fbpx

Sol og bad

Skreddersydde pakkereiser

Sol og bad

Drøm dere vekk til varmere strøk!

Med kalde og lange vintre passer det utmerket med sol og bad. Begi dere ut på øyhopping på Seychellene, nyt vakre strender på Hawaii eller dykk med hvithai i Sør-Afrika. Velg mellom kun strandferie eller en kombinasjonsreise av opplevelser og slaraffenliv på kritthvite strender. Mulighetene er mange: Safari i Kenya eller Tanzania etterfulgt av badeferie i Mombasa eller på Zanzibar. Cruise på Nilen med Hurghada eller Sri Lanka med Maldivene.

Alle trenger en dose vitamin SEA!

[expand title=»Les mer»]

Maldivene

Maldivene lokker med kritthvite strender, kokospalmer som vaier, turkisblått hav og lekre hoteller. Dette er et reisemål som ikke kan beskrives – det må rett og slett oppleves. Øygruppen består av 1190 øyer fordelt på 26 atoller. 202 av øyene er bebodd og 110 av disse er hotelløyer. Maldivene er kjent som paradiset for de som elsker sol og bad.

Seychellene

Seychellene har en jevn og behagelig temperatur hele året, og byr på en rekke muligheter. Øyhopping er absolutt å anbefale, og de mest populære øyene er Mahe, Praslin og La Digue. Hver øy har sin sjarm og sitt særpreg. Øygruppen er det perfekte sted for total avslapning, herlige snorkleopplevelser under havoverflaten, barfotluksus og bortgjemte, kritthvite strender. Seychellene er et valg i toppskiktet for en ferie med sol og bad.

Mauritius

Mauritius er relativt liten i størrelse, men øya rommer likevel mye. Her er alt tilrettelagt for en herlig ferie. Øya er så grønn, frodig og idyllisk som du kan få det. Med perfekt klima, kritthvite strender, kokospalmer, gjestfri befolkning og et bredt aktivitetstilbud, er det umulig å ikke falle pladask for Mauritius. Hotellene holder høy standard, og det er et utvalg for enhver smak og budsjett og alle som elsker sol og bad.

Zanzibar

Monsunvinden blåser milde dufter av krydder rundt på øya som lokker med sine hvite sandstrender, fargestrålende koraller og fantastiske klima. I historiske Stone Town blir stemningen satt av myntgrønne skodder og smale gater med himmelblå balkonger. Med unntak av savannens ville dyr inneholder reiser til Zanzibar det beste av Afrika, så det er forståelig at den lille øya er blitt en fast ingrediens i safarirundreisene og et populært sted for en bryllupsreise smekket med sol og bad.

Malawi

Her kan du utforske byer, vandre i fjell og daler, fiske, ta en båtturer, drikke te, sykle, lære om tradisjonell kunst og kultur og bruke dagene til å gjøre ikke noe på stranden. Dette lille landet er en nesten uoppdaget perle. Et trygt og vennlig land som lokker med en fascinerende miks av opplevelser, kultur og severdigheter. Ja, Malawi kan beskrives som rett og slett utrolig! De kan til og med tilby sol og bad.

Hawaii

Hawaii er noe av det beste og koseligste du kan tenke deg. Lekre strender, krystallklart hav, vakker natur, flotte hoteller, en behagelig temperatur, vennlige mennesker og et stort aktivitetstilbud.
Oahu, Maui, Kauai, Hawaii Big Island og Molokai. Fem øyer, alle med sin sjarm, natur, tradisjoner og unike opplevelser. Velg mellom late dager på puddermyke strender, vandring i vakker natur, vulkaner, solnedganger, små sjarmerende landsbyer, surfing, kanoturer, hvalsafari, fossefall, ananas og romantikk. Hawaii er uslåelig og kanskje verdens mest kjente sted for sol og bad.

India

Indias minste delstat Goa trekker besøkende hele året, med unntak av monsuntiden (juni til oktober). Havet er lunt om vinteren, og bølgene bruser omkring de badende med masser av skumsprøyt. Brisen fra havet gir en behagelig temperatur. Blir det for varmt, gir kokospalmene skygge. Du kan også søke ly i en av de mange strandrestaurantene. Her er lange hvite og gylne sandstrender og grønne, nærmest selvlysende rismarker. I byenes gater, mellom de fargede husene i kolonistil, er menneskemyldret ikke så stort og stressende som ellers i India. Goa er stedet hvor du kan oppleve avslapningens kunst, bare ved å sitte i skyggen av høye, svaiende kokospalmer, nyte en iskald drikke, nygrillet fisk og sol og bad.

Sri Lanka

Sri Lanka er kjent som det dråpelignende paradiset i Indiahavet med døsig strandliv og imponerende arkitektur og historie. Øya tilbyr en komplett pakke når det gjelder ferie. Den mer enn 2000 år gamle historien henger over Sri Lanka og lokker med mystikk og sagn. Buddhistiske templer og klostre, vakre fossefall, fantastiske safariopplevelser, vandreturer og besøk på teplantasjer. En reise til Sri Lanka er kombinasjonen av natur, kultur, historie, gjestfrie mennesker og late dager med sol og bad.

Egypt

Reiser til Egypt avsluttes gjerne med late dager på stranden i Hurghada. Her er det flotte muligheter for snorkling, dykking og andre vannaktiviteter. Ikke noe annet land i verden har så mange unike og velbevarte underverker som menneskeheten fascineres og tiltrekkes av. Oldtidens Egypt, med sine pyramider, templer, kongelige graver og skatter imponerer besøkende på reiser til Egypt, den dag i dag.
I Egypt kan du oppleve pyramider, templer, kongegraver og cruise på Nilen. Museer som inneholder de mest fantastiske skatter og mumier. Kairo, med sitt yrende folkeliv og basarer. Ridetur på kameler i ørkenen, vandring opp Moses-fjellet og besøk hos beduiner.

Book en sol- og badeferie med Unike Reiser

Se reiseforslagene på vår hjemmeside og send inn skjema fra den reisen du liker, eller be oss skreddersy en reise etter dine ønsker. Hos oss får du alt samlet i en pakkereise som er sikret av Reisegarantifondet.

Ja takk, jeg vil gjerne motta et skreddersydd tilbud.[/expand]

Valgfrihet

Du velger varighet og innhold på din reise.

Håndplukket

Alle hoteller er valgt av oss og våre samarbeidspartnere.

Skroll til toppen