fbpx

Familieferie

Skreddersydde pakkereiser

Familieferie

Å reise med barn beriker ferien!

Det er mange grunner til å reise på familieferie med barn til land og storbyer. Aller viktigst er det å velge rett sted, aktiviteter og opplevelser. Er barna fornøyde, er foreldrene fornøyde. Dere opplever en helt annen hverdag enn hjemme. Dyr, mennesker og kulturer de har lest om eller sett på tv, blir til virkelighet. Barna lærer masse på familieferie. Uansett hvilke land dere velger, blir barna tatt godt vare på. Det er egne aktiviteter tilrettelagt for barn i alle aldre, og ferien tilpasses akkurat dine barn. Våre familieferier er tilrettelagt for de yngste medlemmene – akkurat slik en familieferie skal være!

[expand title=»Les mer»]

Veldig mange barn har Disney World høyt oppe på ønskelisten over reisemål for en familieferie. Noen av verdens beste fornøyelsesparker ligger i Orlando: Disneyworld, Universal Studios med Harry Potter og SeaWorld. I tillegg kommer tre store vannparker og mulighet for middag og riddershow i et middelalderslott, et bredt utvalg restauranter og barnevennlige hoteller med en rekke aktiviteter. Orlando er med andre ord et eldorado for barna.

Står dyrene høyest i kurs kan vi foreslå en magisk familieferie i Kenya med safariopplevelser dere aldri glemmer i nasjonalparkene Nairobi, Masai Mara og Samburu. Eller kanskje en reise til herlige Sør-Afrika lagt opp på barnas premisser? Ønsker dere en kortere tur så er det kanskje fristende å oppleve Irland med hest og vogn? Står varmere strøk med sol, strand og opplevelser øverst på ønskelisten så kan vi foreslå en fantastisk ferie på Mauritius.

Book en familieferie med Unike Reiser

Se reiseforslagene på vår hjemmeside og send inn skjema fra den reisen du liker, eller be oss skreddersy en reise etter dine ønsker. Hos oss får du alt samlet i en pakkereise som er sikret av Reisegarantifondet.

Ja takk, jeg vil gjerne motta et skreddersydd tilbud.[/expand]

Valgfrihet

Du velger varighet og innhold på din reise.

Håndplukket

Alle hoteller er valgt av oss og våre samarbeidspartnere.

Skroll til toppen