Tilbakemeldinger fra kunder

Svein og Kjetil

Takk for god assistanse med gjennomføringen av turen til New York og ishockey-kamp med Rangers. Alt fungerte utmerket. hotellet lå midt i smørøyet og vi hadde ingen problemer.

Kristin og Even

Vi hadde en vidunderlig tur med Unike Reiser gjennom Masai Mara, Serengeti og Ngorogoro hvor naturopplevelsene stod i kø. Guidene våre strakte seg i det lengste for å gi oss best mulig nærkontakt med både dyr og natur. Vi fikk se alle de fem store og ikke minst alle kattedyrene og de store gnu-/sebraflokkene som …

Kristin og Even Les mer »

Kristoffer og Therese

Vi hadde en fantastisk bryllupsreise i Kenya, alle mennesker, steder og opplevelser var bedre enn vi hadde kunnet håpe på! Servicen var upåklagelig, både fra alle vi ble møtt av. Alt i alt en helt perfekt bryllupsreise!

Hilsen Motorklubben

Takk for super hjelp! 🙂 Alt fungerte bra. Hyggelige folk hele veien. Kred til Aston Martin gutta i Edinburgh for sporty oppfølging uten store utsikter til salg. 😉 Vanskelig å si hva som kunne vært bedre… 🙂

Silje og Kenneth

Vi stortrivdes på Chale i Kenya. Helt super service, mat og drikke. Tror det er det fineste stedet jeg har vært. Det var virkelig en super tur, og safariopplevelsen ga mersmak. Takk for et supert opplegg, skal anbefale dere!

Thor og Grete

Bedre enn dette kan det vel ikke bli 🙂 Togturen med Shongololo Express fra Pretoria til Victoria Falls var helt fantastisk. Mange fine opplevelser og inntrykk. Turen var helt prima planlagt og gjennomført. Absolutt et minne for livet.

Tone og Sindre

Vi har hatt en helt fantastisk reise i Tanzania! Vi kommer til å anbefale Unike Reiser på det varmeste. Veldig profesjonelt og ryddig, og dere har laget en flott tur med mange unike opplevelser!

Rull til toppen