India

Landet med de mange ansikter

Et opphold i India er ikke som andre feriesteder. Det er starten på et kjærlighetsforhold. Har du først besøkt India én gang, ønsker du å komme tilbake – igjen og igjen.
Agra er kjærlighetens by mens Jaipur lokker med palasser og markeder. Ri på kamel gjennom ørkenen og let etter tigre i fantastiske nasjonalparker. Omgitt av tusenvis av pilegrimer står du ved Ganges-elven i Varanasi eller deltar på en av de mange festivalene rundt om i landet. Se skyskraperne i Mumbai, slapp av på en husbåt i Kerala eller nyt strandlivet i Goa.
Ønsker du en mer luksuriøs reise, er toget ditt beste alternativet: Maharaja’s Express, Palace on Wheels, Royal Rajasthan eller Royal Orient Express.

Nøl ikke med å reise til India – gjør det nå!

Reiseforslag

La deg inspirere av våre reiseforslag. Kontakt oss og få reisen skreddersydd til dine ønsker. 

15 dager

Klassiske India

En reise i India byr på opplevelser av uforglemmelig mangfold. India er annerledeslandet, et land som tar pusten fra deg og vekker alle dine sanser og følelser.

10 dager

Kerala og The Backwaters

Cochi er Keralas kulturelle og økonomiske hovedstad. Byen ligger både på fastlandet og på en rekke øyer. Bli med på en oppdagelsesreise i den herlige byen.

12 dager

Indias ville side

Bli med på en fantastisk reise gjennom Jungelboken. Dette er en eventyrlig reise som tar dere med til tigrenes rike og de spektakulære nasjonalparkene Bandhavgarh og Kanha.

11 dager

Det gylne triangel og tigre

Byene Delhi, Agra og Jaipur utgjør Indias berømte gylne triangel. Hver by er full av legender, en blanding av gammelt og nytt. Ranthambore nasjonalpark er tigrenes hjemsted.

13 dager

Herlige India og Bhutan

En perfekt kombinasjon av to meget unike land! India byr på opplevelser av uforglemmelig mangfold. Bhutan må være en av de mest spektakulære land i verden.

Tips og guider til reiser i India

Reisetips
Det gylne triangel
Legender, drøm og virkelighet! Byene Delhi, Agra og Jaipur utgjør Indias berømte gylne triangel. Indias hovedstad Delhi er ...
Reisetips
Goa
  Sol, bad og best som det er! Goa er noe meget spesielt. Her er lange hvite og ...
Reisetips
Varanasi
  Hellig, spirituelt og spektakulært! Trekk pusten dypt, rens tankene, ro ned pulsen og gjør deg klar. Du ...
Reisetips
Kerala Backwaters
  En ferie utenom det vanlige! Ønsker du en ferie utenom de vanlige hotellene? Hvorfor ikke ta noen ...

La oss skreddersy din drømmereise!

VI TILBYR ET STORT UTVALG AV MINNEVERDIGE OG EVENTYRFYLTE REISER.

Få tilbud, reisetips & nyheter rett i din innboks!

!
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Rull til toppen