RÉCIF ATTITUDE

SPØR OSS OM PRIS

– Adgang kun for voksne!

Dette lille boutique- hotellet ligger nordvest på Mauritius, og er hotellet dere velger om dere ønsker late dager på en kritthvit strand og bare vil fokuser på hverandre. Hotellet er kun for voksne, så her tilbringes dagene uten å bekymre seg for barneskrik og plasking i bassenget.

Récif er en flott miks av komfort og boutique. Arkitekturen er typisk for Middelhavsområdene, med treverk og hvite fasader. Bueganger og åpne plasser slipper til sollyset, og området er omringet av en vakker og fargerik hage.

Dagene på Récif består av å nyte eksotiske drinker mens dere begraver tærne i sanden, se solen forsvinne ned i Det indiske hav og etterlate havoverflaten oransje og rød. Det er heller ikke alle forunt å sovne inn til lyden av bølgene som slår innover strandkanten.
Hotellet har en flott beliggenhet på stranden Pointe aux Piments, så det er naturlig at dagene består av late dager på stranden, sol og bad.

Récif har 70 rom, fordelt på tre romkategorier: 31 standard, 29 standard strandfront og 10 de luxe strandfront. Rommene er lyse og innbydende, med en varm atmosfære. Alle rommene har balkong eller veranda, aircondition, telefon, tv, minibar (fylles på forespørsel), safe, te/kaffekoker, bad med dusj og separat toalett, hårføner og gratis WiFi.

Fasilitetene inkluderer utendørssvømmebasseng, to restauranter, bar, treningsrom, spa, underholdning og gave/suvenirbutikk.

Restaurant La Pointe aux Piments serverer buffé, med både internasjonale og lokale retter på menyen. Restaurant L’Ocean spesialiserer seg på sjømat, og her velger dere fra á la carte menyen.

Skulle dere mot formodning bli lei av den flotte stranden og livet under havoverflaten, kan dere bli med på noen av aktivitetene som tilbys, både til vanns og på land. Inkludert i oppholdet er snorkling, turer med glassbunnsbåt, tråbåt og kajakk. Det er også et treningssenter på hotellet.
Mot tillegg kan dere bli med på dykking (PADI sertifisert), tur med katamaran eller dyphavsfiske. Det er også mulig å leie sykkel og scooter for å utforske området nærmere.
Dagene kan avsluttes med å skjemme dere bort på hotellets flotte spa- avdeling.

Récif ligger rundt 10 minutter med bil fra Grand Baia og 20 minutter fra hovedstaden Port Louis.
Fra flyplassen til hotellet tar det rundt en time.

Dette er et intimt og romantisk trestjerners hotell, som byr på flott beliggenhet og herlige strandopplevelser.
Det er gode rabatter for brudepar, og det venter noen små overraskelser under oppholdet.

Passer utmerket for en bryllupsreise!

Oppfyll drømmen i dag!

Kontakt oss her for et uforpliktende tilbud

OVERNATTING PÅ MAURITIUS

Zilwa Attitude

Dette sjarmerende og nye hotellet ligger på nordkysten av Mauritius, i nærheten av fiskerlandsbyen Grand Gaube. Konseptet er genuint og i ekte Mauritius– stil, og kombinasjonen lokalt materiale og komfort gjør hotellet til vår favoritt! Zilwa oser av romantikk, sjarm, avslapning og gjestfrihet. Hotellet er en hyllest til den nasjonale kulturarven, og overalt er det spor etter lokale forfattere, malere, arkitekter og håndverkere. Arkitekturen blander modernitet med en herlig ”rustikk chic” og har hentet inspirasjon fra den lokale stilen på øya.

Les mer

Tropical Attitude

Tropical ligger flott til på østkysten av Mauritius. Hotellet befinner seg rett mot en lagune og ikke langt unna den lille fiskerlandsbyen Trou d’Eau Douce. Området er vakkert beplantet, så dere er omringet av fargerike og frodige blomster og trær.
Dette er et kun– for– voksne– hotell, og barn under 17 år er ikke tillatt. Dermed passer Tropical utmerket for par på bryllupsreise.
Hotellet tilbyr 58 superior rom med havutsikt. Rommene er innredet i friske og lyse farger, med en avslappet atmosfære.

Les mer

Récif Attitude

Dette lille boutique- hotellet ligger nordvest på Mauritius, og er hotellet dere velger om dere ønsker late dager på en kritthvit strand og bare vil fokuser på hverandre. Hotellet er kun for voksne, så her tilbringes dagene uten å bekymre seg for barneskrik og plasking i bassenget. Récif er en flott miks av komfort og boutique. Arkitekturen er typisk for Middelhavsområdene, med treverk og hvite fasader. Bueganger og åpne plasser slipper til sollyset, og området er omringet av en vakker og fargerik hage.

Les mer