Klassiske India

15

DAGER

Reisetype:
rgf-logo_8d39_M
Reis trygt med oss!

Unike Reiser er medlem av Reisegarantifondet. Når du reiser med oss er du dekket av pakkereiseloven.

En reise i India byr på opplevelser av uforglemmelig mangfold. India er annerledeslandet, et land som tar pusten fra deg og vekker alle dine sanser og følelser.

Denne reisen tar dere med til Indias største severdigheter, og byr på fargerike tradisjoner, kultur og spektakulære monumenter.

Besøk Delhi med sin fantastiske historie, blandet sammen i gammelt og nytt. Agra, hjemsted til Taj Mahal, symbolet på kjærligheten. Den hellige byen Varanasi. Jaipur med sine fort og palasser. I Ranthambores ville jungel speider dere etter tiger, mens solen våkner opp.

Hvert eneste sted på denne reisen har sin egen sjarm og er fulle av opplevelser. India er rett og slett magisk!

Dag 1:

Norge – Delhi

Avreise fra ønsket flyplass i Norge.

Mellomlanding og flybytte i Europa.

Fly videre til Delhi.

Dag 2:

Delhi

I Delhi står en sjåfør og ønsker dere velkommen med den gjestfriheten som er så typisk for India.

Dere blir kjørt til hotellet for innsjekk og lunsj.

Guiden er klar til å ta dere med rundt i Delhi. Qutub Minar er Indias høyeste minaret. Dette fantastiske monumentet ble oppført av de første muslimske herskerne etter seieren over hindukongedømmet i Delhi.

Dere kjører fobi Indian Gate, selve symbolet på Delhi, Parlamentsbygningen og Presidentens hus.

Tilbake til hotellet og middag.

Overnatting: Vivanta by Taj Dwerka

Dag 3:

Old Delhi

Frokost på hotellet.

Det er alltid fint å kunne starte dagen med en velsignelse av en prest i et lokalt tempel, som er første stopp.

Indias største moské, Jama Masjid, er kvadratisk med fire hjørnetårn og to minareter. Under fredagsbønnen benyttes den 99 meter brede plassen, som kan ta 25 000 mennesker.

Ingen tur til India er komplett uten en tur med rickshaw, og turen tar dere med rundt i Chandni Chowk, Indias mest berømte og historiske gate, bygd for rundt 300 år siden.

Deretter fortsetter til Spice Market, som er Asias største, og deretter lunsj.

Dagen avsluttes på Gurudwara Bangla Sahib hvor dere jobber som frivillig til sewa, som betyr uselvisk oppførsel. Dette er ett av verdens største kjøkkensamfunn og maten serveres av frivillige. Dere er sewadars i tretti minutter til en time.

Middag på hotellet.

Overnatting: Vivanta by Taj Dwerka

Dag 4:

Delhi – Varanasi

Frokost på hotellet.

Dere blir hentet på hotellet og kjørt til flyplassen for fly til Varanasi. Her står en sjåfør klar og tar dere med til Sarnath, et av buddhismens helligste steder. Her talte Buddha sitt budskap for første gang og fikk sine første tilhengere. Indias store buddhistiske konge Ashoka fant stedet så hellig at han bygde stupaer, templer og klostre her. Bygningene er i ruiner, men det hviler en unik atmosfære over stedet.

Innsjekk på hotellet og lunsj.

Resten av dagen til egen disposisjon.

Middag på hotellet.

Overnatting: Rivatas By Ideal

Dag 5:

Varanasi

Dagen starter tidlig med en båttur på Ganges-elven, hvor tusenvis utfører religiøse seremonier, lovpriser solen og vasker bort sine synder. Etter lovprisningen av solen og vannet, dypper pilegrimene seg helt ned i elven tre ganger. Mens de ber, lukker de øynene og er i kontakt med det aller helligste.

Opplev så Varanasi på tett hold med en rickshaw tur gjennom byens trange smug og gater.

Tilbake til hotellet for frokost.

Så venter en interessant byrundtur, med besøk på blant annet Kashi Vishwanath Temple og Banaras Vidya Mandir Ramnagar Museum.

Om kvelden venter nok en uforglemmelig opplevelse når dere skal se en Aarti Ceremony (samlet bønn) og se de lysende diyas (lamper) flyte nedover Ganges.

Middag på hotellet.

Overnatting: Rivatas By Ideal

Dag 6:

Varanasi – Khajuraho

Frokost på hotellet.

Opphenting på hotellet og transport til flyplassen for fly til Khajuraho. Her står en sjåfør klar til å kjøre dere til hotellet for innsjekk og lunsj.

Ettermiddagen fri til avslapning. Dere kan slappe av ved bassenget eller ta massasje i den flotte spa-avdelingen.

Middag på hotellet.

Overnatting: Ramada by Wyndham Khajuraho

Dag 7:

Khajuraho

Frokost på hotellet.

Khajuraho var hovedstad i det mektige Chandella-riket, som hadde sin storhetstid fra 900-1300. Det var totalt 85 templer, hvorav 22 er bevart. Templene er helt spesielt utformet og delt i tre grupper.

De erotiske templene ved Khajuraho er blant Indias største severdigheter. Templenes steinfriser og skulpturer viser mange sider av livet for rundt 1000 år siden. Musikk og dans var en viktig de av kulturen. Det mest iøynefallende er de mange avbildningene av kvinner i utfordrende positurer.

Etter endt besøk blir det lunsj og retur til hotellet.

Resten av dagen til egen disposisjon.

Middag på hotellet.

Overnatting: Ramada by Wyndham Khajuraho

Dag 8:

Khajuraho – Orchha – Jhansi – Agra

Frokost på hotellet.

Dagen starter med et besøk i templene i Orchha, en by grunnlagt på 1100-tallet. Byen fungerte som hovedstad til 1783. De tre palassene ble forlatt og naturen overtok. I dag rager mogul-ruinene i det frodige landskapet.

Tempelet Ram Raja Mandir besøkes av mange pilegrimer. En sti tar besøkende til tempelet Lakshmi-Narayan, som ligger på en bakketopp. Her er det god utsikt fra tårnet, men bakken er seig.

Lunsj og så fortsetter dere til Jhansi (fire timers tur). Her går dere om bord på toget som tar dere til Agra.

Dere ankommer Agra om kvelden og blir kjørt til hotellet for innsjekk og en sen middag.

Overnatting: Crystal Sarovar Premier

Dag 9:

Agra

Frokost på hotellet.

Oppholdet i Agra starter med et besøk på Taj Mahal, kjent over hele verden som et symbol på både kjærligheten og India. Foruten å være usedvanlig vakkert har bygningen også en fascinerende kjærlighetshistorie knyttet til seg. Taj Mahal er et mausoleum, som stormogulen Shah Jahan bygde til ære for sin yndlingskone Mumtaz Mahal.

Lunsj på en restaurant i byen.

Deretter går turen til Agra Fort, som ligger vakkert til ved Yamuna-elven. Denne enorme festningen utgjorde midtpunktet i livet for mogulfamilien og er bygget i rød sandstein. Fire generasjoner har bidratt til å reise dette imponerende byggverket. Her finner du Moti Masjid, Perlemoskeen, en av verdens vakreste moskeer.

Agra Fort var også stedet hvor Shah Jahan ble satt i husarrest av sin sønn. Se rommet hvor han tilbrakte sine siste dager, med utsikt mot sitt elskede Taj Mahal.

Middag på hotellet.

Overnatting: Crystal Sarovar Premier

Dag 10:

Agra - Fathepur Sikri – Ranthambore

Frokost på hotellet.

Sjåføren setter kursen mot Fathepur Sikri. Denne storslagne palassbyen ble bygd av Akbar den store, den tredje og største av mogulene. Anlegget har et tydelig hinduistisk preg, og ble kun brukt i noen år. Byen minner mest om en spøkelsesby, og er den best bevarte byen fra mogultiden.

Eventyret fortsetter til Ranthambore, et av Indias beste steder å se tigre.

Dagens kjøretur er på rundt seks timer, med mye spennende å se underveis. Turen tar dere gjennom og forbi landsbyer og langs veien er det alltid hektisk, hellige kuer, aper, selgere, syklister og gående.

Dere stopper for å spise lunsj underveis.

I Ranthambore sjekker dere inn på hotellet og middag om kvelden.

Overnatting: Nahargarh Palace

Dag 11:

Ranthambore

Dere befinner deg midt i Jungelboken. Spaner etter skygger, lytter til hjortenes varsellyder og mener dere har skimtet en hvit haletipp i mannshøyt gress. Så ligger de plutselig der, to tigre, makelig utstrakt på en seng av løv, og uten å bry seg om dere.

Øyeblikket og møte med tigrene er en åpenbaring, en sjelden opplevelse. Disse mektige kattedyrene er like uvirkelige som Den avskyelige snømannen og like kraftfull som enhjørningen. Bare at disse tigrene er virkelige!

Det er tidlig opp for morgensafari i Ranthambore. Deretter tilbake til hotellet for frokost og noen timers avslapning. Lunsj og så er det nok en tur ut på jakt etter de majestetiske tigrene. Middag på hotellet om kvelden.

Overnatting: Nahargarh Palace

Dag 12:

Ranthambore – Jaipur

Frokost på hotellet.

Turen går til Jaipur, også kjent som Den rosa by.

Jaipur er hovedstaden i delstaten Rajasthan, og byen er i sannhet en perle. Her kan dere se ranke rajputt-menn med turbaner, glitrende øreringer og store buskete skjegg. Kvinnenes sarier er en orgie av farger med tråder av gull. Langhalsede dromedarer med store, fine ører lunter av sted i passgang, mens underkjeven kjører sirkelbevegelser under drøvtyggingen.

Innsjekk på hotellet og lunsj.

Resten av dagen til egen disposisjon slik at dere kan utforske Jaipur nærmere. Byen har et livlig gateliv og shoppingglade fryder seg over alle varene hos håndverkerne og i de små bodene.

Middag på hotellet.

Overnatting: Four Points by Sheraton

Dag 13:

Jaipur

Frokost på hotellet.

Start dagen med et besøk på Amber Fort, som ligger utenfor Jaipur. Palasset ligger på en bakketopp og en jeep tar dere til toppen. Ganske så imponerende er Kali-tempelet, bygd i hvit marmor. På alteret står Kali med avhugde hoder som magebelte. I Jai Mandir (Seiershallen) er det utallige speilmosaikker innlagt i kalk og alabast.

Lunsj på en restaurant i byen før det blir et besøk på City Palace Museum.

Videre til Jantar Mantar, et observatorium påbegynt i 1728 av Jai Singh. Bygningen ligner en samling abstrakte skulpturer, men hver bygningsdel har sin egen betydning for måling av solens, månens og stjernenes posisjoner.

Dagen avsluttes på Hawa Mahal (Vindenes Palass), en særpreget bygningen fra 1799 som danner den østlige delen av et palass. Fra øverste etasje er det strålende utsikt over byen, palasset og landskapet.

Middag på hotellet.

Overnatting: Four Points by Sheraton

Dag 14:

Jaipur – Delhi

Frokost på hotellet.

Dere blir hentet på hotellet og setter kursen tilbake til Delhi. Kjøreturen er på rundt fem timer, med stopp for lunsj underveis.

I Delhi sjekker dere inn og resten av dagen til avslapning.

Middag på hotellet.

Overnatting: Vivanta by Taj Dwarka

Dag 15:

Delhi – Norge

Frokost på hotellet.

Opphenting på hotellet og dere blir kjørt til flyplassen hvor dere sjekker inn for fly hjem til Norge.

En magisk reise i et eventyrlig land er over – for denne gang!

Klimatabell

Her kommer klimatabell for reisemålet. I mellomtiden kan du besøke denne siden for å søke på reisemål og se klima for hele året.

FORSLAGET INKLUDERER

 • Fly Oslo – Delhi – Oslo
 • Innenlandsfly Delhi – Varanasi – Khajuraho
 • Flyskatter
 • 3 netter på Vivanta by Taj Dwerka, inkludert halvpensjon (frokost og middag)
 • 2 netter på Rivatas by Ideal, inkludert halvpensjon (frokost og middag)
 • 2 netter på Ramada by Wyndham Khajuraho, inkludert halvpensjon (frokost og middag)
 • 2 netter på Crystal Sarovar Premier, inkludert halvpensjon (frokost og middag)
 • 2 netter på Nahargarh Palace, inkludert helpensjon (frokost, lunsj og middag)
 • 2 netter på Four Points by Sheraton, inkludert halvpensjon (frokost og middag)
 • 13 lunsjer
 • All transport i henhold til program
 • Engelsktalende guide i henhold til program
 • Inngang til attraksjoner/severdigheter i henhold til program
 • 1 rickshaw tur i Old Delhi
 • 1 båttur i Varanasi
 • 1 Aarti i Varanasi (om kvelden)
 • Togbillett fra Jhansi til Agra
 • 2 safarietapper (morgen og ettermiddag) i Ranthambore nasjonalpark
 • 1 middag med danseshow i Jaipur
 • Alle lokale skatter og avgifter
 • Assistanse av vår lokale samarbeidspartner i India

FORSLAGET INKLUDERER IKKE

 • Visum til India
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Måltider ikke nevnt i program
 • Drikke
 • Transport ikke nevnt i program
 • Aktiviteter/utflukter ikke nevnt i program
 • Tips til sjåfør/guide
 • Kameraavgifter ved monumenter/severdigheter

Reisen kan fint forlenges med sol og bad i Goa.

Beste reiseperiode: Oktober til juni.
Rathambore nasjonalpark er stengt i perioden 1.juli til 30.september.

rgf-logo_8d39_M

REIS TRYGT MED OSS!

Unike Reiser er medlem av Reisegarantifondet. Når du reiser med oss er du dekket av pakkereiseloven.

Norske statsborgere må søke visum for innreise til India.
Det søkes elektronisk om å få et ”Indian E- Tourist Visa” basert på såkalt ”Electronic Travel Authorization (ETA)”.
I prakis betyr dette at du søker og betaler turistvisum elektronisk via https://indianvisaonline.gov.in/visa/index.html , tar med deg den skriftlige bekreftelsen fra indiske myndigheter og får visum innstemplet i passet ved ankomst i India.
Det må søkes om visum maks 34 dager, og senest 4 dager, før ankomst til India. https://indianvisaonline.gov.in/visa/index.html
Varighet per reise er maks 30 dager. Videre må søkere ha returbillett eller billett for videre reise, samt ha nok midler for oppholdet i India. Ordningen gjelder for personer som har vanlig pass med gyldighet på inntil seks måneder etter utreise fra India.
Prisen for visum er avhengig av reisens lengde, type visum og avgifter, og totalbeløpet vil vises når all informasjon er lagt inn.

For reiser kortere enn 3 uker i turistområder anbefales Hepatitt A – Difteri/stivkrampe.
Indiske myndigheter krever gulfebervaksine dersom tilreisende kommer fra et område med gulfeber.
Det er en god idé å bli vaksinert mot kolera. Da bruker man preparatet Dukorai, som drikkes i to omganger med minst en ukes mellomrom. Den siste av de to vaksinene bør drikkes senest en uke før avreise. I tillegg til kolera beskytter vaksinen også mot kolibakterier, som er den hyppigste årsaken til reisediarré. Vaksinen gir rundt 45 prosent beskyttelse mot reisediarré.
Det er bare en liten risiko for å bli smittet av malaria i India. I Nord-India, som områdene Delhi, Jaipur og Agra og sør i India er det ikke behov for forebyggende malariamedisin. Det er tilstrekkelig å bruke myggspray (Deet eller Autan). Myggen stikker først etter mørkets frembrudd.

I god tid før avreise anbefales det å kontakte Folkehelseinstituttet for offisielle helsefaglige reiseråd og helsefaglig veiledning.

Vennligst les våre generelle reisebetingelser grundig da disse er en del av avtalegrunnlaget for reiser kjøpt hos Unike Reiser. Reiser kjøpt hos oss er omfattet av “Lov om pakkereiser”.
Klikk her for å lese reisebetingelsene.

Vi anbefaler alle å ha gyldig reiseforsikring uansett reisemål!

Den lokale myntenheten i India er indiske rupi (INR).
Det er forbud mot å innføre og utføre rupi til og fra India. Vi anbefaler at du tar med amerikanske dollar og veksler på hoteller eller vekslingskontorer. Det er også mulig å ta ut rupi i minibanker.
Bankkort som Visa, Master Card, Diners og American Express kan brukes som betalingsmiddel på de fleste store hoteller og i visse større forretninger.
Kontanter er alltid greit for kjøp av drikke, på markeder eller som tips.
Indiske rupi kan bare veksles tilbake til utenlandsk valuta ved fremvisning av en gyldig kvittering fra opprinnelig, offisiell veksling. Ta derfor vare på kvitteringen når du har vekslet fra USD til INR i tilfelle du skulle få bruk for å veksle tilbake igjen. Veksling kan bare skje på flyplassen ved utreise.

Inderne er et fantastisk søtt, hjertevarmt og smilende folkeferd, som tar imot turister med varme og store, gjestfrie smil. Selv om inderne generelt er vant med mange turister, blir det forventet at man respekterer helligdommene og skikkene deres med ærbødighet og korrekt oppførsel og påkledning.

Det er visse gylne regler for besøk i templer og moskeer. Man tar av seg skoene før man går inn i et tempel, en moské eller et privat hjem. Husk også at man skal holde fotsålene vekk fra helligdommer og andre mennesker når og hvis man setter seg. Det er ikke velsett å peke, hverken på gudestatuer eller på andre mennesker. Korte shorts og T-skjorter uten ermer er ikke velsett – dette gjelder spesielt for kvinner. Skal man besøke templer eller andre helligdommer, tilrådes det (og noen ganger forlanges det) at klærne dekker både skuldrer og knær, slik at man ikke støter den lokale befolkningen. Ved visse muslimske helligdommer skal håret tildekkes. Skaut blir utdelt ved inngangen.

Ved besøk til Taj Mahal tillates det kun et kamera og/eller videokamera. Ved mange av Indias attraksjoner er det en kameraavgift som må betales kontant før man går inn.

Tiggere kan oppleves mange steder, og det kan være hardt å stå ansikt til ansikt med dem. Lytt til de rådene reiselederen gir, og gi aldri penger til barna.

Forskjellene mellom årstidene avhenger av hvor du befinner deg i landet, men generelt gjelder følgende: Det behagligste reisetidspunkt er vinteren (oktober – mars). Da er det generelt tørt, temperaturen er behagelig og landskapet fortsatt grønt. Tamil Nadu kan ha en del regn om vinteren. Våren (april til juni) er den varmeste tiden, og temperaturen stiger til det uutholdelige i det sentrale og sørlige India, hvor 45 grader ikke er uvanlig. Da ligger det også et brunt støv over landskapet. Deretter begynner monsunregnet å omdanne tørr, støvete hete til fuktige, gjørmete hete. Monsunperioden flytter seg over India fra vest mot øst fra begynnelsen av juni. Sommeren (juni til september) er regntiden. I september begynner monsunen å stilne av de fleste steder, og i oktober er regntiden slutt overalt. Frem til februar spenner temperaturene fra å være behagelig kjølig til uutholdelig kaldt i de nordlige fjellregionene. Indias ”tre årstider” varierer litt fra år til år, og de oppgitte periodene er bare veiledende. Spesielt monsunperioden har det med å veksle fra år til år, og som sagt faller den ikke på samme tid i hele India.
Reisetidspunktet avhenger naturligvis av hvilke del av landet du vil besøke, og hva du vil oppleve. I lavlandet er det generelt lunt oktober til mars, som en god norsk sommer. Men inn i landet, hvor klimaet er mer kontinentalt, er det kaldt om morgenen. I Ladakh og Sikkim er våre sommermåneder best.

Under oppholdet blir du kjørt rundt av en av våre dyktige og kunnskapsrike sjåfør/guide, som snakker engelsk.

Ved ankomst i India blir du møtt av en representant fra vår lokale samarbeidspartner. Ved avreise blir du kjørt tilbake fra hotellet til flyplassen.

Tidsforskjellen mellom Norge og India varierer alt etter om Norge har sommer- eller vintertid:
Sommertid: +3,5 time.
Vintertid: +4,5 time.

Vi benytter flere ulike flyselskaper på våre reiser til India, og det er kan derfor variere hvor mye bagasje du kan ta med i innsjekket bagasje og håndbagasje. På flybilletten vil du se antall kollier og vekt per koffert.

I håndbagasjen bør du oppbevare pass, billetter, vouchere, telefonnummer til vår lokal agent, kamera, ladere til kamera og mobil, medisiner, ekstra minnebrikke til kamera og verdisaker.

Vanligvis er ikke tips inkludert i prisen. Det forventes rundt 10 prosent på de store hotellene og restaurantene. Rengjøringspersonal og andre ansatte på hoteller og restauranter som hjelper til, forventer også tips. Rundt 10 rupi per natt er meget vel ansett.
Tips til sjåfør og guide kan leveres direkte ved avreise eller etter endt dag.
Reisen inkluderer ikke tips ettersom det er et individuelt anliggende, og tipssystemet er en del av den kulturen du velger å besøke, og som du bør respektere. For ordens skyld understreker vi at det er frivillig om – og hvor mye – du vil gi i tips.

Hoteller og større restauranter har moderne/vestlige toalettforhold. Ute i byen, på landsbygda og tog kan man likevel komme ut for såkalte pedaltoaletter og manglende toalettpapir. Standarden på offentlige toaletter eller i landområder kan forekomme primitiv. Ta selv med toalettpapir eller en pakke våtservietter og gjerne hånddesinfeksjonsmiddel (fås på apotek). Da blir behovet for vann ikke så påtrengende. Dessuten reduserer bruken av hånddesinfeksjonsmiddel risikoen for mageproblemer til et minimum.

Når man skal til India bør du være forberedt på at landet på ingen måte kan sammenlignes med Europa. Menneskemylder, trafikkaos, støy, tiggere, forurensing, lav hygiene, åpenlys nysgjerrighet, lukter, sosiale forskjeller, ventetid og søppel er noe av det som åpenbarer seg for det blotte øyet. Mange reisende blir faktisk så sjokkerte den første dagen at de ønsker å reise hjem med det samme.
Derfor kan det være lurt å nøye seg med en liten del av landet ad gangen, ellers blir reisen altfor hektisk. Du skal nyte India: Smake, høre, se, føle og oppleve – mens du nyter øyeblikkene. For India er et fantastisk reisemål, som har det aller meste. Her finner du majestetiske fjell, fargerike mennesker, overdådige festivaler, storslåtte strender, et variert matutvalg, historie og en rik kultur. India byr på vennlighet og gjestfrihet. Et opphold her er ikke som ferie andre steder. Så gi India en sjanse. Her får du garanter opplevelser som det ikke finnes maken til noe annet sted i verden!

Dette er Indias mest kjente reiserute, og inkluderer de tre byene Delhi, Agra (med Taj Mahal) og Jaipur.
Delhi er Indias hovedstad. Byens farger, levende småbutikker og mogularkitektur i gamle Delhi utgjør en påfallende motvekt til glansen i den nye delen New Delhi, hvis brede alleer og flotte hager gir bydelen et særegent preg.
Agra ligger 200 kilometer sør for Delhi. Taj Mahal, kjærlighetens evige minnesmerke, befinner seg her. Mausoleet Shah Jahan lot bygge for sin kjære hustru Mumtaz Mahal trenger neppe nærmere omtale. Taj Mahal betegnes ofte som verdens vakreste byggverk. Det røde fortet i Agra er også vel verdt et besøk.
Jaipur er hovedstaden i delstaten Rajasthan. Byen kalles også «Den rosa byen». Med sine festninger og palasser gjenspeiler byen en glansfull fortid og rike kunstneriske tradisjoner. Her kan du la deg imponere av det spektakulære Amber Fort og folkemyldret i byen.

Du befinner deg midt i Jungelboken. Du speider etter skygger, lytter til hjortens varsellyder og mener bestemt at du har skimtet en haletipp i mannshøyt gress. Så ligger de plutselig der, to tigre, makelig utstrakt på en seng av løv, og uten å bry seg om din entusiasme.

I India er det to reservater som er kjent for sin tigerbestand: Bandhavgarh og Ranthambore.
Bandhavgarh ligger midt i India, og det tar tid å komme seg til parken. Men det er verdt reisen – og du kommer garantert ikke til å angre! Ranthambore, ligger nærmere Delhi og Agra.

Husk at uansett hvilken park du velger, er det ikke sikkert tigeren viser seg for deg. Jungelen og safarien er en opplevelse i seg selv, med eller uten et møte med dette majestetiske dyret.

Det er blitt mer og mer vanlig å ta med seg barna til India. Delstaten Goa, hvor klimaet er mildt, og hvor det er mange strender, er et godt sted å oppholde seg med barn. Det er også mye vestlig mat i Goa.

En reise med jernbane i India er en spennende måte å oppleve mangfoldet som dette enorme landet har å by på. Du kan reise med luksustog, fjellbaner eller kortere strekninger mellom Indias kjente byer og attraksjoner. Uansett hvilket alternativ du velger – uforglemmelig er det!

På togreiser vil du reise i den best mulige klassen. Det er stor forskjell på de enkelte avgangene, men vi bestreber oss på å benytte de beste forbindelsene. Generelt skal du ikke forvente den store luksusen, men togene er alltid en opplevelse!

India byr på en rekke aktiviteter. Her kan du velge mellom opphold på et Ashram (yoga, meditasjon og avslapning), rafting, vandreturer, safari, golf, båtturer, fiske og en rekke vannaktiviteter.

På rundreisene våre bruker vi ofte innenriksfly på lengre strekninger.

Enkelte dager kan det være lange kjøreetapper, mellom 5-6 timer, avhengig av avreise- og ankomststed. Underveis er det mye spennende å se, både landskap og landsbyer. Det er vannflasker tilgjengelig i bilen. Det legges inn stopp underveis om ønskelig.
Husk at veistandarden i India ikke kan sammenlignes med veiene i Nord-Europa.

La oss skreddersy din drømmereise!

VI TILBYR ET STORT UTVALG AV MINNEVERDIGE OG EVENTYRFYLTE REISER.

Få tilbud, reisetips & nyheter rett i din innboks!

!
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Rull til toppen