fbpx

Tropical Attitude

Tropical er et lite, men koselig 3-stjerners hotell med fokus på personlig service.

Velkommen til Tropical Attitude

Tropical ligger flott til på østkysten av Mauritius. Hotellet befinner seg rett mot en lagune og ikke langt unna den lille fiskerlandsbyen Trou d’Eau Douce. Her bor dere omringet av fargerike og frodige blomster og trær.

Dette er et kun for-voksne-hotell, og barn under 17 år er ikke tillatt.
Hotellet egner seg utmerket for en bryllupsreise eller en romantisk ferie.

Hotellet ligger rundt 45 minutter med bil fra hovedstaden Port Louis og rundt en time med bil fra flyplassen.

Hotellet tilbyr 58 superior rom med havutsikt. Rommene er innredet i friske og lyse farger, med en avslappet atmosfære.

Alle rommene har balkong eller terrasse, aircondition, telefon, tv, minibar, safe, strandhåndklær, bad med dusj og toalett og hårføner. Tilgang til internett mot ekstra kostnad.

Fasilitetene inkluderer et flottsvømmebasseng, restaurant, bar, spa, gave/suvenirbutikk, underholdning tre kvelder i uken og gratis internettilgang i fellesområdene.

Fra hotellet har dere tilgang til paradisøya Ille aux Cerfs, og som gjest kan dere benytte dere av den gratis båttransporten som tar dere over til øya flere ganger om dagen.

Tropical er et All Inklusive-hotell, og i restauranten Le Cocotier tilbys internasjonale og lokale retter. Alle måltider inntas i restauranten. Middagen varierer mellom buffé med varierte temaer eller á la carte.

Alternativt kan dere bestille en piknikkurv og ta med dere lunsjen når dere skal på utflukt.

Som gjester på Tropical har dere også en rekke aktiviteter inkludert under oppholdet. Stikk hodet under havoverflaten og tilbring dagene med snorkeling eller soling. I tillegg er det bordtennis, petanque, dart, brettspill, turer med glassbunnbåt, båtturer over til paradisøya Ille aux Cerfs (avgang flere ganger om dagen) og lån av sykkel.

Aktiviteter som tilbys mot en ekstra kostnad inkluderer biljard, dykking (PADI sertifisert), katamaranturer, kitesurfing, turer med speedbåter og dyphavsfiske.

Reiseperiode: Hele året.

Skroll til toppen