fbpx

Seychellene

Skreddersydde reiser til Det indiske hav

Seychellene

Mer enn bare sol, strand og hav!

Øygruppen er det perfekte sted for total avslapning, herlige snorkleopplevelser under havoverflaten, barfotluksus og bortgjemte, kritthvite strender.
Seychellene har en jevn og behagelig temperatur hele året, og byr på en rekke muligheter. Øyhopping er absolutt å anbefale, og de mest populære øyene er Mahe, Praslin og La Digue. Hver øy har sin sjarm og sitt særpreg.
Kanskje frister det med en uke på seilbåt og så en uke på et flott hotell?
Det er virkelig stressfritt på Seychellene!

Reiseforslag

Norske statsborgere trenger ikke visum til Seychellene. Visum fås ved ankomst, er gratis og gjelder for 30 dager. Passet må være gyldig i minst 6 måneder etter utreise fra Seychellene.
Du må også fremvise gyldig returbillett og bekreftelse på overnatting under oppholdet.

Vennligst les våre generelle reisebetingelser grundig da disse er en del av avtalegrunnlaget for reiser kjøpt hos Unike Reiser. Reiser kjøpt hos oss er omfattet av “Lov om pakkereiser”.
Klikk her for å lese reisebetingelsene.

En gyldig og dekkende reiseforsikring er et must. Forsikringen skal minimum dekke sykdom og hjemtransport. En reiseforsikring kan virke dyr, men regningen for behandling kan fort nå enorme summer. Sørg derfor for at du er forsikret så du er sikker på å få dekket utgifter i forbindelse med sykdom, skader, uhell, tyveri, dødsfall og hjemtransport til Norge.
Videre anbefaler vi at forsikringen inneholder en bagasjedekning i tilfelle bagasjen skulle komme bort eller bli skadet.
Det er en god idé å oppbevare en kopi av reiseforsikringen din hos pårørende eller hos en medreisende.

Det er ikke obligatorisk med noen vaksiner for innreise til Seychellene. Ankommer du fra Afrika (med unntak av Sør-Afrika) må du fremvise vaksine mot gulfeber.
I god tid før avreise anbefales det å kontakte Folkehelseinstituttet for offisielle helsefaglige reiseråd og helsefaglig veiledning.

Seychellene har et tropisk klima.
Fra april/mai – oktober er det lite nedbør.
November – mars er det mer fuktig hvor desember og januar normalt sett har mest nedbør. Seychellene er fortsatt et populært reisemål også på denne tiden av året.
Øyene ligger utenfor syklonbeltet, og er derfor et flott reisemål hele året.
Temperaturen ligger på mellom 24-30 grader året rundt – i vann som på land (dag og natt).

Ved ankomst på flyplassen på Mahé, møtes du av en representant fra vår lokale samarbeidspartner. De ønsker deg velkommen og bistår deg med transporten til hotellet.

Om du skal til andre øyer, enten med båt eller fly, vil du få informasjon om opphenting- og avreisetidspunkt samt at de bistår dere med transporten.

Vi benytter flere ulike flyselskaper på våre reiser til Mauritius, og det er kan derfor variere hvor mye bagasje du kan ta med i innsjekket bagasje og håndbagasje. På flybilletten vil du se antall kollier og vekt per koffert.

I håndbagasjen bør du oppbevare pass, billetter, vouchere, telefonnummer til vår lokal agent, kamera, ladere til kamera og mobil, medisiner, ekstra minnebrikke til kamera og verdisaker.

Seychellene er et populært sted for et bryllup, og et fantastisk valg for bryllupsreisen. 

På Seychellene kan dere forvente en fantastisk bryllupsreise. Flere av hotellene tilbyr gode rabatter for par på bryllupsreise, og ekstra oppmerksomhet til de nygifte.

Flere velger å gifte seg på Seychellene. Vi tar oss av papirarbeidet på Seychellene og arrangerer vielsen i romantiske omgivelser. Det blir pyntet med palmeblader og blomster.

Vielsen foregår på engelsk.

Det kan arrangeres fotograf, brudebukett, knapphullsblomst, musserende vin og kake, samt annet dere måtte ønske.

De offisielle språkene er engelsk, fransk og kreolsk.

Befolkningen er overveiende kristne og katolikker.

Myntenheten på Seychellene er seychelliansk rupi (SCR).
Det anbefales å medbringe enten amerikanske dollar (USD) eller Euro. Veksling til lokal valuta bør kun foregå på offisielle vekslingskontorer, bank eller hoteller.

Det er minibanker på Mahé, Praslin og La Digue samt flyplassene på Mahé og Praslin.

Kredittkort som Visa og Mastercard er akseptert på store deler av Seychellene. Det anbefales allikevel å ha noe lokal valuta (eller amerikanske dollar og/eller euro) i kontanter.

De fleste restauranter, hoteller, taxier osv. har allerede inkludert 5-10 prosent tips på regningen.
Det er derfor ikke obligatorisk med tips på Seychellene.

Ønsker du å gi litt ekstra, som takk for god service, settes det stor pris på.

Tidsforskjellen mellom Seychellene og Norge er +3 timer om det er vintertid i Norge og +2 timer om det er sommertid i Norge.

Ønsker dere å delta på aktiviteter/utflukter utover det overnattingsstedet tilbyr, har vår lokale samarbeidspartner en rekke muligheter for spennende utflukter. Det inkluderer blant annet snorkleturer, fotturer i nasjonalparken Vallee de Mei, dagstur med katamaran eller dypvannsfiske.

Det er en championship-bane på Seychellene. Denne 18-hullsbanen ligger vest på Praslin, på Hotel Lemuria.  

Seychellene byr på en rekke spennende opplevelser for de som ønsker noe mer enn strandliv.

 • Utforsk Victoria, verdens minste hovedstad.
 • Svømme, snorkle eller dykking.
 • Besøk nasjonalparken Vallee de Mei på Praslin. Parken er kjent for verdens største nøtt, Coco de Mer.
 • Besøk øya Cousin, kjent for sin vakre flora og store skilpadder.
 • Besøk øya St. Pierre, kjent for fantastiske snorkleopplevelser.
 • Lei sykkel og utforsk La Digue, som har en rekke bortgjemte strender.
 • Prøv fiskelykken med dyphavsfiske.
 • Spill golf på den fantastiske 18-hullsbanen på Hotel Lemuria på Praslin.
 • Bli med på en omvisning på et romdestilleri og lær og smak på den populære drinken.
 • Besøk lokale markeder.
 • Slapp av i en hengekøye med en god bok og en fargerik cocktail.

Det anbefales å kjøpe vann på flaske. Det er ikke noe problem å nyte drikke eller drinker med isbiter. Vannflasker kan kjøpes på hoteller, restauranter, barer og butikker.  

På Seychellene bruker man 220-240 volt. De lokale stikkontaktene er ikke samme type som de norske, så det er nødvendig med adapter.

Det er strengt forbudt å samle skjell og koraller fra strendene på Seychellene. Skjellene er ofte brukt til hjem av krabber. Den unike og sårbare flora og fauna på Seychellene er vakker, og den skal forbli slik, så det er viktig at du kun ser – ikke rører. Da kan kommende generasjoner beundre naturen slik du gjør.

Vær forsiktig med korallrevene, ikke mat dyr og fugler eller forstyr dyr, fugler og reder.

Reiser til seychellene, seychellene reiser, reiser seychellene, tur til seychellene, badeferie seychellene, unike reiser, pakkereiser, skreddersydde reiser, pakketurer, reiser, reisebyrå, reisetips, sydenferie

Constance Lemuria Resort

Dette luksushotellet har eksklusiv beliggenhet på nordvestsiden av Praslin. Hotellet ligger direkte på stranden Petite Anse Kerlan. Dette hotellet har også Seychellenes eneste golfbane, en 18-hulls Championshipbane.

Reiser til seychellene, seychellene reiser, reiser seychellene, tur til seychellene, badeferie seychellene, unike reiser, pakkereiser, skreddersydde reiser, pakketurer, reiser, reisebyrå, reisetips, sydenferie

Domaine de L’Orangeraie

Dette boutiquehotellet er et av de flotteste på den sjarmerende øya La Digue. Tropiske omgivelser, lokal arkitektur og stor gjestfrihet gjør at oppholdet på Domaine de L’Orangeraie er en unik og avslappende opplevelse.

Reiser til seychellene, seychellene reiser, reiser seychellene, tur til seychellene, badeferie seychellene, unike reiser, pakkereiser, skreddersydde reiser, pakketurer, reiser, reisebyrå, reisetips, sydenferie

Kempinski Resort

Et flott og familievennlig hotell med høy standard. Hotellet ligger rett ved stranden i det populære området Baia Lazare på den sørvestre siden av hovedøya Mahé. Her får du kreolsk gjestfrihet og utmerket service.

Reiser til seychellene, seychellene reiser, reiser seychellene, tur til seychellene, badeferie seychellene, unike reiser, pakkereiser, skreddersydde reiser, pakketurer, reiser, reisebyrå, reisetips, sydenferie

Le Duc de Praslin

Le Duc de Praslin ligger noen minutters gange fra en kritthvit strand og krystallklart vann. Her er det bare å lene seg tilbake og nyte en hverdag fri fra stress og mas! Et meget godt og hyggelig hotell på Praslin.

Reiser til seychellene, seychellene reiser, reiser seychellene, tur til seychellene, badeferie seychellene, unike reiser, pakkereiser, skreddersydde reiser, pakketurer, reiser, reisebyrå, reisetips, sydenferie

Valmer Resort

Dette flotte hotellet ligger i hjertet av Baie Lazare, på den sørlige siden av Mahé. Et herlig lite hotell i den roligere delen av Mahé, som passer utmerket for familier og par, spesielt for de som er på bryllupsreise.

Bestill nå

Få rentefri betalingsutsettelse eller delbetaling i opptil 60 måneder.

Valgfrihet

Du velger varighet og innhold på din reise.

Håndplukket

Alle hoteller er valgt av oss og våre samarbeidspartnere.

Skroll til toppen