fbpx

Le Duc de Praslin

Et meget godt og hyggelig 4-stjerners mellomklassehotell på Praslin.

Velkommen til Le Duc de Praslin

Hotellet ligger rett ved den flotte stranden Cote d’Or og rundt 500 meter fra sentrum av Anse Volbert.

Fra hovedøya Mahé er det 20 minutter med fly eller 55 minutter med båt til Praslin. Deretter er det 20 minutter med bil fra flyplassen eller ti minutter med bil fra båthavnen.

Le Duc de Praslin ligger noen minutters gange fra en kritthvit strand og krystallklart vann. Her er det bare å lene seg tilbake og nyte en hverdag fri fra stress og mas!

Dette hotellet er også økovennlig, og benytter energibesparende klimaanlegg (35 prosent mindre energi), LED-belysning og et spesialdesignet taksystem som samler opp regnvann slik at det lagres og renses. Vannet varmes opp ved bruk av solceller.

Le Duc de Praslin er også ett av de første hotellene på Seychellene som har et miljøvennlig Magna-basseng. Her benyttes det nyeste innen teknologien av rensesystem hvor de bruker magnesium og andre mineraler i stedet for klor.

Hotellet har 36 rom i ulike kategorier:

  • 5 Deluxe rom
  • 20 Superior rom
  • 2 familiesuiter med et soverom
  • 1 familiesuite med to soverom
  • 4 bryllupssuiter
  • 1 Hillside Mansion med tre soverom og basseng
  • 1 Hillside Villa med fire soverom

Alle rom og suiter har balkong/terrasse, aircondition, te/kaffekoker, safe, telefon, skrivebord, flatskjerm-tv, minibar, vifte, bad med dusj og toalett, hårføner og gratis WiFi.

Fasiliteter inkluderer strand, utendørsbasseng, restaurant, bar, snackbar, treningsstudio, spaavdeling, bagasjeoppbevaring, gave-/suvenirbutikk, valutaveksling, barnevakt og gratis WiFi.

Aktiviteter inkluderer snorkeling, dykking, kano, sykkelutleie, windsurfing og biljard.

Reiseperiode: Hele året.

Skroll til toppen