TRIPPLE CREEK RANCH

SPØR OSS OM PRIS

Velg blant våre reiseforslag eller fortell oss hva du vil oppleve

Våre eksperter skreddersyr gjerne reisen for deg!

– Resort Ranch i Montana!

Dette er det ultimate innen luksus- ranches, med hytter som ligger lunt i skogen ved fjellkanten i vestlige Montana. Romantiske omgivelser, spektakulær natur, utsøkte måltider med noe godt i glasset og en service som topper det meste, gjør Triple Creek til et av beste stedene i verden.
Leter dere etter den perfekte ranch- følelsen hvor dere blir skjemt bort? DETTE er ranchen – uten tvil!

Dette er en ”Kun for voksne” ranch og aldersgrensen er 16 år.

De store, flotte trehyttene glir naturlig inn i landskapet og gir en følelse av det genuine og landlige Montana. Alle hyttene har aircondition, peis, jacuzzi, bad med dusj og toalett, badeprodukter, safe, morgenkåpe, tøfler, kjøleskap, flatskjerm-tv, DVD-/Blueray- spiller, te/kaffekoker, bar med inkludert drikke, ferske kaker og frukt og gratis WiFi.
Merk at noen av hyttene ligger et stykke fra hovedbygningen og da kan det ordnes med transport.

Fasilitetene inkluderer utendørsbasseng (åpent fra juni og ut september), restaurant, bar, vinkjeller, treningssenter, tennisbane, aktivitetssenter, gave-/suvenirbutikk og gratis WiFi.

Ingen dag er lik på Triple Creek, og det er et bredt utvalg aktiviteter dere kan delta på. Hesteridning, fotturer, fluefiske, bueskyting, tennis eller en dukkert i bassenget. Selv om det er et bredt spekter med aktiviteter, både på ranchen og i området rundt, er en del av sjarmen at dere egentlig ikke gjør noen ting, men nyter naturen og hverandre.

Hvilken bedre måte å nyte det landlige Montana enn fra hesteryggen. Ri over enger dekket med blomster om våren… under den blå himmelen om sommeren… gjennom furuskogen om høsten… i det snødekte landskapet om vinteren… Hesteridning er en aktivitet som utføres året rundt på Triple Creek. Er dere riktig så heldig kan dere se hjortedyr, elg, ville kalkuner og ørn på utfluktene.

Turene som starter på ranchen er inkludert i oppholdet, og dere har med en kunnskapsrik og dyktig guide. Gruppen holdes til et lite antall ryttere slik at dere får en mer intim og sosial opplevelse samt at guiden kan ta seg bedre av dere. Turene tilpasses ferdigheter og interesser.
Før dere setter dere i salen kan dere velge utstyr slik at dere føler dere som ekte cowboys når dere stiger opp på hesteryggen.

For de som er interessert i fiske er det egen ørretdam hvor dere kan fiske. Dette er en ”fang- og spis- dam”. Prøv også å fiske med stang, hvor guiden gir dere opplæring i hvordan binde din egen agn, kaste og hale inn fangsten. Utstyr og opplæring er inkludert i oppholdet.

Dere kan også bli med på en guidet fottur hvor dere får se og lære mer om flora og fauna.
Det arrangeres også ulike kurs og seminarer som bueskyting, maling, kokekurs, skiturer og turer på truger. Merk at aktivitetene varierer i henhold til sesong.

Triple Creek er en All Inklusive ranch. Inkludert i oppholdet er overnatting, tre måltider (frokost, lunsj og middag) som serveres i hovedbygningen, levering av måltider til hytten på forespørsel, snacks, piknikfrokost eller lunsj for aktiviteter, drikke (husets vin, alkoholholdig drikke, øl, mineralvann), tilgang og bruk av fasiliteter, deltagelse på aktiviteter samt bruk av utstyr og deltagelse på ulike arrangementer i helger.Det legges også opp til egne program/aktiviteter for Thanksgiving, jul, Nyttårsaften, Valentine’s Day og 4.juli.

Ikke inkludert er aktiviteter utenfor ranches område som arrangeres av en tredje part, transport til og fra ranchen (kan arrangeres mot et tillegg), enkelte vintyper og tips (15-20 prosent). Tips er anbefalt, men ikke pålagt.

Nærmeste flyplass er Hamilton (35 minutter med bil) og Missoula (1,5 time med bil).

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

OPPLEV VILLE VESTEN

White Stallion Ranch

En av de mest populære ranchene i den sørlige delen av Arizona, med flott beliggenhet ikke langt fra byen Tucson. En sjarmerende ranch som ligger ved foten av Tucson- fjellene og i nærheten av Saguaro nasjonalpark. Dette er en familiedrevet ranch med høy standard og komfort. Her kommer du tett på naturen og rideturene tar deg gjennom et ulendt terreng med fjell og kaktus. I 50 år har familien har familien True ønsket sine gjester velkommen med åpne armer og introdusert dem til en ferie de aldri glemmer!

Les mer

Triple Creek Ranch

Dette er det ultimate innen luksus- ranches, med hytter som ligger lunt i skogen ved fjellkanten i vestlige Montana. Romantiske omgivelser, spektakulær natur, utsøkte måltider med noe godt i glasset og en service som topper det meste, gjør Triple Creek til et av beste stedene i verden. Leter dere etter den perfekte ranch- følelsen hvor dere blir skjemt bort? DETTE er ranchen – uten tvil!
Dette er en ”Kun for voksne” ranch og aldersgrensen er 16 år.

Les mer

Tombstone Monument Guest Ranch

Ranchen ligger omgitt av åpnet og ulendt terreng, med utsikt over Dragoon Mountains. Tidligere hørte området til Apache – indianerne, og hele området er rikt på historie. Det er kun 5 km til byen Tombstone, hvor du kan rusle i fotsporene til Wyatt Earp, Doc Holliday og den fredløse Curly Bill Brocius. Gjester på Tombstone Ranch føler ikke som de har reist vekk, men at de har reist tilbake i tid!

Les mer

Tanque Verde Ranch

Dette er det mest kjente ranch- programmet i Arizona. Ranchen ligger øst for Tucson og grenser til Saguaro nasjonalpark. En av Amerikas eldste kveg- og gjestrancher som har blitt oppgradert til en luksuriøs ranch som byr på den ultimate opplevelsen. Om det gjelder mat, aktiviteter eller overnatting, så tar vertskapet stolthet i å gi deg et eksepsjonelt opphold. Ranchen ligger vakkert til i ørkenområdet, omgitt av Rincon- fjellene.

Les mer

Stagecoach Trails Guest Ranch

Denne ranchen ønsker gjester i alle aldre velkommen til å komme og oppleve en Dude Ranch hvor Gamle vesten blandes med den nye. Ranchen ligger i den nordvestlige delen av Arizona, i Mohave- ørkenen. Når du ankommer Stagecoach er det som å trå tilbake i tid, og du føler deg som en ekte cowboy. Dine verter, JP og Tricia McCormick, gjør sitt ytterste for at gjestene skal føle seg som en del av familien og få et minneverdig opphold.

Les mer

Black Leg Ranch

Black Leg Ranch ble grunnlagt i 1882 og er eldre enn North Dakota! Ranchen eies og drives fortsatt av samme familie som la ned grunnsteinen i det forrige århundre. Et opphold her gir dere ikke bare basisinnføring i hvordan en ekte kvegranch fungerer, men også en historielekse i området fra nybyggernes tid og frem til i dag. Dette er ikke en ”dude ranch” eller en ”working ranch”. Det er en ”Working Cattle Ranch”. Med åpne armer blir du ønsket velkommen og får en ekte cowboy- opplevelse.

Les mer