fbpx

Togreiser

Skreddersydde pakkereiser

Togreiser

La din neste ferie gå på skinner!

Togreiser er en fantastisk måte å reise på. Mens det tøffer gjennom vakkert landskap, lener du deg tilbake og nyter utsikten, god mat og noe godt i glasset. Toget gjør stopp underveis, hvor dere besøker byer, parker og kulturelle steder.

Luksuriøse Rovos Rail tar dere med gjennom flere afrikanske land mens Shongololo Express fokuserer mer på de autentiske opplevelsene underveis.
Benytt det toppmoderne Amtrack til å oppleve USAs storbyer, eller utforsk Skottland og Irland med tog. Oppfyll drømmen med Den transibirske jernbane eller Alaska Railroad. Reiselengden varierer fra alt til ett døgn til flere uker. På enkelte turer bor dere også på hotell i noen netter.

En togreise gjør transporttiden til en opplevelse!

[expand title=»Les mer»]

Skottland

Fra skorsteinen stiger dampen som hvite skyer. Turen med Jacobite Steam Train, også kjent som Hogwarts Express, er en av verdens vakreste togreiser. Du møter nok ikke Harry Potter underveis, men magisk og fortryllende er det! Togreisen viser dere noe av det beste Skottland har å by på. Fra høye fjell til dype daler, innsjøer, slott og ruiner. Overalt hvor dere er hviler en avslappet stemning, med et historisk sus som følgesvenn. Det moderne Skottland befinner seg et sted mellom myte og virkelighet. Så er det opp til dere å avgjøre hva som er hva.

USA

Opplev Østkystens fire ikoniske byer: Boston, New York, Philadelphia og Washington D.C. med tog.Historiske Boston oser av sjarm og opplevelser. Verdensmetropolen New York trenger ingen nærmere presentasjon.I herlige Philadelphia reiser dere tilbake i tid, til da USA ble grunnlagt og Washington D.C. er maktens sentrum, fylt til randen av museer og monumenter som vitner om landets viktige rolle i verdenssammenheng.

Afrika

Togturene egner seg for de som ønsker å reise på en avslappende måte – og i luksuriøse omgivelser!
Rovos Rail tilbyr noen av verdens mest luksuriøse og eksklusive togreiser. Toget består av eldre og vakkert restaurerte vogner, som hensetter deg til en svunnen tid. Om bord er alt inkludert: Fantastiske matretter, alle drikkevarer og utflukter.
Shongololo Express er ikke like luksuriøst, og har en noe lavere prisklasse. Men opplevelsene er like spektakulære.
Der Rovos Rail er et femstjerners tog hvor pilen peker oppover, er Shongololo solid og borgerlig. Begge er en fantastisk måte å oppleve Afrika på!

Book en togreise hos Unike Reiser

Se reiseforslagene på vår hjemmeside og send inn skjema fra den reisen du liker, eller be oss skreddersy en reise etter dine ønsker. Hos oss får du alt samlet i en pakkereise som er sikret av Reisegarantifondet.

Ja takk, jeg vil gjerne motta et skreddersydd tilbud.[/expand]

Valgfrihet

Du velger varighet og innhold på din reise.

Håndplukket

Alle hoteller er valgt av oss og våre samarbeidspartnere.

Skroll til toppen