India 3.1
India header

EN KLASSISK REISE I UNIKE INDIA


En reise i India byr på opplevelser av uforglemmelig mangfold. India er annerledeslandet, et land som tar pusten fra deg og vekker alle dine sanser og følelser.

Denne reisen tar dere med til Indias største severdigheter, og byr på fargerike tradisjoner, kultur og spektakulære monumenter. Besøk Delhi med sin fantastiske historie, blandet sammen i gammelt og nytt. Agra, hjemsted til Taj Mahal, symbolet på kjærligheten. Den hellige byen Varanasi. Jaipur med sine fort og palasser. I Ranthambores ville jungel speider dere etter tiger, mens solen våkner opp.

Hvert eneste sted på denne reisen har sin egen sjarm og er fulle av opplevelser. India er rett og slett magisk!

View of Rajpath ceremonial boulevard from the Secretariat Building towards the India Gate - New Delhi

DAG 1: Norge – Delhi

Avreise fra Norge. Mellomlanding og flybytte i Europa. I Delhi ønskes dere velkommen av en representant fra vår lokale samarbeidspartner i India. Dere mottas med den gjestfriheten som kjennetegner landet. Transport til hotellet for innsjekk.
Så følger et besøk på Qutab Minar, den høyeste minaret i India. Et fantastisk monument oppført av de første muslimske herskene.
Dere får også se India Gate, den 42 meter høye triumfbuen og Presidentpalasset Rashtrapati Bhawan.

Delhi 6

DAG 2: Old Delhi

Frokost og så sightseeing i Old Delhi, grunnlagt på 1600-tallet. Før omvisningen mottar dere velsignelser av en prest i et lokalt tempel. Så følger attraksjoner som Jama Masjid (Indias største moské), Kryddermarkedet og Raj Ghat (minnemonument til Mahatma Gandi). Det blir også en tur med en rickshaw, som tar dere med på en uforglemmelig tur gjennom Delhis mest hektiske gate, Chandni Chowk.
Dagen avsluttes med et besøk i Bangla Sahib Temple, hvor dere blir med på litt veldedighetsarbeid (30-60 minutter).

Resten av dagen til egen disposisjon.

Delhi 5

DAG 3: Delhi – Varanasi (med fly)

Frokost og transport til flyplassen for fly til Varanasi.
Deretter går turen med bil til Sarnath, et av buddhismens helligste steder. Her talte Buddha for første gang. Selv om stupaene, templene og klostrene er i ruiner i dag, hviler det en unik atmosfære over stedet.

Retur til Varanasi for innsjekk og overnatting.

Varanasi båttur

DAG 4: Varanasi

Dagen starter tidlig med en båttur på Ganges- elven. Her får dere se de tusenvis som utfører religiøse seremonier, lovpriser solen og vasker bort sine synder. Opplev så Varanasi på tett hold med en rickshaw tur tilbake til hotellet for frokost.
Så venter en interessant byrundtur, med besøk på blant annet Kashi Vishwanath Temple og Banaras Vidya Mandir Ramnagar Museum.

Om kvelden får dere se et hinduritual som kalles Aarti: Hundrevis av stearinlys flyter på blader nedover den hellige elven.

Varanasi 1

DAG 5: Varanasi – Khajuraho (med fly)

Frokost og transport til flyplassen for fly til Khajuraho. Vel fremme er det innsjekk på hotellet og resten av dagen til egen disposisjon.

Rock cut Idols atop a pillar at Karla Caves, Pune, India

DAG 6: Khajuraho

I dag skal dere utforske Khajuraho, med besøk i templene, som ble oppført da Chandella- riket var på sitt mektigste (900-1300). La dere fascinere av de flotte relieffene og skulpturene som viser hverdagslivets mange sider for 1000 år siden.

Togreiser i India 1

DAG 7: Khajuraho – Orchha – Jhansi – Agra

Etter frokost blir dere kjørt til Orchha, en liten perle av en by, med flere historiske bygninger enn det er nye. Her blir det besøk i de flotte templene.
Fortsett så til Jhansi, hvor dere går om bord på toget til Agra. Vel fremme i Agra er det transport til hotellet og innsjekk.

The morning view of Taj Mahal monument

DAG 8: Agra

Frokost og så er det utforsking av Agra. Taj Mahal er verdensberømt og nærmest et symbol på India. Foruten å være usedvanlig vakkert har bygningen også en fascinerende kjærlighetshistorie knyttet til seg.
Agra Fort er den nest mest besøkte attraksjonen, og den enorme festningen i rød sandsteinen er mildt sagt imponerende.

Fatehpur Sikri mirrored in a water pool in India

DAG 9: Agra – Fathepur Sikri – Ranthambore

Etter frokost tar dere farvel med Agra og kjører til Fathepur Sikri, en storslagen palassby. Den står, vel fortjent, på UNESCOs verdensarvliste.
Fortsett så til nasjonalparken Ranthambore, kjent for sine tigre og ett av Indias beste steder å se disse majestetiske rovdyrene i sitt rette element.

42-19404754

DAG 10: Ranthambore

Dere befinner dere midt i Jungelboken. Dere spaner etter skygger, lytter til hjortenes varsellyder og mener dere har skimtet en hvit haletipp i gresset. Plutselig ligger de der, to tigre, makelig utstrakt på en seng av løv, og uten å bry seg om deres entusiasme.
Det er to safarietapper: Morgen og ettermiddag.

Jaipur India

DAG 11: Ranthambore – Jaipur

Morgenen er fri til avslapning. Deretter går turen til Jaipur, også kjent som Den rosa by. Hellige kuer vandrer mellom ranke menn med turban og buskete skjegg. Kvinnenes sarier er en orgie av farger og vogner trukket av okser eller kameler farter forbi.
Innsjekk på hotellet og resten av dagen fri til og utforske denne sjarmerende byen.

Jaipur 5

DAG 12: Jaipur

I dag starter dagen med et besøk på det spektakulære Amber Fort. En jeep sparer dere for den strabasiøse turen opp til fortet, som strekker langs bergkantene.
Fortsett så med en omvisning i byen, med blant annet Palace of Winds, City Palace og Jantar Mantar (Astronomical Observatoty). Dere får også mulighet til å rusle rundt på markedene.

Delhi 1

DAG 13: Jaipur – Delhi

Frokost på hotellet og så setter dere kursen tilbake til Delhi. Innsjekk på hotellet og resten av dagen til egen disposisjon.

Delhi 2

DAG 14: Delhi – Norge

Frokost og utsjekk. Transport til flyplassen for innjekk.
En magisk og uforglemmelig reise i India er over – for denne gang…

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Delhi – Oslo i økonomiklasse
 • Flyskatter
 • Innlandsfly Delhi – Varanasi – Khajuraho i økonomiklasse
 • 13 netter på firestjerners hotell, inkludert frokost
 • 2 middager på hotellet i Ranthambore
 • All transport i henhold til program
 • Engelsktalende guide i henhold til program
 • Inngang til attraksjoner/severdigheter i henhold til program
 • 1 rickshaw tur i Old Delhi
 • 1 båttur i Varanasi
 • 1 Aarti i Varanasi (om kvelden)
 • Togbillett fra Jhansi til Agra
 • 2 safarietapper (morgen og ettermiddag) i Ranthambore nasjonalpark
 • 1 middag med danseshow i Jaipur
 • Alle lokale skatter og avgifter
 • Assistanse av vår lokale samarbeidspartner i India

Prisen inkluderer ikke:

 • Visum til India
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Måltider ikke nevnt i program
 • Drikke
 • Transport ikke nevnt i program
 • Aktiviteter/utflukter ikke nevnt i program
 • Tips til sjåfør/guide
 • Kameraavgifter ved monumenter/severdigheter

Prisen er basert på at to eller fire personer reiser sammen og deler rom (2 x dobbeltrom).

Reisen kan også forlenges med sol og bad i Goa.

Reiseperiode: 1.oktober – 30.juni (Ranthambore nasjonalpark er stengt fra 1.juli – 30.september).

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

SYKKELTUR I INDIA

VARIGHET: 13 Dager

Denne reisen tar dere med på en minneverdig sykkeltur i delstaten Rajasthan. Ranke rajput-menn bærer turbaner, glitrende øreringer og store buskete skjegg. Kvinnenes sarier er en orgie av farger og med tråder i gull.
Dere sykler gjennom det vakre landskapet i Indias største delstat, forbi rismarker, hellige kuer, innsjøer og fjellsider. Underveis skal dere oppleve landsbyer, fort og monumenter.

TIGERSAFARI I INDIA

VARIGHET: 14 Dager

Denne reisen tar deg med til tigrenes rike og nasjonalparkene Bandhavgarh, Kanha og Corbett, og gir deg sjansen til å se en av verdens vakreste dyr i sine naturlige omgivelser. Parkene er også hjem til en rekke andre dyrearter, så det blir noen minneverdige møter med Indias ville natur. Reisen inkluderer også et besøk til Agra, hjem til Taj Mahal, selve symbolet på India.

DET GYLNE TRIANGEL OG HIMALAYA

VARIGHET: 11 Dager

Til sammen utgjør de Indias Gylne triangel. Denne reisen byr på legender, imponerende monumenter, gjestefrie mennesker og de maleriske fjellene i Himalaya! Ladakh- regionen er fjell, stillhet og natur. På utflukt i nære og fjerne områder rundt Leh lærer dere å kjenne en rekke flotte klostre, og får et godt inntrykk av hvor sterkt den tibetanske religionen står i området. Denne reisen er for de som ønsker å kombinere den tradisjonelle reisen i India (Det gylne triangel) med spektakulære naturomgivelser – og noe utenom den vanlige allfarvei!

FARGERIKE INDIA

VARIGHET: 9 Dager

En unik reise som kombinerer det beste av Indias severdigheter med spennende aktiviteter som rafting, kajakk og rappellering. Opplev Taj Mahal i soloppgangen, utforsk Delhi fra setet i rickshawen og se hinduene utføre sitt ritual ved Ganges- elven mens solen forsvinner. Bli med på en fottur i den vakre naturen og kjøl deg ned i fossefallet som stuper nedover fjellkanten. Toget tøffer av sted med retning Agra, forbi landsbyer og lokale som vinker. Utforsk den fascinerende byen Jaipur, hvor hellige kuer, menn med turban og kvinner i fargerike sarier er en del av bybildet.

KERALA OG THE BACKWATERS

VARIGHET: 7 Dager

Cochi er Keralas kulturelle og økonomiske hovedstad. Byen ligger både på fastlandet og en rekke øyer, hvor den portugisiske og nederlandske arven er ganske synlig. Bli med på en oppdagelsereise i den herlige byen. Deretter går turen ut i naturen, til Periyar viltreservat, hvor elefanter, fugler, aper og andre ville dyr venter. Intet besøk til Kerala er komplett uten en natt på husbåt, som seiler på Vembanad-sjøen. Eventyret i India avsluttes med late dager på en lekker strand, hvor palmene danser lett i vinden og bølgenes brus luller deg i søvn.

KLASSISKE INDIA

VARIGHET: 14 Dager

Denne reisen tar dere med til Indias største severdigheter, og byr på fargerike tradisjoner, kultur og spektakulære monumenter. Besøk Delhi med sin fantastiske historie, blandet sammen i gammelt og nytt. Agra, hjemsted til Taj Mahal, symbolet på kjærligheten. Den hellige byen Varanasi. Jaipur med sine fort og palasser. I Ranthambores ville jungel speider dere etter tiger, mens solen våkner opp.

YOGA OG MEDITASJON I KERALA

VARIGHET: 9 Dager

India er et land med lange tradisjoner innen meditasjon, spirituell energi og yoga. Ta det et skritt lenger enn yogatimene på helsestudioet, og få et dypere innblikk i både religionen og filosofien, kombinert med opplevelser, storslått natur og reiselyst. Denne turen går til Kerala som ligger som en grønn landstripe klemt inne mellom fjellene og havet, og er en av Indias minste stater. Det perfekte stedet for spirituell meditasjon og yoga.