Polen

– Historisk og kulturelt mangfold!

Polen, et av de største europeiske land og i nær beliggenhet til Norge. Allikevel er Polen for mange fortsatt uoppdaget. Det er synd, for dette er et land som har utrolig mye å by på! En reise gjennom Polen gir ikke bare anledning til å bli kjent med historiske severdigheter, men også med det polske kjøkken og dets ulike nasjonalretter hvorav flere kan forbløffe selv den mest kresne gane.

Polen er et attraktivt reiseland, nettopp fordi landet byr på så mange muligheter. Uansett hvilket formål reisen din har, så vil du også bli imponert over Polens historiske mangfold, den vakre arkitekturen, et flott landskap og de trivelige polakkene.

I Polen føler du deg velkommen! Opplev de arkitektoniske kompleksene i gamlebyene i Kraków, Warszawa, Torún og Zamosc. Besøk Saltgruvene i Wieliczka som har vært i drift i mer enn 700 år, og Den tyske ordens middelalderslott i Malbork, en av de største tegelstensfestningene i verden. Du finner klosterkomplekser som er valfartssteder for pilegrimer, Nazi – Tysklands konsentrasjonsleire Auschwitz og Birkenau og kirker i store antall. Reis tilbake til kommunisttiden eller slå et slag golf. Legg ut på vandring i de mange nasjonalparkene eller sett seil på en av landets mange innsjøer. Sjarmerende Polen byr også på fine strender, en rekke skisportsteder, fotturer og sykkelturer og turer med kajakk og kano. Når kvelden gjør sitt inntog, trer du inn i en av de mange koselige restaurantene eller ølhallene for litt avslapning.

Bli med og opplev Polen du også – du blir ikke skuffet!

Pin It on Pinterest