THE SANDS AT CHALE ISLAND

SPØR OSS OM PRIS

Eleganse, komfort, natur og romantikk!

Ønsker du avslapning i magiske omgivelser, kritthvite strender, turkisblått hav, vakker natur og utmerket service, ja da er The Sands på Chale Island et utmerket valg.

Denne lille, magiske øya ligger kun 600 meter fra Kenyas fastland og 10 kilometer sør for Diani Beach. Chale er bare 1,2 kilometer lang og 0,8 kilometer bred. Den ligger fire grader sør for ekvator og de kritthvite strendene er omringet av et korallrev. Fargerike fisker boltrer seg i havet og lokker deg under havoverflaten. Mangroveskogens lange grener strekker seg utover vannkanten og apekatter leker seg i den frodige naturen.

Alle rommene har aircondition, vifte, myggnett, bad med dusj og toalett, hårføner, toalettartikler, skrivebord og et sitteområde.

Fasilitetene inkluderer tre svømmebasseng, jacuzzi, to restauranter, to barer, hage, terrasse, spa, gave/suvenirbutikk, fellesstue/tv-stue, valutaveksling og turistinformasjon.

To av bassengene har ferskvann. Det tredje er et saltvannsbasseng med trapper som tar deg direkte ned i sjøen når det er høyvann. Det frister garantert med en svømmetur gjennom mangroveskogen.

Måltidene består av en blanding av internasjonale og kenyanske retter. Til maten serveres vin fra hotellets velfylte vinkjeller.

Som gjest trenger du ikke bare tilbringe dagene på stranden. The Sands tilbyr et stort utvalg aktiviteter. Vannaktivitetene inkluderer snorkling, turer med glassbunnsbåt, kajakk, seilturer med katamaran og fiske. Det er eget dykkesenter (PADI). I perioden november til mars kan du se hvalhai når du dykker. Delfiner er også regelmessig observert når du deltar på en av båtturene.

Det arrangeres utflukter til Diani Beach, marinereservatet Wasini, diverse båtturer med snorkling og besøk i den lokale landsbyen Gazi hvor du får et innblikk i kenyanernes dagligliv.

Midt i dette paradiset finner du The Sands, som lokker med 10 000 kvadratmeter med hvite sandstrender. Dermed er det ikke noe problem å finne en plass på stranden og nyte dagen i full avslapning. Stranden her ansees som en av de beste i Kenya. Siden det ikke er noe sjøgress, ankommer skilpaddene og legger sine egg på stranden.

Hyttene har er bygd på swahilisk måte, med typisk afrikanske møbler og dekor, hvor alt er lokalprodusert.

The Sands tilbyr seks romkategorier:
* Standard rom: Rommene er vendt mot havet og har veranda hvor du kan slappe av.
* Bandaene: Vender enten mot havet eller stranden. De har en liten privat hage med solsenger og veranda. Det er også utendørsdusj (skjermet) i Superior Bandas.
* Penthouse Suitene: Herfra får du panoramautsikt over både øya og havet. De har eget sitteområde, veranda og jucuzzi på taket. Herfra kan du nyte solnedgangen og mimres dagens opplevelser.
* Overwater Suiten: Ligger nordvest på øya og gir deg flott utsikt over Bird Island, Gazi Bay og Shimba Hills. Suiten har ett stort soverom, en suite bad og separat sitteområde. Jacuzzi på verandaen og en stige som går rett ned i vannet.
* Suite on the Rocks: Perfekt for par på bryllupsreise! Ligger på en egen liten øy som er knyttet sammen med hovedøya via en steinbro. Det høye, palmedekkede taket med hull i midten slipper sollyset behagelig inn. Det er en liten hage midt i rommet. En vindeltrapp fører opp til verandaen hvor jacuzzien venter.

Oppfyll drømmen i dag!

Kontakt oss her for et uforpliktende tilbud

OVERNATTING I KENYA

Amboseli Sopa Lodge

Amboseli Sopa Lodge ligger vakkert til i landskapet. Afrikas høyeste fjell, Mount Kilimanjaro danner bakgrunnskulissen. Lodgen ligger i et Masai-område, og er et ideelt utgangspunkt for safari i Amboseli nasjonalpark, som ligger 20 minutters kjøretur unna. Det var dette området av Kenya som inspirerte forfatteren Ernst Hemingway til å skrive Snøen på Kilimanjaro.

Les mer

Lake Nakuru Sopa Lodge

Lake Nakuru Sopa Lodge ligger i skråning av fjellene som danner den vestlige grensen av Rift Valley, og byr på flott utsikt over den vakre Lake Nakuru nasjonalpark og innsjøen. Lake Nakuru er et paradis for safariopplevelser, og parken er kjent for sine mange flamingoer og sort neshorn.

Les mer

Lake Naivasha Sopa Resort

Omgitt av et frodig og grønt landskap, med akasiatrær og busker, er hotellet også hjem til en fastboende giraff, vannbukk og apekatter. Om kvelden trekker flodhester ofte opp på plenen for å spise. For å bevare mest mulig av naturen, har Sopa Resort kuttet ned minst mulig trær så hovedbygningen har et nyskapende og kunstnerisk utseende som sniker seg mellom trærne.

Les mer

The Sands at Nomad

Dette lille paradiset ligger på en av Kenyas vakreste strender, Diani Beach, et tropisk paradis med sine kritthvite strender, asurblått hav og palmesus. Med en plassering bare fire grader sør for ekvator, er The Sands at Nomad et utmerket utgangspunkt for en vellykket badeferie i flotte og romantiske omgivelser.

Les mer

The Sands at Chale Island

Ønsker du avslapning i magiske omgivelser, kritthvite strender, turkisblått hav, vakker natur og utmerket service, ja da er The Sands på Chale Island et utmerket valg. Denne lille, magiske øya ligger kun 600 meter fra Kenyas fastland og 10 kilometer sør for Diani Beach. Chale er bare 1,2 kilometer lang og 0,8 kilometer bred.

Les mer

Ashnil Samburu Camp

Bedre beliggenhet på en lodge skal du lete lenge etter! Ashnil Samburu Camp ligger i hjertet av nasjonalreservatet Samburu, rett ved elven Ewaso – Ngiro. Her finner du alt du trenger for en utmerket ferie i bushen: Luksuriøse, store telt, utmerket service, vakker natur, ville dyr og god mat.

Les mer

Ashnil Mara Camp

Ashnil Mara Camp har desidert en av de beste plasseringer av alle lodger i Masai Mara. Dette er det perfekte utgangspunkt for safariturer samt for avslapning og hygge på lodgen etter endt safarieventyr. Ashnil ligger rett ved Mara – elven slik at du kan beundre flodhester, fugler og krokodiller fra en betryggende avstand mens du koser deg i teltet eller i restauranten.

Les mer

Ashnil Aruba Lodge

Ashnil Aruba Lodge ligger i hjertet av nasjonalparken Tsavo East, med en utmerket beliggenhet. Flere vannhull finnes rett i nærheten av lodgen, og vannhullene lokker til seg et rikt dyreliv. Dette er en utmerket lodge, kjent for sin gode service og god standard.

Les mer