fbpx

The Sands at Chale Island

Eleganse, komfort, natur og romantikk!

Ønsker du avslapning i magiske omgivelser, kritthvite strender, turkisblått hav, vakker natur og utmerket service, ja da er The Sands på Chale Island et utmerket valg.

Denne lille, magiske øya ligger kun 600 meter fra Kenyas fastland og ti kilometer sør for Diani Beach. Chale er bare 1,2 kilometer lang og 0,8 kilometer bred. Den ligger fire grader sør for ekvator og de kritthvite strendene er omringet av et korallrev. Fargerike fisker boltrer seg i havet og lokker deg under havoverflaten. Mangroveskogens lange grener strekker seg utover vannkanten og apekatter leker seg i den frodige naturen.

Midt i dette paradiset finner du The Sands, som lokker med 10 000 kvadratmeter med hvite sandstrender. Dermed er det ikke noe problem å finne en plass på stranden og nyte dagen i full avslapning. Stranden her ansees som en av de beste i Kenya. Siden det ikke er noe sjøgress, ankommer skilpaddene og legger sine egg på stranden.

Overnatting
Hyttene har er bygd på swahilisk måte, med typisk afrikanske møbler og dekor, hvor alt er lokalprodusert.

Alle rommene har aircondition, vifte, myggnett, bad med dusj og toalett, hårføner, toalettartikler, skrivebord og et sitteområde.

The Sands tilbyr seks romkategorier:

Standard rom: Rommene er vendt mot havet og har egen veranda.

Bandaene: Vender enten mot havet eller stranden. De har en liten privat hage med solsenger og veranda.

Superior bandas: Venter enten mot havet eller stranden. De har en liten privat hage med solsenger og veranda. Det er også utendørsdusj (skjermet).

Penthouse Suitene: Herfra får dere panoramautsikt over både øya og havet. De har eget sitteområde, veranda og jucuzzi på taket – perfekt sted å nyte solnedgangen.

Overwater Suiten: Ligger nordvest på øya og gir flott utsikt over Bird Island, Gazi Bay og Shimba Hills. Suiten har ett stort soverom, en-suite bad og separat sitteområde. Jacuzzi på verandaen og en stige som går rett ned i vannet.

Suite on the Rocks: Ligger på en egen liten øy som er knyttet sammen med hovedøya via en steinbro. Det høye, palmedekkede taket med hull i midten slipper sollyset behagelig inn. Det er en liten hage midt i rommet. En vindeltrapp fører opp til verandaen hvor jacuzzien venter.
Perfekt for par på bryllupsreise!

Fasiliteter
Fasilitetene inkluderer tre svømmebasseng, jacuzzi, to restauranter, to barer, hage, terrasse, spa, gave/suvenirbutikk, fellesstue/tv-stue, valutaveksling og turistinformasjon.

To av bassengene har ferskvann. Det tredje er et saltvannsbasseng med trapper som tar deg direkte ned i sjøen når det er høyvann. Det frister garantert med en svømmetur gjennom mangroveskogen.

Mat
Måltidene består av en blanding av internasjonale og kenyanske retter. Til maten serveres vin fra hotellets velfylte vinkjeller.

Velg mellom kun frokost, halvpensjon (frokost og middag) eller helpensjon (frokost, lunsj og middag).

Aktiviteter
Dere trenger ikke bare tilbringe dagene på stranden.

The Sands tilbyr et stort utvalg aktiviteter. Vannaktivitetene inkluderer snorkling, turer med glassbunnbåt, kajakk, seilturer med katamaran og fiske. Det er eget dykkesenter (PADI).

I perioden november til mars kan dere se hvalhai når dere dykker. Delfiner er også regelmessig observert på båtturene.

Det arrangeres utflukter til Diani Beach, marinereservatet Wasini, diverse båtturer med snorkeling og besøk i den lokale landsbyen Gazi hvor dere får et innblikk i kenyanernes dagligliv.

Skroll til toppen