Triple Creek Ranch

Reisetype:
rgf-logo_8d39_M
Reis trygt med oss!

Unike Reiser er medlem av Reisegarantifondet. Når du reiser med oss er du dekket av pakkereiseloven.

Resort ranch i Montana!

Dette er det ultimate innen luksus-rancher, med hytter som ligger lunt i skogen ved fjellkanten i vestlige Montana.

Romantiske omgivelser, spektakulær natur, utsøkte måltider med noe godt i glasset og en service som topper det meste, gjør Triple Creek til et av beste stedene i verden.

Leter dere etter den perfekte ranch-følelsen hvor dere blir skjemt bort? DETTE er ranchen – uten tvil!

De store, flotte trehyttene glir naturlig inn i landskapet og gir en følelse av det genuine og landlige Montana.

Alle hyttene har aircondition, peis, jacuzzi, bad med dusj og toalett, badeprodukter, safe, morgenkåpe, tøfler, kjøleskap, flatskjerm-tv, DVD-/Blueray- spiller, te/kaffekoker, bar med inkludert drikke, ferske kaker og frukt og gratis WiFi.

Merk at noen av hyttene ligger et stykke fra hovedbygningen og da kan det ordnes med transport.

Fasilitetene inkluderer utendørsbasseng (åpent fra juni og ut oktober), restaurant, bar, vinkjeller, treningsstudio tennisbane, aktivitetssenter, gave-/suvenirbutikk og gratis WiFi.

Ingen dag er lik på Triple Creek, og det er et bredt utvalg aktiviteter dere kan delta på: Hesteridning, fotturer, fluefiske, bueskyting og tennis.

Selv om det er et bredt spekter med aktiviteter, både på ranchen og i området rundt, er en del av sjarmen at dere egentlig ikke gjør noen ting, men nyter naturen og hverandre.

Hvilken bedre måte å nyte det landlige Montana enn fra hesteryggen.

Ri over enger dekket med blomster om våren… Under den blå himmelen om sommeren… Gjennom furuskogen om høsten… I det snødekte landskapet om vinteren…

Hesteridning er en aktivitet som utføres året rundt på Triple Creek. Er dere riktig så heldig kan dere se hjortedyr, elg, ville kalkuner og ørn på utfluktene.

Turene som starter på ranchen er inkludert i oppholdet, og dere har med en kunnskapsrik og dyktig guide. Gruppen begrenses til et lite antall ryttere slik at dere får en mer intim og sosial opplevelse samt at guiden kan ta seg bedre av dere.

Turene tilpasses ferdigheter og interesser.

Før dere setter dere i salen kan dere velge utstyr slik at dere føler dere som ekte cowboys når dere stiger opp på hesteryggen.

For de som vil prøve fiskelykkene er det en egen ørretdam. Dette er en «fang- og spis- dam».
Prøv også å fiske med stang, hvor guiden gir dere opplæring i hvordan binde din egen agn, kaste og hale inn fangsten.
Utstyr og opplæring er inkludert i oppholdet.

Dere kan også bli med på en guidet fottur hvor dere får se og lære mer om flora og fauna.

Det arrangeres også ulike kurs og seminarer som bueskyting, maling, kokkekurs, skiturer og turer på truger.

Merk at aktivitetene varierer i henhold til sesong.

Det legges også opp til egne program/aktiviteter for Thanksgiving, jul, Nyttårsaften, Valentine’s Day og 4.juli.

Vi tilpasser reisen til dine ønsker. Prisen varierer etter sesong og kapasitet på fly og overnattingssteder.

FORSLAGET INKLUDERER

  • Overnatting
  • Tre måltider (frokost, lunsj og middag)
  • Levering av måltider til hytten på forespørsel
  • Snacks, piknikfrokost eller lunsj for aktiviteter
  • Drikke (husets vin, alkoholholdig drikke, øl, mineralvann)
  • Tilgang og bruk av fasiliteter
  • Deltagelse på aktiviteter samt bruk av utstyr

VIKTIG INFORMASJON

Dette er en Kun for voksne ranch og aldersgrensen er 16 år.

Oppholdet kan fint kombineres med noen dager i Yellowstone nasjonalpark.

Reiseperiode: Hele året.
Sommersesong: Juni til september.
Vintersesong: Oktober til mai.

rgf-logo_8d39_M

REIS TRYGT MED OSS!

Unike Reiser er medlem av Reisegarantifondet. Når du reiser med oss er du dekket av pakkereiseloven.

Nordmenn som reiser til USA uten visum (under "visa waiver programme") må registrere seg på internett i ESTA databasen før avreise.
Lenke til skjema: https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

Se eget vedlegg om informasjon om ESTA, kriterier og informasjon om utfylling.
Innreisetillatelsen koster USD 14,- per person som betales direkte på nettet.
Vær obs på at det finnes andre nettsider som tilbyr denne tjenesten, men til en mye høyere pris!!!

Vennligst les våre generelle reisebetingelser grundig da disse er en del av avtalegrunnlaget for reiser kjøpt hos Unike Reiser.

Reiser kjøpt hos oss er omfattet av Lov om pakkereiser

Klikk her for å lese reisebetingelsene.

Vi anbefaler alle å ha gyldig reiseforsikring uansett reisemål!

Husk å notere hotellets navn og full adresse og legg denne i håndbagasjen. Ved innsjekk på flyplassen i Norge må dette registreres. Har man ingen adresse i USA, slipper man ikke gjennom passkontrollen. Første natts opphold må være ordnet før avreise fra Norge.

Det kreves ingen vaksinasjoner for innreise til USA.
I god tid før avreise anbefales det å kontakte Folkehelseinstituttet for offisielle helsefaglige reiseråd og helsefaglig veiledning.

USA er kjent for store variasjoner i klima, og mange steder har raske vekslinger i været. Mesteparten av landet har innlandsklima, med ofte svært varme somrer, og store temperaturvariasjoner i løpet av døgnet.

Vestkysten har et kystklima, med relativt milde vintre. Det er stor forskjell på den nordlige og sydlige delen av vestkysten, der de nordlige delene (Washington, Oregon og det nordlige California) har et maritimt klima. Disse områdene har ofte mye nedbør, spesielt om høsten. I det sentrale og sørlige California er det svært lite nedbør, og ofte sol året rundt. Et av verdens varmeste områder, Death Valley, ligger i Sør- California.

Øst for Rocky Mountains ligger The Great Plains. Dette området består av store stepper, med et spesielt klima. Her møtes fuktig luft fra Mexico - golfen og kald luft nordfra, noe som fører til svært ustabilt vær. Området er kjent for tornadoer, og har også mange snø- og haglstormer. Midtvesten er kjent for sine korte vårer og høster, og har ofte lange vintre.

I sørstatene langs golfen er klimaet varmt, ofte helt uten ordentlige vintre. Disse områdene plages ofte av orkaner om høsten, noe som kan forårsake store skader. På østkysten og i Appalachene er klimaet mer variert, ofte med mye nedbør.

Østkysten er i mindre grad enn vestkysten preget av påvirkning fra havet, og har ofte et typisk innlandsklima. De nordøstlige deler av USA har ofte svært mye snø om vinteren, også langs kysten.

Leie av bil er godt tilrettelagt i USA. Norsk førerkort kan benyttes dersom oppholdet ikke strekker seg utover 12 måneder. Amerikanske byer har store veier og stor trafikk. Vær også oppmerksom på at bilister i liten grad stopper for fotgjengere i fotgjengerfelt. 

Trafikkskiltene er annerledes enn de europeiske og benytter i større grad tekst, noe som gjør dem godt forståelig med litt øvelse. Amerikanere kjører på høyre side av veien. Det amerikanske veinettet holder gjennomgående en høy standard.

Amerikanere følger generelt regler og retningslinjer nøye. Ansatte som har kontakt med publikum har ofte liten beslutningsmyndighet. Dersom du føler deg urimelig behandlet kan du be om å få snakke med sjefen (”may I speak to your supervisor, please”).

En ”manager” står mer fritt til å ta beslutninger. Amerikanere skiller ofte klart mellom hva som er ditt ansvar og hva som er deres ansvar - og føler ikke nødvendigvis noe behov for å løse problemer de oppfatter som ditt ansvar.

USA ligger tidsmessig etter Norge. Når det er morgen i USA er det blitt ettermiddag i Norge. Tidsforskjellen avhenger av hvor du er i USA.

Tidssoner:
Eastern Standard Time - Østkysten: Normalt seks timer etter Norge*.
Central Standard Time: Normalt syv timer etter Norge*.
Mountain Standard Time: Normalt åtte timer etter Norge*.
Pacific Standard Time -- Vestkysten, inklusive California: Normalt ni timer etter Norge*.
Alaska: Normalt 10 timer etter Norge*.
Hawaii: 11 timer etter Norge om vinteren, 12 timer om sommeren*.

Sommertid: Både USA og Norge skifter til sommertid, slik at tidsforskjellen er den samme sommer som vinter. Unntaket er korte perioder på høsten og om våren, fordi skiftet til/fra sommertid ikke skjer på samme dato i USA og i Europa. Sommertiden i USA gjelder fra andre søndag i mars til første søndag i november. Arizona og Hawaii benytter ikke sommertid.

Kredittkort er svært utbredt i USA og aksepteres i de fleste butikker, restauranter og liknende. Visa, MasterCard, American Express, og Diners Club er mest utbredt, men andre kort aksepteres også i varierende grad. På restaurant tar servitøren med seg kortet og returnerer med betalingsanvisning for underskrift.

Den amerikanske frokostkulturen er forholdsvis enkel sammenlignet med den skandinaviske. Frokosten på de fleste standardhotellene i USA er ”continental”, noe som innebærer kaffe/te, juice og brød med smør og syltetøy.

Tollreglene blir håndhevet strengt, herunder forbudet mot å innføre frukt, kjøtt og en del andre matvarer. Den amerikanske ambassaden i Oslo kan gi nærmere informasjon om regelverket for innreise til USA.

Driks benyttes i større utstrekning i USA enn i Norge og utgjør i mange serviceyrker en betydelig og forventet del av inntekten. Følgende kan benyttes som et utgangspunkt for hva som er vanlig i USA: På restaurant med bordservice ventes 15-20% driks. Vær klar over at lavere beløp trolig blir oppfattet som lite hyggelig eller som et uttrykk for misnøye. En del restauranter fører selv driks på regningen for større grupper, da trenger du ikke legge på ytterligere. Gi et par dollar til en bartender som blander drinker. Beregn 10-15% driks til drosjer. Pizzabud forventer tre til fem dollar. Gi en til fem dollar dersom pikkolo bærer inn bagasje (en til to dollar per kolli). Det er omtenksomt å gi driks til hotellets rengjøringspersonell ved å legge to til tre dollar på nattbordet hver dag dersom du er fornøyd. Det er vanlig å gi 10%, opp til 20% i driks til frisører, massører, på spa og tilsvarende steder.

Kontakt oss for et tilbud på denne reisen

La oss skreddersy din drømmereise!

VI TILBYR ET STORT UTVALG AV MINNEVERDIGE OG EVENTYRFYLTE REISER.

Få tilbud, reisetips & nyheter rett i din innboks!

!
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Scroll to Top