fbpx

Récif Attitude

Dette lille 3-stjerners boutiquehotellet ligger nordvest på Mauritius, og er kun for voksne.

Velkommen til Récif Attitude

Dette lille boutiquehotellet ligger nordvest på Mauritius, og er kun for voksne.

Hotellet har flott beliggenhet på stranden Pointe aux Piments, og er et intimt og romantisk trestjerners hotell.

Récif er en flott miks av komfort og boutique. Arkitekturen er typisk for Middelhavsområdene, med treverk og hvite fasader. Bueganger og åpne plasser slipper til sollyset, og området er omringet av en vakker og fargerik hage.

Dagene på Récif består av å nyte eksotiske drinker mens dere begraver tærne i sanden og se solen forsvinne ned i Det indiske hav. Det er heller ikke alle forunt å sovne inn til lyden av bølgene som slår innover strandkanten.

Récif har 70 rom, fordelt på tre romkategorier: 31 standard, 29 standard strandfront og 10 de luxe strandfront.

Rommene er lyse og innbydende, med en varm atmosfære. Alle rommene har balkong eller veranda, aircondition, telefon, tv, minibar (fylles på forespørsel), safe, te/kaffekoker, bad med dusj og separat toalett, hårføner og gratis WiFi.

Fasilitetene inkluderer utendørssvømmebasseng, to restauranter, bar, treningsrom, spa, underholdning og gave/suvenirbutikk.

Restaurant La Pointe aux Piments serverer buffé, med både internasjonale og lokale retter på menyen. Restaurant L’Ocean spesialiserer seg på sjømat, og her velger dere fra á la carte menyen.

Skulle dere mot formodning bli lei av den flotte stranden og livet under havoverflaten, er det en rekke aktiviteter, både til vanns og på land. Inkludert i oppholdet er snorkeling, turer med glassbunnbåt, tråbåt og kajakk. Det er også et treningssenter på hotellet.

Mot tillegg kan dere bli med på dykking (PADI sertifisert), tur med katamaran eller dyphavsfiske. Det er også mulig å leie sykkel og scooter for å utforske området nærmere.

Dagene kan avsluttes med å skjemme dere bort på hotellets flotte spaavdeling.

Récif ligger rundt 10 minutter med bil fra Grand Baie og 20 minutter fra hovedstaden Port Louis.

Fra flyplassen til hotellet tar det rundt en time.

Reiseperiode: Hele året.

Skroll til toppen