TROPICAL ATTITIUDE

SPØR OSS OM PRIS

– Koselig og avslappende Alt Inklusivt hotell!

Tropical ligger flott til på østkysten av Mauritius. Hotellet befinner seg rett mot en lagune og ikke langt unna den lille fiskerlandsbyen Trou d’Eau Douce. Området er vakkert beplantet, så dere er omringet av fargerike og frodige blomster og trær.

Dette er et kun– for– voksne– hotell, og barn under 17 år er ikke tillatt. Dermed passer Tropical utmerket for par på bryllupsreise.

Hotellet tilbyr 58 superior rom med havutsikt. Rommene er innredet i friske og lyse farger, med en avslappet atmosfære. Alle rommene har balkong eller terrasse, aircondition, telefon, tv, minibar, safe, strandhåndklær, bad med dusj og toalett og hårføner. Tilgang til internett mot ekstra kostnad.

Fasilitetene inkluderer et flott svømmebasseng, restaurant, bar, spa, gave/suvenirbutikk, underholdning tre kvelder i uken og gratis internettilgang i fellesområdene.

Fra hotellet har dere tilgang til paradisøya Ille aux Cerfs, og som gjest kan dere benytte dere av den gratis båttransporten som tar dere over til øya flere ganger om dagen.

Tropical er et Alt Inklusivt – hotell, og i restauranten Le Cocotier tilbys internasjonale og lokale retter. Alle måltider inntas i restauranten. Middagen varierer mellom buffé med varierte temaer eller á la carte.
Alternativt kan dere bestille en piknikkurv og ta med dere lunsjen når dere skal på utflukt.

Som gjester på Tropical har dere også en rekke aktiviteter inkludert under oppholdet. Stikk hodet under havoverflaten og tilbring dagene med snorkling eller soling. I tillegg er det bordtennis, petanque, dart, brettspill, turer med glassbunnsbåt, båtturer over til paradisøya Ille aux Cerfs (avgang flere ganger om dagen) og lån av sykkel.
Aktiviteter som tilbys mot en ekstra kostnad inkluderer biljard, dykking (PADI sertifisert), katamaranturer, kitesurfing, turer med speedbåter og dyphavsfiske.

Inkludert i All Inklusive – pakken:
• Frokost, lunsj og middag
• Drikkevarer (Brus, vann, te, kaffe, husets vin og lokal produsert alkohol i baren i åpningstiden)
• Utvalgte drikkevarer fra minibaren
• Te og kaffe hele dagen i både restaurant og bar
• Lokal snacks servert sammen med drikke om kvelden
• Piknikkurv (lunsj) når dere skal på utflukter
• Lokale søtsaker mellom klokken 16:00-17:00
• Aktiviteter som bordtennis, dart, petanque, brettspill, lån av sykkel, snorkling, turer med glassbunnsbåt og båtturer til paradisøya Ile   aux Cerfs

Hotellet ligger rundt 45 minutter med bil fra hovedstaden Port Louis og rundt en time med bil fra flyplassen.

Det venter også noen små overraskelser på brudeparet under oppholdet.

Tropical er et lite, men koselig hotell med fokus på personlig service. Bryllupsreisen tilbringes i nydelige omgivelser, med flott beliggenhet og tilgang til paradisøya Ile aux Cerfs.

La romantikken blomstre i rolige omgivelser, omgitt av vakker natur!

Oppfyll drømmen i dag!

Kontakt oss her for et uforpliktende tilbud

OVERNATTING I ZAMBIA

Zilwa Attitude

Dette sjarmerende og nye hotellet ligger på nordkysten av Mauritius, i nærheten av fiskerlandsbyen Grand Gaube. Konseptet er genuint og i ekte Mauritius– stil, og kombinasjonen lokalt materiale og komfort gjør hotellet til vår favoritt! Zilwa oser av romantikk, sjarm, avslapning og gjestfrihet. Hotellet er en hyllest til den nasjonale kulturarven, og overalt er det spor etter lokale forfattere, malere, arkitekter og håndverkere. Arkitekturen blander modernitet med en herlig ”rustikk chic” og har hentet inspirasjon fra den lokale stilen på øya.

Les mer

Tropical Attitude

Tropical ligger flott til på østkysten av Mauritius. Hotellet befinner seg rett mot en lagune og ikke langt unna den lille fiskerlandsbyen Trou d’Eau Douce. Området er vakkert beplantet, så dere er omringet av fargerike og frodige blomster og trær.
Dette er et kun– for– voksne– hotell, og barn under 17 år er ikke tillatt. Dermed passer Tropical utmerket for par på bryllupsreise.
Hotellet tilbyr 58 superior rom med havutsikt. Rommene er innredet i friske og lyse farger, med en avslappet atmosfære.

Les mer

Récif Attitude

Dette lille boutique- hotellet ligger nordvest på Mauritius, og er hotellet dere velger om dere ønsker late dager på en kritthvit strand og bare vil fokuser på hverandre. Hotellet er kun for voksne, så her tilbringes dagene uten å bekymre seg for barneskrik og plasking i bassenget. Récif er en flott miks av komfort og boutique. Arkitekturen er typisk for Middelhavsområdene, med treverk og hvite fasader. Bueganger og åpne plasser slipper til sollyset, og området er omringet av en vakker og fargerik hage.

Les mer