fbpx

DAGSTUR

Kontakt oss i dag!

Lake Clark nasjonalpark tilbyr førsteklasses muligheter for bjørnetitting på kysten hvor brunbjørnene samles i store antall for å spise.

Avreise fra Anchorage med propellfly for en 90 minutters scenisk flytur sørvest over Cook Inlet mot Chigmit Mountains. Nyt det spektakulære synet av Alaska og fjellkjeden Aleutian Mountain og to aktive vulkaner (Mount Redoubt og Mount Iliamna) før dere lander på stranden i Chinita Bay i den sørlige enden av Lake Clark nasjonalpark.
Hør guidene fortelle historier om bjørnene før dere går om bord på en firehjulsdrevet minibuss som tar dere dit hvor bjørnene er mest aktive. Her får dere mulighet til å se disse majestetiske rovdyrene i sitt naturlige miljø. Rundt 3 timer tilbringes mens dere beundrer bjørnene.
Snacks boks utleveres på flyet.

Prisen inkluderer:

  • Fly Anchorage – Chinita Bay – Anchorage
  • Guidet bjørnetitting til fots og fra minibuss
  • Snacks boks
  • Transport fra utvalgte hoteller i Anchorage til flyplassen

 

Viktig informasjon:
Bjørnetitting i Chinita Bay er vanlig i perioden fra midten av mai til midten av september, er den beste perioden fra midten av mai til første uken i juni og igjen fra den andre uken i august til midten av september. Det er ingen garanti for å se bjørn!

Denne turen er væravhengig, og kan bli kansellert om flyforholdene er ustabile/utrygge.

Aldersgrense: 7 år

Varighet: 6 timer, inkludert 3 timer total flytid

Reiseperiode: 15.-31.mai (daglig, klokken 10:00) og 1.juni – 15.september (daglig, klokken 07:30 og 14:00)

Et glimt av Alaska

USAs største delstat har en rekke vakre nasjonalparker som lokker besøkende fra hele verden. Denne reisen gir deg sjansen til å utforske to av Alaskas høydepunkter: Nasjonalparkene Denali og Kenai Fjords.

Les mer

Alaskas høydepunkter

En bilferie i Alaska er noe helt utenom det vanlige! Denne reisen gir det Alaskas høydepunkter og kombinerer vakker natur, dyreliv og sjarmerende små byer. Velkommen til fantastiske Alaska!

Les mer
Skroll til toppen