fbpx

Vi hadde en vidunderlig tur med Unike Reiser gjennom Masai Mara, Serengeti og Ngorogoro hvor naturopplevelsene stod i kø. Guidene våre strakte seg i det lengste for å gi oss best mulig nærkontakt med både dyr og natur. Vi fikk se alle de fem store og ikke minst alle kattedyrene og de store gnu-/sebraflokkene som var vårt store ønske. Guidene bidro også rent sosialt og spiste stort sett alle måltider sammen med oss. De bød med andre ord på seg selv.

Gjestfriheten i campene var også upåklagelig. I Ol Moran fikk vi fortreffelig, personlig oppvartning og gutta i Serengeti Kati Kati Tented Camp var helt herlige. Når vi dessuten hadde bøfler, hyener og sebraer ruslende rundt teltveggene ble overnattingene i Kati Kati skikkelig stas! Vi fikk også en perfekt avslutning på vår safari i Ngorogoro Sopa Lodge som var ren luksus med sin nydelige utsikt over Ngorogoro-krateret.

Både planleggingen og gjennomføringen av turen gikk på skinner og turen ble et minne for livet som kan anbefales på det sterkeste. Hakuna Matata!

Skroll til toppen