Herlige India og Bhutan

13

DAGER

Reisetype:
rgf-logo_8d39_M
Reis trygt med oss!

Unike Reiser er medlem av Reisegarantifondet. Når du reiser med oss er du dekket av pakkereiseloven.

En perfekt kombinasjon av to meget unike land!

En reise i India byr på opplevelser av uforglemmelig mangfold. India er annerledeslandet, et land som tar pusten fra deg og vekker alle dine sanser og følelser.

Besøk Delhi med sin fantastiske historie, blandet sammen i gammelt og nytt.  Det blir en velsignelse i tempelet, rickshaw tur gjennom Delhis gater, besøk på marked og de store severdighetene.

Agra er kjærlighetens by hvor Taj Mahal fascinerer tusenvis av reisende hvert år. Minst like imponerende er Agra Fort, også kjent som Det røde fort.

Vakre klostre, innhyllet av morgentåke og sollys, klamrer seg fast under fjellpass. Fargerike bønneflagg vifter i vinden. Safrankulørt kledde munker vandrer langs stien. Mennesker med blomster i hendene følger etter i et behagelig tempo. Klosterveggene er opplyst av skinnet fra de mange lys som er tent i bønn.

Bhutan må være en av de mest spektakulære land i verden. Det føles som du reiser gjennom en eventyrbok.

Dag 1:

Norge – Delhi

Avreise fra ønsket flyplass i Norge.

Mellomlanding og flybytte i Europa.

Fly videre til Delhi.

Dag 2:

Delhi

I Delhi står en sjåfør og ønsker dere velkommen med den gjestfriheten som er så typisk for India.

Dere blir kjørt til hotellet for innsjekk og lunsj.

Guiden er klar til å ta dere med rundt i Delhi. Qutub Minar er Indias høyeste minaret. Dette fantastiske monumentet ble oppført av de første muslimske herskerne etter seieren over hindukongedømmet i Delhi.

Dere kjører fobi Indian Gate, selve symbolet på Delhi, Parlamentsbygningen og Presidentens hus.

Tilbake til hotellet og middag.

Overnatting: Vivanta by Taj Dwerka

Dag 3:

Old Delhi

Frokost på hotellet.

Det er alltid fint å kunne starte dagen med en velsignelse av en prest i et lokalt tempel, som er første stopp.

Indias største moské, Jama Masjid, er kvadratisk med fire hjørnetårn og to minareter. Under fredagsbønnen benyttes den 99 meter brede plassen, som kan ta 25 000 mennesker.

Ingen tur til India er komplett uten en tur med rickshaw, og turen tar dere med rundt i Chandni Chowk, Indias mest berømte og historiske gate, bygd for rundt 300 år siden.

Deretter fortsetter til Spice Market, som er Asias største, og deretter lunsj.

Dagen avsluttes på Gurudwara Bangla Sahib hvor dere jobber som frivillig til sewa, som betyr uselvisk oppførsel. Dette er ett av verdens største kjøkkensamfunn og maten serveres av frivillige. Dere er sewadars i tretti minutter til en time.

Middag på hotellet.

Overnatting: Vivanta by Taj Dwerka

Dag 4:

Delhi – Agra

Frokost på hotellet.

Opphenting på hotellet og dere blir kjørt til togstasjonen hvor dere går om bord toget som tar dere til Agra. På stasjonen ønskes dere velkommen av en sjåfør og guide som tar dere med til en lokal restaurant for lunsj.

Deretter går turen til Agra Fort, som ligger vakkert til ved Yamuna-elven. Denne enorme festningen utgjorde midtpunktet i livet for mogulfamilien og er bygget i rød sandstein. Fire generasjoner har bidratt til å reise dette imponerende byggverket. Her finner du Moti Masjid, Perlemoskeen, en av verdens vakreste moskeer.

Agra Fort var også stedet hvor Shah Jahan ble satt i husarrest av sin sønn. Se rommet hvor han tilbrakte sine siste dager, med utsikt mot sitt elskede Taj Mahal.

Innsjekk på hotellet og middag.

Overnatting: Crystal Sarovar Premier

Dag 5:

Agra – Delhi

Det blir et tidlig besøk til Taj Mahal, et symbol på både India og kjærligheten.

Foruten å være usedvanlig vakkert har bygningen også en fascinerende kjærlighetshistorie knyttet til seg. Taj Mahal er et mausoleum, som stormogulen Shah Jahan bygde til ære for sin yndlingskone Mumtaz Mahal.

Tilbake til hotellet for frokost, og så kjører dere tilbake til Delhi. Lunsj underveis.

Resten av dagen til egen disposisjon og middag på hotellet.

Overnatting: Vivanta by Taj Dwerka

Dag 6:

Delhi – Paro – Thimphu

Frokost på hotellet.

Opphenting på hotellet og transport til flyplassen hvor dere sjekker inn for fly til Paro i Bhutan. Her ønskes dere velkommen av en guide som setter kursen mot Thimphu.

Bhutans hovedstad imponerer alle besøkende. Thimpu, med en beliggenhet på 2247 meter over havet, er omkranset av grønne, frodige dalsider og gjennom byen renner den livlige elven Wang Chhu.

Resten av dagen til å utforske Thimphu.

Middag på hotellet.

Overnatting: Hotel Amodhara

Dag 7:

Thimphu

Frokost på hotellet.

Guiden er klar til å ta dere med på en omvisning i Thimphu.

Bare en kort kjøretur utenfor byen ligger Buddha Point, med flott utsikt over Thimphu-dalen. Dette er den største Buddha-statuen i landet, og det er vanlig å be en liten bønn før dere rusler rundt for å nyte utsikten.

Stupaen Memorial Chorten, bygd i 1974, er til minne om Bhutans tredje konge, Jigme Dorji Wangchuk, som anses som det moderne Bhutans far. Maleriene og statuene inne i monumentet gir et godt innblikk i buddhistisk filosofi.

The Folk Heritage Museum gir et innblikk i livet på landet. Museet holder til i en restaurert tradisjonell bygning, laget av leire og treverk.

Omvisningen avsluttes på Handicraft Emporium hvor dere kan handle alle typer håndverkskunst fra Bhutan.

Lunsj på en lokal restaurant og middag på hotellet.

Overnatting: Hotel Amodhara

Dag 8:

Thimpu

Frokost på hotellet.

Dere besøker Motithang Takin Preserve hvor dere får se takin, Bhutans nasjonaldyr. Takin er et meget stort antilopelignende klovdyr som lever i bratte og ulendte fjellskråninger.

I dag blir det en fottur til Tango Monastery. Klosteret dateres til 1300-tallet, og underveis får dere flott utsikt over dalen.

Neste stopp er Pangri Zampa Lhakhang, en skole for buddhistisk astrologi.

Tilbake i Thimphu besøker dere Centenary Market, bøndenes marked. På Jungshi Paper Factory fremstilles papir, Deh-sho, fortsatt på den tradisjonelle måten.

Dagen avsluttes på Changlimithang Stadium hvor det spilles fotballturneringer og nasjonale samt kulturelle feiringer.

Lunsj på en lokal restaurant og middag på hotellet.

Overnatting: Hotel Amodhara

Dag 9:

Thimphu – Punakha

Frokost på hotellet.

I dag går turen til Punakha. Byen var hovedstad i Bhutan i mer enn 300 år, og her ble landets første konge kronet i 1907.

Fra Dochula Pass (3050 meter) er det utmerket utsikt mot Himalaya-fjellene. Besøk tempelet Druk Wangyel Chhorten, bygd av dronningmoren for å skape fred og stabilitet i landet.

Punakha Dzong er den andre som ble bygd i Bhutan (1637) og fungerer i dag som det religiøse og administrative senter i regionen.

Chimi Lkakhang ligger på en bakketopp midt i dalen. Turen tar rundt 30 minutter til fots og tar dere over rismarker før dere begynner turen opp til tempelet, som er dedikert til Lama Drukpa Kuenley.
Sent på 1500-tallet brukte han humor, sanger og skandaløs oppførsel for å dramatisere sin undervisning. Han ble kjent som The Divine Madman.

Tempelet er også kjent som «Fruktbarhetens tempel». Det er velkjent at par som har problemer med å få barn, og som ønsker et, kommer hit til tempelet for å be. Svært ofte blir de velsignet med et barn kort tid etter.

Lunsj på en lokal restaurant og middag på hotellet.

Overnatting: Hotel Pema Karpo

Dag 10:

Punakha – Wangdue – Paro

Frokost på hotellet.

Eventyret fortsetter til Paro, en sjarmerende by med veldekorerte hus, restauranter og koselige butikker. Byen (og dalen) er utrolig vakker og innkapslet med kultur, scenisk skjønnhet og hundrevis av myter og legender. Den er hjem til flere av Bhutans eldste templer og klostre og National Museum. Dalen er også en av de mest fruktbare i landet, og produserer en stor andel av Bhutans røde ris i terrassefeltene.

Ankomst til Rinpung Dzong (1646) skjer via en tradisjonell, overdekket bro med navn Nemi Zam. Spaserturen over broen byr på flott utsikt over det arkitektoniske vidunderet dzong’en er, og livet rundt.

Ta Dzong ble bygd for å forsvare Rupung Dzong på 1700-tallet. Siden 1967 har den fungert som landets nasjonale museum. Det sirkelrunde museet er hjem til en fascinerende samling kunst, relikvier, religiøse thangkha-malerier og Bhutans utsøkte frimerker.

Lunsj på en lokal restaurant og middag på hotellet.

Overnatting: Kichu Resort

Dag 11:

Paro

Frokost på hotellet.

Om morgenen kjører dere nordover for å besøke ruinene av Drukgyal Dzong (1649), bygd til ære for seieren over Tibet i 1644.

Fortsett til Satsam Chorten for å vandre til Paro Taktsang (Tiger’s Nest), et av de helligste stedene i Bhutan. Tempelet nærmest klamrer seg fast i fjellsiden nesten 900 meter over dalen. Det ble bygget i 1692, ved grotten der Guru Rimpoche mediterte rundt det 7. århundre. Legenden sier at Guru Rimpoche fløy opp ridende på ryggen til en tiger og mediterte i grotten i tre år, tre måneder, tre dager og tre timer for å jage vekk de onde åndene som holdt til der.
Tempelet ligger på 3120 meters høyde og turen opp tar rundt to timer.

På vei tilbake til Paro besøker dere Kyichu Lhakang (år 659), ett av de eldste og vakreste templene i Bhutan. Legenden sier at det ble bygd for å holde fast venstre foten til en kjempe.

Lunsj på en lokal restaurant og middag på hotellet.

Overnatting: Kichu Resort

Dag 12:

Paro – Delhi

Frokost på hotellet.

Dere blir hentet på hotellet og kjørt til flyplassen hvor dere sjekker inn for fly tilbake til Delhi. Her blir dere møtt av en sjåfør som kjører dere til hotellet for innsjekk.

Resten av dagen til egen disposisjon.

Lunsj på egen hånd og middag på hotellet.

Overnatting: Vivanta by Taj Dwerka

Dag 13:

Delhi – Norge

Frokost på hotellet.

Opphenting på hotellet og transport til flyplassen hvor dere sjekker inn for fly hjem til Norge.

Klimatabell

Her kommer klimatabell for reisemålet. I mellomtiden kan du besøke denne siden for å søke på reisemål og se klima for hele året.

FORSLAGET INKLUDERER

 • Fly Norge – Delhi – Norge
 • Fly Delhi – Paro - Delhi
 • Flyskatter
 • 4 netter på Vivanta by Taj Dwerka, inkludert halvpensjon (frokost og middag)
 • 1 natt på Crystal Sarovar Premier, inkludert halvpensjon (frokost og middag)
 • 3 netter på Hotel Amodhara, inkludert halvpensjon (frokost og middag)
 • 1 natt på Hotel Pema Karpo, inkludert halvpensjon (frokost og middag)
 • 2 netter på Kichu Resort, inkludert halvpensjon (frokost og middag)
 • 9 lunsj
 • Sightseeing med engelsktalende, lokale guider i India i henhold til program
 • Inngang til attraksjoner/severdigheter i India i henhold til program
 • 1 rickshaw tur i Old Delhi
 • Togbillett Delhi – Agra
 • Privat transport med engelsktalende sjåfør i India i henhold til program
 • Sightseeing med engelsktalende guide i Bhutan i henhold til program
 • Inngang til attraksjoner og museer i Bhutan i henhold til program
 • Privat transport med engelsktalende guide i Bhutan i henhold til program
 • USD 10,- skatt til Tourism Development Fund i Bhutan
 • Flyplassavgift (utreiseavgift) i Bhutan
 • Visum til Bhutan
 • Lokale skatter og avgifter i India og Bhutan
 • Assistanse av våre lokale samarbeidspartnere i India og Bhutan

FORSLAGET INKLUDERER IKKE

 • Visum til India (dere må ha double entry visum)
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Bagasjeovervekt på flyreisene
 • Drikke ikke nevnt i program
 • Måltider ikke nevnt i program
 • Attraksjoner/severdigheter ikke nevnt i program
 • Inngang til museer og/eller attraksjoner ikke nevnt i program
 • Kamera og/eller videoavgifter ved severdighetene
 • Transport ikke nevnt i program
 • Tips til sjåfører og/eller guider

Du kan kun fly til Bhutan med det nasjonale selskapet Druk Air eller Bhutan Airways. Flyselskapene flyr fra Calcutta og New Delhi i India, Bangkok i Thailand og Kathmandu i Nepal. Selskapene flyr flere ganger i uken fra disse destinasjonene til Paro Airport i Bhutan.

Det bhutanske turistdepartementet har satt en minimum daglig takst for alle besøkende til Bhutan. Prisen inkluderer overnatting, alle måltider, transport, guide og kulturelt program hvis mulig.

Centenary Market er stengt på onsdager så programmet tilpasses deretter.

Taj Mahal er stengt på fredager og programmet vil bli tilpasset slik at besøket ikke faller på fredag.

Reiseperiode: 1.oktober til 30.juni
I perioden januar til mars er det vinter og det kan bli kaldt om kvelden i Bhutan.
I perioden juni til september er det ekstremt varmt i India, med dagtemperturener opptil 40 grader.

rgf-logo_8d39_M

REIS TRYGT MED OSS!

Unike Reiser er medlem av Reisegarantifondet. Når du reiser med oss er du dekket av pakkereiseloven.

Norske statsborgere må søke visum for innreise til India.
Det søkes elektronisk om å få et ”Indian E- Tourist Visa” basert på såkalt ”Electronic Travel Authorization (ETA)”.
I prakis betyr dette at du søker og betaler turistvisum elektronisk via https://indianvisaonline.gov.in/visa/index.html , tar med deg den skriftlige bekreftelsen fra indiske myndigheter og får visum innstemplet i passet ved ankomst i India.
Det må søkes om visum maks 34 dager, og senest 4 dager, før ankomst til India. https://indianvisaonline.gov.in/visa/index.html
Varighet per reise er maks 30 dager. Videre må søkere ha returbillett eller billett for videre reise, samt ha nok midler for oppholdet i India. Ordningen gjelder for personer som har vanlig pass med gyldighet på inntil seks måneder etter utreise fra India.
Prisen for visum er avhengig av reisens lengde, type visum og avgifter, og totalbeløpet vil vises når all informasjon er lagt inn.

For reiser kortere enn 3 uker i turistområder anbefales Hepatitt A – Difteri/stivkrampe.
Indiske myndigheter krever gulfebervaksine dersom tilreisende kommer fra et område med gulfeber.
Det er en god idé å bli vaksinert mot kolera. Da bruker man preparatet Dukorai, som drikkes i to omganger med minst en ukes mellomrom. Den siste av de to vaksinene bør drikkes senest en uke før avreise. I tillegg til kolera beskytter vaksinen også mot kolibakterier, som er den hyppigste årsaken til reisediarré. Vaksinen gir rundt 45 prosent beskyttelse mot reisediarré.
Det er bare en liten risiko for å bli smittet av malaria i India. I Nord-India, som områdene Delhi, Jaipur og Agra og sør i India er det ikke behov for forebyggende malariamedisin. Det er tilstrekkelig å bruke myggspray (Deet eller Autan). Myggen stikker først etter mørkets frembrudd.

I god tid før avreise anbefales det å kontakte Folkehelseinstituttet for offisielle helsefaglige reiseråd og helsefaglig veiledning.

Vennligst les våre generelle reisebetingelser grundig da disse er en del av avtalegrunnlaget for reiser kjøpt hos Unike Reiser. Reiser kjøpt hos oss er omfattet av “Lov om pakkereiser”.
Klikk her for å lese reisebetingelsene.

Vi anbefaler alle å ha gyldig reiseforsikring uansett reisemål!

Den lokale myntenheten i India er indiske rupi (INR).
Det er forbud mot å innføre og utføre rupi til og fra India. Vi anbefaler at du tar med amerikanske dollar og veksler på hoteller eller vekslingskontorer. Det er også mulig å ta ut rupi i minibanker.
Bankkort som Visa, Master Card, Diners og American Express kan brukes som betalingsmiddel på de fleste store hoteller og i visse større forretninger.
Kontanter er alltid greit for kjøp av drikke, på markeder eller som tips.
Indiske rupi kan bare veksles tilbake til utenlandsk valuta ved fremvisning av en gyldig kvittering fra opprinnelig, offisiell veksling. Ta derfor vare på kvitteringen når du har vekslet fra USD til INR i tilfelle du skulle få bruk for å veksle tilbake igjen. Veksling kan bare skje på flyplassen ved utreise.

Inderne er et fantastisk søtt, hjertevarmt og smilende folkeferd, som tar imot turister med varme og store, gjestfrie smil. Selv om inderne generelt er vant med mange turister, blir det forventet at man respekterer helligdommene og skikkene deres med ærbødighet og korrekt oppførsel og påkledning.

Det er visse gylne regler for besøk i templer og moskeer. Man tar av seg skoene før man går inn i et tempel, en moské eller et privat hjem. Husk også at man skal holde fotsålene vekk fra helligdommer og andre mennesker når og hvis man setter seg. Det er ikke velsett å peke, hverken på gudestatuer eller på andre mennesker. Korte shorts og T-skjorter uten ermer er ikke velsett – dette gjelder spesielt for kvinner. Skal man besøke templer eller andre helligdommer, tilrådes det (og noen ganger forlanges det) at klærne dekker både skuldrer og knær, slik at man ikke støter den lokale befolkningen. Ved visse muslimske helligdommer skal håret tildekkes. Skaut blir utdelt ved inngangen.

Ved besøk til Taj Mahal tillates det kun et kamera og/eller videokamera. Ved mange av Indias attraksjoner er det en kameraavgift som må betales kontant før man går inn.

Tiggere kan oppleves mange steder, og det kan være hardt å stå ansikt til ansikt med dem. Lytt til de rådene reiselederen gir, og gi aldri penger til barna.

Forskjellene mellom årstidene avhenger av hvor du befinner deg i landet, men generelt gjelder følgende: Det behagligste reisetidspunkt er vinteren (oktober – mars). Da er det generelt tørt, temperaturen er behagelig og landskapet fortsatt grønt. Tamil Nadu kan ha en del regn om vinteren. Våren (april til juni) er den varmeste tiden, og temperaturen stiger til det uutholdelige i det sentrale og sørlige India, hvor 45 grader ikke er uvanlig. Da ligger det også et brunt støv over landskapet. Deretter begynner monsunregnet å omdanne tørr, støvete hete til fuktige, gjørmete hete. Monsunperioden flytter seg over India fra vest mot øst fra begynnelsen av juni. Sommeren (juni til september) er regntiden. I september begynner monsunen å stilne av de fleste steder, og i oktober er regntiden slutt overalt. Frem til februar spenner temperaturene fra å være behagelig kjølig til uutholdelig kaldt i de nordlige fjellregionene. Indias ”tre årstider” varierer litt fra år til år, og de oppgitte periodene er bare veiledende. Spesielt monsunperioden har det med å veksle fra år til år, og som sagt faller den ikke på samme tid i hele India.
Reisetidspunktet avhenger naturligvis av hvilke del av landet du vil besøke, og hva du vil oppleve. I lavlandet er det generelt lunt oktober til mars, som en god norsk sommer. Men inn i landet, hvor klimaet er mer kontinentalt, er det kaldt om morgenen. I Ladakh og Sikkim er våre sommermåneder best.

Under oppholdet blir du kjørt rundt av en av våre dyktige og kunnskapsrike sjåfør/guide, som snakker engelsk.

Ved ankomst i India blir du møtt av en representant fra vår lokale samarbeidspartner. Ved avreise blir du kjørt tilbake fra hotellet til flyplassen.

Tidsforskjellen mellom Norge og India varierer alt etter om Norge har sommer- eller vintertid:
Sommertid: +3,5 time.
Vintertid: +4,5 time.

Vi benytter flere ulike flyselskaper på våre reiser til India, og det er kan derfor variere hvor mye bagasje du kan ta med i innsjekket bagasje og håndbagasje. På flybilletten vil du se antall kollier og vekt per koffert.

I håndbagasjen bør du oppbevare pass, billetter, vouchere, telefonnummer til vår lokal agent, kamera, ladere til kamera og mobil, medisiner, ekstra minnebrikke til kamera og verdisaker.

Vanligvis er ikke tips inkludert i prisen. Det forventes rundt 10 prosent på de store hotellene og restaurantene. Rengjøringspersonal og andre ansatte på hoteller og restauranter som hjelper til, forventer også tips. Rundt 10 rupi per natt er meget vel ansett.
Tips til sjåfør og guide kan leveres direkte ved avreise eller etter endt dag.
Reisen inkluderer ikke tips ettersom det er et individuelt anliggende, og tipssystemet er en del av den kulturen du velger å besøke, og som du bør respektere. For ordens skyld understreker vi at det er frivillig om – og hvor mye – du vil gi i tips.

Hoteller og større restauranter har moderne/vestlige toalettforhold. Ute i byen, på landsbygda og tog kan man likevel komme ut for såkalte pedaltoaletter og manglende toalettpapir. Standarden på offentlige toaletter eller i landområder kan forekomme primitiv. Ta selv med toalettpapir eller en pakke våtservietter og gjerne hånddesinfeksjonsmiddel (fås på apotek). Da blir behovet for vann ikke så påtrengende. Dessuten reduserer bruken av hånddesinfeksjonsmiddel risikoen for mageproblemer til et minimum.

Når man skal til India bør du være forberedt på at landet på ingen måte kan sammenlignes med Europa. Menneskemylder, trafikkaos, støy, tiggere, forurensing, lav hygiene, åpenlys nysgjerrighet, lukter, sosiale forskjeller, ventetid og søppel er noe av det som åpenbarer seg for det blotte øyet. Mange reisende blir faktisk så sjokkerte den første dagen at de ønsker å reise hjem med det samme.
Derfor kan det være lurt å nøye seg med en liten del av landet ad gangen, ellers blir reisen altfor hektisk. Du skal nyte India: Smake, høre, se, føle og oppleve – mens du nyter øyeblikkene. For India er et fantastisk reisemål, som har det aller meste. Her finner du majestetiske fjell, fargerike mennesker, overdådige festivaler, storslåtte strender, et variert matutvalg, historie og en rik kultur. India byr på vennlighet og gjestfrihet. Et opphold her er ikke som ferie andre steder. Så gi India en sjanse. Her får du garanter opplevelser som det ikke finnes maken til noe annet sted i verden!

Dette er Indias mest kjente reiserute, og inkluderer de tre byene Delhi, Agra (med Taj Mahal) og Jaipur.
Delhi er Indias hovedstad. Byens farger, levende småbutikker og mogularkitektur i gamle Delhi utgjør en påfallende motvekt til glansen i den nye delen New Delhi, hvis brede alleer og flotte hager gir bydelen et særegent preg.
Agra ligger 200 kilometer sør for Delhi. Taj Mahal, kjærlighetens evige minnesmerke, befinner seg her. Mausoleet Shah Jahan lot bygge for sin kjære hustru Mumtaz Mahal trenger neppe nærmere omtale. Taj Mahal betegnes ofte som verdens vakreste byggverk. Det røde fortet i Agra er også vel verdt et besøk.
Jaipur er hovedstaden i delstaten Rajasthan. Byen kalles også «Den rosa byen». Med sine festninger og palasser gjenspeiler byen en glansfull fortid og rike kunstneriske tradisjoner. Her kan du la deg imponere av det spektakulære Amber Fort og folkemyldret i byen.

Du befinner deg midt i Jungelboken. Du speider etter skygger, lytter til hjortens varsellyder og mener bestemt at du har skimtet en haletipp i mannshøyt gress. Så ligger de plutselig der, to tigre, makelig utstrakt på en seng av løv, og uten å bry seg om din entusiasme.

I India er det to reservater som er kjent for sin tigerbestand: Bandhavgarh og Ranthambore.
Bandhavgarh ligger midt i India, og det tar tid å komme seg til parken. Men det er verdt reisen – og du kommer garantert ikke til å angre! Ranthambore, ligger nærmere Delhi og Agra.

Husk at uansett hvilken park du velger, er det ikke sikkert tigeren viser seg for deg. Jungelen og safarien er en opplevelse i seg selv, med eller uten et møte med dette majestetiske dyret.

Det er blitt mer og mer vanlig å ta med seg barna til India. Delstaten Goa, hvor klimaet er mildt, og hvor det er mange strender, er et godt sted å oppholde seg med barn. Det er også mye vestlig mat i Goa.

En reise med jernbane i India er en spennende måte å oppleve mangfoldet som dette enorme landet har å by på. Du kan reise med luksustog, fjellbaner eller kortere strekninger mellom Indias kjente byer og attraksjoner. Uansett hvilket alternativ du velger – uforglemmelig er det!

På togreiser vil du reise i den best mulige klassen. Det er stor forskjell på de enkelte avgangene, men vi bestreber oss på å benytte de beste forbindelsene. Generelt skal du ikke forvente den store luksusen, men togene er alltid en opplevelse!

India byr på en rekke aktiviteter. Her kan du velge mellom opphold på et Ashram (yoga, meditasjon og avslapning), rafting, vandreturer, safari, golf, båtturer, fiske og en rekke vannaktiviteter.

På rundreisene våre bruker vi ofte innenriksfly på lengre strekninger.

Enkelte dager kan det være lange kjøreetapper, mellom 5-6 timer, avhengig av avreise- og ankomststed. Underveis er det mye spennende å se, både landskap og landsbyer. Det er vannflasker tilgjengelig i bilen. Det legges inn stopp underveis om ønskelig.
Husk at veistandarden i India ikke kan sammenlignes med veiene i Nord-Europa.

La oss skreddersy din drømmereise!

VI TILBYR ET STORT UTVALG AV MINNEVERDIGE OG EVENTYRFYLTE REISER.

Få tilbud, reisetips & nyheter rett i din innboks!

!
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Rull til toppen