie-bukten.

Det er gratis båttransport til Grand Baie fire ganger om dagen.

Som gjest på 20 Degrés Sud har du også mulighet til å spise middag om bord på øyas eldste motorbåt, MS Lady Lisbeth.

Hver kveld er det middagscruise, hvor båten seiler på det rolige vannet i havnen.

Det er kun plass til 8 middagsgjester per kveld, så forhåndsbestilling anbefales.

Merk at barn under 12 år er ikke tillatt på 20 Degrés Sud Boutique Hotel.

Det er ikke uten grunn gjestene kommer tilbake – år etter år!

Mange velger å kombinere 20 Degrés Sud med netter på et strandhotell.

Reiseperiode: Hele året.
Været på Mauritius består hovedsakelig av to sesonger: Sommer og vinter. Forskjellen mellom sommer og vinter er ikke slik vi kjenner den i Norge. Antall solskinnsdager varierer veldig lite i løpet av året.

Desember til mars: Sommer på Mauritius. Temperaturene når lett 30 grader, med en kjøligere bris som tar toppen av varmen.
Dette er månedene det kan regne. Det meste av regnet faller på den sentrale delen av øya, og det kan komme korte, kraftige byger på slutten av dagen.

April – mai og oktober – november: Beste tiden om du ønsker litt lavere temperaturer og kjøligere netter. Temperaturen er behagelig både på land og i Det indiske hav.
Disse månedene er ideelle for familieferie.

Juni – september: Vinter på Mauritius, med dagtemperaturer på rundt 23-25 grader. Om natten synker temperaturen til rundt 15 grader. Vanntemperaturen er på rundt 24 grader nær kysten.
Vinden kommer normalt fra øst, og du vil oppleve mer vind på østkysten enn resten av øya.

rgf-logo_8d39_M

REIS TRYGT MED OSS!

Unike Reiser er medlem av Reisegarantifondet. Når du reiser med oss er du dekket av pakkereiseloven.

Norske statsborgere trenger ikke visum for innreise til Mauritius. Ved ankomst vil man få et stempel i passet som tillater opphold i inntil 90 dager. Passet må være gyldig seks måneder etter avreise fra Mauritius. Kopi av flybillett (returreise) og bekreftelse på overnatting må også medbringes.

Hepatitt A-vaksine anbefales for reisende til Mauritius.
I god tid før avreise anbefales det å kontakte Folkehelseinstituttet for offisielle helsefaglige reiseråd og helsefaglig veiledning.
Dersom man kommer fra et land med gulfeber, må det fremlegges vaksinasjonskort for gulfeber.

Les vennligst våre generelle reisebetingelser grundig da disse er en del av avtalegrunnlaget for reiser kjøpt hos Unike Reiser. Reiser kjøpt hos oss er omfattet av “Lov om pakkereiser”.
Klikk her for å lese reisebetingelsene.

En gyldig og dekkende reiseforsikring er et must. Forsikringen skal minimum dekke sykdom og hjemtransport. En reiseforsikring kan virke dyr, men regningen for behandling kan fort nå enorme summer. Sørg derfor for at du er forsikret så du er sikker på å få dekket utgifter i forbindelse med sykdom, skader, uhell, tyveri, dødsfall og hjemtransport til Norge.

Videre anbefaler vi at forsikringen inneholder en bagasjedekning i tilfelle bagasjen skulle komme bort eller bli skadet.

Det er en god idé å oppbevare en kopi av reiseforsikringen din hos pårørende eller hos en medreisende.

Mauritius er en helårsdestinasjon. Det er alltid varmt, men en gjennomsnittstemperatur på 23 grader hele året. Sommeren varer fra desember til april. I denne perioden er det varmest, men det er også den perioden hvor det regner mest. Perioden fra mai til november er tørrere, og temperaturen vil være mer behagelig.

Ved ankomst på Mauritius blir du møtt av en representant fra vår lokale samarbeidspartner. Ved avreise blir du kjørt tilbake fra hotellet til flyplassen.

Vi benytter flere ulike flyselskaper på våre reiser til Mauritius, og det er kan derfor variere hvor mye bagasje du kan ta med i innsjekket bagasje og håndbagasje. På flybilletten vil du se antall kollier og vekt per koffert.

I håndbagasjen bør du oppbevare pass, billetter, vouchere, telefonnummer til vår lokal agent, kamera, ladere til kamera og mobil, medisiner, ekstra minnebrikke til kamera og verdisaker

Flere og flere velger å gifte seg på Mauritius. Selve vielsen arrangeres på hotellets område; enten på stranden eller i en vakker, tropisk hage. En kritthvit strand danner bakgrunn for bryllupsbildene. Uansett om dere ønsker å gifte dere sammen med venner og familie eller gifte dere i hemmelighet, så kan dette la seg ordne. Tilbring deretter bryllupsreisen på den vakre øya og nyt tiden med hverandre. Alt organiseres på forhånd fra Norge, og når dere kommer til hotellet vil en bryllupskoordinator gå gjennom forberedelsene med dere.

Flere av hotellene har egne bryllupspakker og det gis gode rabatter for par på bryllupsreise.

De fleste hotellene på Mauritius er barnevennlige, med egne barneklubber, barnebasseng og barnemenyer.
Flere av hotellene har også gode rabatter for familiens yngste eller barn under 16 år bor gratis så lenge de deler rom med foreldrene.

Det er en rekke aktiviteter og utflukter å være med på under oppholdet på Mauritius. De fleste hotellene tilbyr en rekke vann- og landaktiviteter, hvorav flere er inkludert i oppholdet. I tillegg er det golf, kajakk, fotturer, bybesøk, sykling, dyphavsfiske, delfinturer, dykketurer, rideturer og ziplining tilgjengelig.

De fleste av våre pakker inkluderer halvpensjon (frokost og middag) på hotellet. Det er også mulig med helpensjon (frokost, lunsj og middag) og All Inklusiv (frokost, lunsj, middag og utvalgt drikke).
Om ikke annet er bestilt, så er drikkevarer på egen regning. 

Den lokale valutaen på Mauritius heter rupee (MUR). Det er minibanker på flere av hotellene, i byene og på flyplassen. Du kan veksle inn amerikanske dollar og euro på hoteller eller vekslingskontor. De fleste steder tar de vanligste betalingskortene (Visa, Master Card og Diners). Trenger du å veksle tilbake til norske kroner kan du gjøre dette på flyplassen før du reiser hjem.

Tidsforskjellen mellom Mauritius og Norge er +2 timer når det er sommertid i Norge og +3 timer når det er vintertid.

Tipsing på restauranter og hoteller er vanlig på Mauritius. Men om du har fått ekstraordinær god service og vil belønne det, er det selvsagt helt i orden å gi tips

Mange restauranter og hoteller har dresskode, som innebærer pent tøy til middag. Det er gjerne en kjole for kvinner og lange bukser for menn, hvor shorts er forbudt. Strandsandaler og badetøy er ikke tillatt i restaurantene.

Kontakt oss for et tilbud på denne reisen

La oss skreddersy din drømmereise!

VI TILBYR ET STORT UTVALG AV MINNEVERDIGE OG EVENTYRFYLTE REISER.

Få tilbud, reisetips & nyheter rett i din innboks!

!
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll to Top