Seychellene

Mer enn bare sol, strand og hav!

Øygruppen er det perfekte sted for total avslapning, herlige snorkleopplevelser under havoverflaten, barfotluksus og bortgjemte, kritthvite strender.
Seychellene har en jevn og behagelig temperatur hele året, og byr på en rekke muligheter. Øyhopping er absolutt å anbefale, og de mest populære øyene er Mahe, Praslin og La Digue. Hver øy har sin sjarm og sitt særpreg.
Kanskje frister det med en uke på seilbåt og så en uke på et flott hotell?
Det er virkelig stressfritt på Seychellene!

5 stjerner

Constance Lemuria Resort

Dette luksushotellet har eksklusiv beliggenhet på nordvestsiden av Praslin. Hotellet ligger direkte på stranden Petite Anse Kerlan. Dette hotellet har også Seychellenes eneste golfbane, en 18-hulls Championshipbane.

4 stjerner

Domaine de L’Orangeraie

Dette boutiquehotellet er et av de flotteste på den sjarmerende øya La Digue. Tropiske omgivelser, lokal arkitektur og stor gjestfrihet gjør at oppholdet på Domaine de L’Orangeraie er en unik og avslappende opplevelse.

4 stjerner

Kempinski Resort

Et flott og familievennlig hotell med høy standard. Hotellet ligger rett ved stranden i det populære området Baia Lazare på den sørvestre siden av hovedøya Mahé. Her får du kreolsk gjestfrihet og utmerket service.

4 stjerner

Le Duc de Praslin

Le Duc de Praslin ligger noen minutters gange fra en kritthvit strand og krystallklart vann. Her er det bare å lene seg tilbake og nyte en hverdag fri fra stress og mas! Et meget godt og hyggelig hotell på Praslin.

4 stjerner

Valmer Resort

Dette flotte hotellet ligger i hjertet av Baie Lazare, på den sørlige siden av Mahé. Et herlig lite hotell i den roligere delen av Mahé, som passer utmerket for familier og par, spesielt for de som er på bryllupsreise.

Tips og guider til reiser på Seychellene

Reisetips
Seychellene
Seychellene - slående vakkert! Den vakre og relativt uberørte øygruppen ligger i Det indiske hav, øst for Afrika. ...
Reisetips
10 grunner for å reise til Seychellene
Et unikt og vakkert øyparadis! Med strender som tar pusten fra deg, utsøkt mat, dykkesteder i verdensklasse, fantastisk ...

Våre kunder sier at vi er:

Slide 1

La oss skreddersy din drømmereise!

VI TILBYR ET STORT UTVALG AV MINNEVERDIGE OG EVENTYRFYLTE REISER.

Få tilbud, reisetips & nyheter rett i din innboks

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Rull til toppen