Aktiv ferie

Høy eller lav puls?

Turer til fots eller på sykkel? Yoga? Kajakk eller golf?
Vårt store utvalg av turer byr på uendelige muligheter for deg som ønsker en aktiv ferie. Det er aktiviteter på alle nivåer: Fra fotturer i lett terreng til mer utfordrende fjelltopper i Afrika.
Du kan vandre gjennom verden eller oppleve et land på to hjul. Finn deg selv på med yoga eller hør løypene kalle i snødekte fjell. Utforsk livet under havoverflaten med snorkel og maske eller la hesten vise vei.
En aktiv ferie kan også innebære å være deltager. Alle land har en sport som er spesiell for landet du besøker. Det er også en utmerket måte å oppleve en ny kultur på. Intet bringer mennesker sammen mer enn idrett. Opplev baseball i USA, cricket i India eller gælisk fotball i Irland.

Reiseforslag

La deg inspirere av våre reiseforslag. Kontakt oss og få reisen skreddersydd til dine ønsker. 

  • Vis alle
  • Kenya
  • Tanzania
  • Moldova
  • Polen
  • USA
  • Skottland
  • Madagaskar
Reiser til Kenya
5 dager

Vandring opp Mount Kenya

Det føles som du befinner deg i ”Ringenes Herre”. Eller som om du har landet på Mars. Du står midt i ...
13 dager

Mount Kenya og safari

Denne reisen kombinerer Lake Naivasha, fottur opp den aktive vulkanen Mount Longonot, fem dagers vandretur opp Mount Kenya og safari ...
14 dager

På toppen av Afrika

Bli med på vandring opp Mount Kilimansjaro og opplev verden fra Toppen av Afrika. Ingen reise til Tanzania er komplett uten safari, så eventyret avsluttes med noen dager på safari i Tarangire nasjonalpark.
10 dager

Madagaskar for den eventyrlystne

Denne reisen tar deg med på en reise gjennom Madagaskars fascinerende og storslåtte natur. Turen krever at man er i relativt god form.
4 dager

Guttetur til Edinburgh

Fantastiske Edinburgh, ølsmaking og adrenalinkick, puber og whisky! På programmet står Off Roading i Perthshire – en kjøreopplevelse for livet! Pakken inkluderer kjøring med Land Rover, quad bikes og ATV.
4 dager

Sykkelferie i Moldova

Moldova er det perfekte reisemål for de som ønsker en ferie vekk fra turistflokkene, og helt utenom det vanlige. Tråkk deg gjennom Moldova – som er en flott opplevelse fra sykkelsetet!
4 dager

Verdenscup i hopp – Zakopane

Hvert år samles verdens beste skihopper i Zakopane for verdenscuprenn i individuell og laghopp. På tribunen er det herlig stemning og full jubel. HEIA NORGE!
4 dager

Adrenalinkick i Gdansk

På programmet står off-road-kjøring, paintball, ATV og hopping fra et 15 meter høyt tre. Denne turen får garantert opp pulsen, og den senker seg kun etter noen lokale øl på puben.
14 dager

Ville vesten, cowboyer og bøfler

Denne turen tar dere tilbake i tid, og byr på opplevelser rike på natur, kultur og det autentiske USA! Besøk de tre delstatene Minnesota, North Dakota og South Dakota – alle med sin sjarm og unike opplevelser.
18 dager

Det ville vesten

En fantastisk reise som tar deg gjennom fem av USAs delstater: Colorado, Wyoming, South Dakota, North Dakota og Minnesota! Kjøreturen tar dere langs forheksede veier, med en rekke rariteter å se underveis.

La oss skreddersy din drømmereise!

VI TILBYR ET STORT UTVALG AV MINNEVERDIGE OG EVENTYRFYLTE REISER.

Få tilbud, reisetips & nyheter rett i din innboks!

!
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Rull til toppen