fbpx

DAGSTUR

Kontakt oss i dag!

Transport i Anchorage til avreisested. Avreise fra Anchorage tidlig om morgen med småfly til King Salmon eller Kuliok (flytid rundt 1,5 time). Ved ankomst King Salmon eller Kuliok blir du møtt av en lokal representant som transporterer deg til sjøflyet for en 20 minutters flytur til Brooks Camp.

En viltvokter holder en kort orientering om bjørnene, og så kan du utforske området og dra på bjørnetitting på egen hånd i 4-6 timer. Turen er ikke med guide! Utsiktsplattformene er knyttet sammen med gangbroer og strategisk plassert for best mulig utsyn mot bjørnene. Viltvoktere er stasjonert på hver plattform eller på stiene. De kommer med informasjon, sikkerhetsråd og sørger for rotasjon blant de besøkende i hektiske perioder.

Avreise fra Brooks om ettermiddagen og flybytte i King Salmon eller Kulik for fly tilbake til Anchorage.

Prisen inkluderer:

  • Fly Anchorage – King Salmon (eller Kulik) – Anchorage
  • Fly King Salmon (eller Kulik) – Brooks Camp – King Salmon (eller Kulik)
  • Inngang til nasjonalparken og skatter
  • Lunsj

Viktig informasjon:
Bjørnetitting ved Brooks River/Falls er avhengig av den årlige laksevandringen. Den beste perioden er i juli og september. Bjørnene oppholder seg kanskje i området hele sommerne (fra juli). Det er ingen garanti for å se bjørn!
I juli kan det være folksomt og lang ventetid på plattformene.

Fly: Spesielt i juli kan flytilgang til Brooks være begrenset på grunn av stor etterspørsel, og flyene selges ut fort. Det anbefales å bestille tidlig. Avhengig av tilgjengelighet, vil flyene fra Anchorage ha avgang så tidlig som klokken 06:30 og så sent som klokken 09:30. Returfly fra King Salmon eller Kulik kan være mellom klokken 17:00-20:00. Det kan være ventetid i King Salmon eller Kulik på begge strekninger.

Tiden tilbrakt på Brooks Camp er vanligvis 4-6 timer, avhengig av flytider og vær.

Transport til/fra flyplassen i Anchorage er ikke inkludert.

Denne turen er væravhengig og kan kanselleres om flyforholdene er ustabile/utrygge. Kun delvis refusjon kan bli gitt.

Aldersgrense: 7 år

Varighet: 12-14 timer

Reiseperiode: 15.juni – 18.september (daglig)

Et glimt av Alaska

USAs største delstat har en rekke vakre nasjonalparker som lokker besøkende fra hele verden. Denne reisen gir deg sjansen til å utforske to av Alaskas høydepunkter: Nasjonalparkene Denali og Kenai Fjords.

Les mer

Alaskas høydepunkter

En bilferie i Alaska er noe helt utenom det vanlige! Denne reisen gir det Alaskas høydepunkter og kombinerer vakker natur, dyreliv og sjarmerende små byer. Velkommen til fantastiske Alaska!

Les mer
Skroll til toppen