Polen

Historisk og kulturelt mangfold!

For mange er Polen fortsatt uoppdaget. Det er synd, for landet har utrolig mye å by på!
Opplev arkitekturen i gamlebyene i Kraków, Warszawa, Torún og Zamosc. Besøk Saltgruvene i Wieliczka og middelalderslottet Malbork. Legg ut på vandring i flotte nasjonalparkene eller sett seil på en av landets innsjøer.
Test skiløypene, sov i slott og skjem deg bort på spa. Nyt fine strender, se bisonokser, bo som en Hobbit, lei en motorbåt, spill golf eller få et adrenalinkick med ATV-kjøring.
Polen skuffer garantert ikke!

Reiseforslag

La deg inspirere av våre reiseforslag. Kontakt oss og få reisen skreddersydd til dine ønsker. 

12 dager

Polens vakre natur og byer

Denne reisen kombinerer landets vakre og varierte nasjonalparker med de historiske byene Krakow og Warszawa. Opplev Polens vakre natur og utforsk landets skjulte perler.

4 dager

Adrenalinkick i Gdansk

På programmet står off-road-kjøring, paintball, ATV og hopping fra et 15 meter høyt tre. Denne turen får garantert opp pulsen, og den senker seg kun etter noen lokale øl på puben.

8 dager

En reise gjennom 2. verdenskrig

Det var her det hele startet. 1.september 1939 innledet Tyskland andre verdenskrig med nok en gang å invadere Polen. Bli med på en utrolig reise gjennom andre verdenskrig og kom tettere på historien enn noen gang før!

4 dager

Verdenscup i hopp – Zakopane

Hvert år samles verdens beste skihopper i Zakopane for verdenscuprenn i individuell og laghopp. På tribunen er det herlig stemning og full jubel. HEIA NORGE!

Tips og guider til reiser i Polen

Reisetips
Auschwitz-Birkenau
Hvor ord ikke strekker til! Det lå mange konsentrasjonsleirer spredt over hele Polen, men Auschwitz-Birkenau var den største. ...
Reisetips
Polens flotte byer
  Sjarm, historie og modernitet i herlig miks! Polen er et attraktivt land å besøke, nettopp fordi landet ...
Reisetips
Zakopane
Polens vinterhovedstad! Fjell med evig snø, fossefall, innsjøer og mer enn 250 kilometer med turstier og 160 kilometer ...

La oss skreddersy din drømmereise!

VI TILBYR ET STORT UTVALG AV MINNEVERDIGE OG EVENTYRFYLTE REISER.

Få tilbud, reisetips & nyheter rett i din innboks!

!
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Rull til toppen