fbpx
Reiser til North Dakota, USA, Theodore Roosevelt nasjonalpark, Unike Reiser

10 steder å oppleve cowboy- og urbefolkningens kultur i North Dakota

10 steder å oppleve cowboy- og urbefolkningens kultur i North Dakota Hjem » Ukategorisert Cowboy- og urbefolkningens kultur i North Dakota Finn din indre cowboy – eller cowgirl – og opplev livet på prærien i North Dakota! En ranch på prærien, rideturer, prærieulver som hyler mot månen, kvegdrift og biff og bønner til middag. Rodeo, […]

10 steder å oppleve cowboy- og urbefolkningens kultur i North Dakota Read More »

Reiser til North Dakota, USA, Theodore Roosevelt nasjonalpark, Unike Reiser

6 gode grunner til å besøke Theodore Roosevelt nasjonalpark

6 gode grunner til å besøke Theodore Roosevelt nasjonalpark Hjem » Ukategorisert Theodore Roosevelt nasjonalpark I 1883 kom Theodore Roosevelt, som senere skulle bli USA sin president, til North Dakota. Lite ante han at eventyret i dette ville og ukjente området skulle endre amerikanernes syn på forvaltning og bevaring av naturområder over hele USA. Denne

6 gode grunner til å besøke Theodore Roosevelt nasjonalpark Read More »

ModulMal

Dag 1: AVREISE FRA NORGE Avreise fra Norge. Vel fremme i Miami går dere gjennom passkontrollen og henter leiebilen. Deretter kjører dere til hotellet for innsjekk. Overnatting: Trump National Doral Dag 2: MIAMI BEACH Miami er verdt å oppleve på grunn av South Beach, som byr på art deco- arkitektur, godt uteliv og brede sandstrender. Downtown inne på

ModulMal Read More »

reiser USA, reiser alaska, reiser Anchorage, bjørnesafari, skreddersydde reiser, pakkereiser

BJØRNETITTING I CHINITNA BAY

Nyt det spektakulære synet av Alaska og fjellkjeden Aleutian Mountain og to aktive vulkaner (Mount Redoubt og Mount Iliamna) før dere lander på stranden i Chinita Bay i den sørlige enden av Lake Clark nasjonalpark.
Hør guidene fortelle historier om bjørnene før dere går om bord på en firehjulsdrevet minibuss som tar dere dit hvor bjørnene er mest aktive. Her får dere mulighet til å se disse majestetiske rovdyrene i sitt naturlige miljø.

BJØRNETITTING I CHINITNA BAY Read More »

reiser USA, reiser alaska, reiser Anchorage, bjørnesafari, skreddersydde reiser, pakkereiser

BJØRNETITTING MED FLY TIL LAKE CLARK NASJONALPARK

Nyt det spektakulære synet av Alaska og fjellkjeden Aleutian Mountain og to aktive vulkaner (Mount Redoubt og Mount Iliamna) før dere lander ved Cresent Lake i Lake Clear nasjonalpark. Avstigning ved Redoubt Mountain Lodge hvor kunnskapsrike guider ønsker dere velkommen. Guidene eskorterer dere med båt på innsjøen slik at dere kan observere bjørnene som spiser laks.
Mellom 6-7 timer tilbringes med guidene på bjørnetitting, med lunsjpause midt på dagen.

BJØRNETITTING MED FLY TIL LAKE CLARK NASJONALPARK Read More »

reiser USA, reiser alaska, reiser Anchorage, bjørnesafari, skreddersydde reiser, pakkereiser

SE BJØRNENE FANGE LAKS I KATMAI NASJONALPARK

Ved ankomst King Salmon eller Kuliok blir du møtt av en lokal representant som transporterer deg til sjøflyet for en 20 minutters flytur til Brooks Camp. En viltvokter holder en kort orientering om bjørnene, og så kan du utforske området og dra på bjørnetitting på egen hånd i 4-6 timer. Turen er ikke med guide! Utsiktsplattformene er knyttet sammen med gangbroer og strategisk plassert for best mulig utsyn mot bjørnene.

SE BJØRNENE FANGE LAKS I KATMAI NASJONALPARK Read More »

reiser USA, reiser alaska, reiser Anchorage, bjørnesafari, skreddersydde reiser, pakkereiser

SE BJØRNENE I REDOUBT BAY

Avreise fra Anchorage med sjøfly for en times flytur langs den sceniske Cook Inlet langs Aleutian Range og til Lake Clark Wilderness Preserve. Når du ankommer Redoubt Bay Lodge blir du møtt av en erfaren guide for et kort informasjonsmøte. Deretter blir det guidet bjørnetitting med pontongbåt med stopp i Wolverine Creek Cove. Fra båten får du nær og god utsikt til Alaskas magiske bjørner i sine naturlige omgivelser.

SE BJØRNENE I REDOUBT BAY Read More »

Skroll til toppen