La romantikken blomstre i magiske Kenya!

Kenya passer utmerket for en bryllupsreise, og mulighetene er nesten uendelige!

Denne romantiske bryllupsreisen tar dere med på safari i spektakulære Masai Mara, hvor lyden av løvebrøl, hyenesang og gnuenes brumming høres over savannen. Her bor dere på en flott lodge midt i parken, med Mara-elven som nærmeste nabo.

Begi dere ut på en vandring opp vulkanen Mount Longonot, hvor dere belønnes med en fantastisk utsikt over Rift Valley og Lake Naivasha.

I Hell’s Gate nasjonalpark står syklene og venter slik at dere kan utforske parken fra sykkelsetet.

Støvet skyller dere av i Det indiske havs vuggende bølger, og palmesuset dysser dere i søvn på solsengen. På unike og vakre The Sands at Chale Island består hverdagen av late dager på stranden, komfort, natur og romantikk.

Det er også lagt inn en overraskelse for brudeparet.

En perfekt kombinasjon for en uforglemmelig bryllupsreise.

VARIGHET: 13 dager/12 netter.

DAG 1: Norge – Nairobi

Avreise fra ønsket flyplass i Norge.

I Nairobi ønskes dere velkommen av vår representant og kjørt til hotellet for innsjekk.

Overnatting: Nairobi

DAG 2: Nairobi

Eventyret starter med besøk på Elefantbarnehjemmet hvor herlige grå kolosser koser seg med et gjørmebad og melk fra store tåteflasker. Enkelte steder fester seg i hjertet ditt og forblir. Dette er nettopp et slik sted.

I Nairobi nasjonalpark venter deres første safari. Til tross for at den er så liten, skyldes berømmelsen nettopp dette: størrelsen. Siden parken ikke er så stor, fører dette til at besøkende får de dyrene i større konsentrasjon enn i de andre parkene. Det er dessuten den eneste parken i Afrika hvor dere kan ta bilde av savannedyrene med skyskrapere i bakgrunnen!

Overnatting: Nairobi

DAG 3: Nairobi – Lake Naivasha
Reiser til Kenya

I dag setter dere kursen mot Lake Naivasha. Kjøreturen tar dere gjennom Rift Valley, som skjærer som en dyp, dramatisk kløft tvers gjennom Kenya. Fotostopp underveis.

I Lake Naivasha sjekker dere inn på hotellet.

Resten av dagen til egen disposisjon.

Vi anbefaler en tur til Crescent Island, et nesten uforstyrret stykke natur. Her kan dere vandre i knehøyt gress og se giraffer, sebraer og hjortedyr.

Overnatting: Lake Naivasha

DAG 4: Lake Naivasha
Mount Longonot

Foran dere ruver Mount Longonot, en sovende vulkan som stikker skarpt opp over landskapet og Rift Valley. På toppen belønnes dere med fantastisk utsikt over området.
Turen opp og ned tar rundt 2,5 time.

Fortsett så til Hell’s Gate nasjonalpark, hvor syklene venter. Opplev den vakre naturen fra sykkelsetet, og bli ikke overrasket om dere må stoppe for kryssende sebraer og antiloper!

Overnatting: Lake Naivasha

DAG 5: Lake Naivasha – Masai Mara

I dag setter dere kursen mot verdensberømte Masai Mara, kjent for sitt spektakulære dyreliv. Lodgen ligger midt inne i parken, så safarien starter allerede når dere kjører inn gjennom porten til parken.

Innsjekk, lunsj og safari om ettermiddagen.

Overnatting: Ashnil mara camp

DAG 6-7: Masai Mara
Reiser til Kenya, Reiser til Tanzania

Safari, safari og safari. Det er det som står på programmet de neste dagene.

Masai Mara er lyden av hundretusenvis av hover som dundrer over savannen. Gnuer og sebraer som spiser seg gjennom bølgende gress. Leoparden som hviler i et tre. En stor flokk elefanter på godmodig vandring over den tilsynelatende endeløse sletten. Løver som hviler i skyggen. Pumba som trasker fornøyd med halen til værs. Vakre antiloper som grasiøst danser av sted. Giraffer som langer ut gjennom gresset. Flodhester som dupper som kork i Mara-elven.

Masai Mara er hjem til De fem store, og byr på et antall og en dyretetthet så steder i Afrika kan konkurrere med.

Vi anbefaler en tur med varmluftballong, etterfulgt av en champagnefrokost på savannen!

Overnatting: Ashnil mara camp

DAG 8: Masai Mara – Mombasa

En siste morgensafari før dere flyr til Mombasa. Her blir dere hentet på flyplassen og kjørt til Chale Island. Nå venter late dager på en vakker strand, palmesus, turkisblått hav og avslapning.

Velkommen til paradis!

Overnatting: Chale Island

DAG 9-12: Chale Island

Dagene tilbringes på denne lille magiske øya, med avslapning i magiske omgivelser og utmerket service. Fargerike fisk boltrer seg i havet og lokker deg under havoverflaten. Mangroveskogens lange grener strekker seg utover vannkanten og apekatter leker seg i den frodige naturen.

Stranden ansees som en av de beste i Kenya. Siden det ikke er noe sjøgress, ankommer skilpaddene og legger sine egg på stranden.

Hyttene her er bygd på swahilisk måte, med typisk afrikanske møbler og dekor, hvor alt er lokalprodusert.

Dere trenger ikke bare tilbringe dagene på stranden. The Sands tilbyr et stort utvalg aktiviteter. Vannaktivitetene inkluderer snorkling, turer med glassbunnsbåt, kajakk, seilturer med katamaran og fiske. Det er eget dykkesenter (PADI). En massasje er den perfekte avslutning på dagen.

Overnatting: Chale Island

DAG 13: Mombasa – Norge

Bryllupsreisen er over, og dere blir kjørt til flyplassen for fly hjem til Norge.

SPØR OSS OM PRIS!

Dere har privat bil i Masai Mara som gjør at dere selv kan legge opp safaridagene. Det er dermed mulig å tilbringe hele dagen i parken (med pikniklunsj) eller dele safarien i to: morgen og ettermiddag.

Reiseperiode: 1.januar til 1.mai og 1.juli til 31.desember
Merk at Chale Island er stengt i mai og juni. Søsterhotellet Nomad er et utmerket valg i denne perioden.

Prisen inkluderer:

 • Fly Norge – Nairobi/Mombasa – Norge i økonomiklasse
 • Fly Masai Mara - Mombasa
 • Flyskatter
 • 2 netter på hotell i Nairobi, inkludert frokost
 • 2 netter på hotell i Lake Naivasha, inkludert helpensjon (frokost, lunsj og middag)
 • 3 netter på lodge i Masai Mara, inkludert helpensjon (frokost, lunsj og middag)
 • 5 netter på Chale Island, inkludert halvpensjon (frokost og middag)
 • Velkomst på flyplassen i Nairobi
 • Safari i nasjonalparkene Nairobi og Masai Mara
 • Besøk på Elefantbarnehjemmet
 • Fottur opp Mount Longonot
 • Sykkeltur i Hell’s Gate, inkludert sykkelleie
 • Inngang til nasjonalparkene Nairobi, Mount Longonot, Hell’s Gate og Masai Mara
 • Overraskelse til brudeparet
 • Privat transport med engelsktalende sjåfør/guide i henhold til transport
 • Transport flyplass – hotell i Nairobi
 • Transport flyplass – hotell – flyplass i Mombasa
 • Assistanse av vår lokale samarbeidspartner i Kenya

Prisen inkluderer ikke:

 • Visum til Kenya (USD 50,- per person)
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Drikke
 • Måltider ikke nevnt i program
 • Aktiviteter/utflukter ikke nevnt i program
 • Utflukt til Crescent Island
 • Varmluftballongtur
 • Transport ikke nevnt i program
 • Tips til sjåfør/guide
Slik bestiller du hos oss 2

KONTAKT OSS

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor og fortell oss hva du vil oppleve. Vi setter sammen reisen slik du vil ha den. Du kan også ringe til oss på tlf. 40458517.

VI SKREDDERSYR REISEN

Hos Unike Reiser får du din egen reisekonsulent. Sammen avklarer dere alle spørsmål og sjekker muligheter så reisen blir som du ønsker.

REISEN BLIR BOOKET

Når planen er godkjent av deg så booker vi reisen hos flyselskaper og samarbeidspartnere, slik at alt er klart for avreise. Nå kan du kjenne reisefeberen!

AVREISE

Verden er herlig og du skal ut på tur. Unike Reiser og våre samarbeidspartnere står klare til å hjelpe deg før, under og etter reisen. God tur!

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

SVAR PÅ HENVENDELSER

Vi forsøker å svare på alle henvendelser så fort som mulig. Fortvil ikke dersom du ikke får svar med en gang – vi har bare mye å gjøre og du vil få svar innen kort tid! Send oss en gjerne en melding fra denne siden eller en mail direkte til post@unikereiser.no.

RING OSS GJERNE

Vi forsøker å besvare alle henvendelser innen 48 timer. Dersom du trenger raskere svar så er det bare å ringe oss.

TILGJENGELIG ALLE HVERDAGER, 09:00 - 17:00

(+47) 404 58 517

Ut på tur

BRYLLUPSREISER

BRYLLUPSREISE TIL KENYA

13 Dager

Kenya passer utmerket for en bryllupsreise, og mulighetene er nesten uendelige!
Denne romantiske bryllupsreisen tar dere med på safari i spektakulære Masai Mara, hvor lyden av løvebrøl, hyenesang og gnuenes brumming høres over savannen. Her bor dere på en flott lodge midt i parken, med Mara-elven som nærmeste nabo.

Les mer

SPEKTAKULÆRE MASAI MARA

12 Dager

En fantastisk reise som tar dere med til flere av Kenyas nasjonalparker! Eventyret i Kenya starter i Nairobi, hvor det blir besøk på Elefantbarnehjemmet og i Nairobi nasjonalpark. Forsett så til herlige Lake Nakuru nasjonalpark, med flamingoer, neshorn, bøfler og giraffer. Så videre til Lake Naivasha, hvor det blir en fottur opp en aktiv vulkan. Reisen tar dere videre til verdensberømte Masai Mara. Dette er Kenya på sitt aller beste – og villeste!

Les mer

DET BESTE AV KENYA OG TANZANIA

12 Dager

Opplev det beste av Afrika, med safari i både Kenya og Tanzania! En uslåelig kombinasjon som byr på dyremøter i verdenskjente parker som Masai Mara og Serengeti. Reisen inkluderer også besøk på Elefantbarnehjemmet i Nairobi, båttur på Lake Naivasha og det spektakulære Ngorongoro-krateret, som anses som Edens Paradis.

Les mer

MAGISKE SAFARI-OPPLEVELSER

6 Dager

En magisk reise i Kenya med safariopplevelser du aldri glemmer! Besøk nasjonalparkene Masai Mara, Samburu og Elefantbarnehjemmet i Nairobi.

Les mer

MOUNT KENYA MED SAFARI

13 Dager

Denne reisen kombinerer Lake Naivasha, fottur opp den aktive vulkanen Mount Longonot, fem dagers tur på Mount Kenya og safari i verdensberømte Masai Mara nasjonalpark.

Les mer

MOUNT KENYA

5 Dager

Det føles som du befinner deg i ”Ringenes Herre”. Eller som om du har landet på Mars. Mount Kenya ligner ikke på noe annet sted på jorden.

Les mer

DEN STORE VANDRINGEN

6 Dager

Dette er verdens største dyrevandring, og et av de mest spektakulære naturfenomener du kan oppleve. En evig sirkelvandring på 3500 kilometer, drevet frem av regn og jakten på grønne beitemarker.

Les mer