DAGSTUR

Kontakt oss i dag!

Avreise fra Anchorage med sjøfly for en times flytur langs den sceniske Cook Inlet langs Aleutian Range og til Lake Clark Wilderness Preserve. 

Når du ankommer Redoubt Bay Lodge blir du møtt av en erfaren guide for et kort informasjonsmøte. Deretter blir det guidet bjørnetitting med pontongbåt med stopp i Wolverine Creek Cove. Fra båten får du nær og god utsikt til Alaskas magiske bjørner i sine naturlige omgivelser.

Velg mellom halv dag (6-6,5 time hvorav 3 timer på vannet ved Redoubt Bay) eller full dag (10 timer hvorav 6-7 timer på vannet ved Redoubt Bay).

Prisen inkluderer:

  • Fly Anchorage – Redoubt Bay – Anchorage
  • Guidet båttur med bjørnetitting
  • Lunsj på lodgen
  • Transport fra hoteller sentralt i Anchorage

Viktig informasjon:
Sortbjørn og brunbjørn tiltrekkes Wolverine Creek Cove, spesielt under laksevandringen. Det er ingen garanti for å se bjørn, og den største sjansen er i juli. Bjørn kan også ses fra midten av juni til midten av august.

Forbi Redoubt Bay er det nærmeste og mest tilgjengelige bjørnetitterstedet fra Anchorage og Kenai Peninsula, kan Redoubt Bay være veldig populært. Det er også populært for sportsfiskere.

Turen passer utmerket for reiser som starter/avslutter i Anchorage. Turen byr på gode bjørneopplevelser. Den kan også arrangeres med overnatting (se program for Redoubt Bay Lodge).

Turen har værforbehold og kan bli kansellert om det er utrygt å fly.

Aldersgrense: 7 år

Varighet: 6-6,5 time (halv dag) og 10 timer (full dag).

Turen krever minst 2 deltagere.

Reiseperiode: 15.juni – 15.august (daglige avganger)

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

ET GLIMT AV ALASKA

8 DAGER

Alaska kalles The Last Frontier (den siste villmark), og det er ikke uten grunn! USAs største delstat har en rekke vakre nasjonalparker, som lokker besøkende fra hele verden. Denne reisen gir deg sjansen til å utforske to av Alaskas høydepunkter: Nasjonalparkene Denali og Kenai Fjords.

Les mer

FIRE FANTASTISKE BJØRNETURER I ALASKA

Forestill deg selv, midt i villmarken, og du sitter der og beundrer den store og kompakte bjørnen som rolig og majestetisk vandrer over sletten. Han rister litt på det store hodet, og virker litt oppgitt over at det fortsatt er noen meter til elven hvor han skal fange dagens frokost. Bjørner finnes overalt i Alaska og Yukon; sortbjørn, brunbjørn, kodiakbjørn og til og med isbjørn!

Les mer