fbpx

Sov godt hos Ashnil

Tre lodger med perfekt beliggenhet!

En god natts søvn er viktig etter en lang dag med spennende safariopplevelser. Vi har valgt ut tre av våre favoritt-lodger i nasjonalparkene Masai Mara, Samburu og Tsavo.

Felles for alle tre lodgene er fantastisk beliggenhet, utmerket service, velsmakende måltider og best av alt: Tett på det fantastiske dyrelivet!

ASHNIL MARA CAMP

I hjertet av Masai Mara!

Ashnil Mara Camp har desidert en av de beste plasseringer av alle lodgene i Masai Mara. Dette er det perfekte utgangspunkt for safariturer samt for avslapning og hygge på lodgen etter endt safarieventyr.

Lodgen ligger rett ved Mara-elven slik at du kan beundre flodhester, fugler og krokodiller fra en betryggende avstand mens du koser deg i teltet eller i restauranten.

Ashnil tilbyr 40 luksuriøse telt som er store og flott innredet. De fleste teltene har utsikt mot Mara – elven fra den private balkongen. Badene er moderne og ellers består innredningen av myggnett, safe, hårføner, garderobeskap, stoler, toalettartikler og lommelykt.

Det er tre familietelt. Disse teltene består av to telt med stue mellom. Alt er bygget på samme platting. Familieteltene kan ta opptil seks personer og egner seg utmerket for barnefamilier.

Fasilitetene inkluderer utendørssvømmebasseng, restaurant, bar, lounge, gave/suvenirbutikk, legekontor og tilgang til internett i fellesområdet. Det tilbys også massasje for de som ønsker å bli pleiet og ivaretatt etter en flott dag i bushen.

Restauranten serverer en herlig og velsmakende blanding av internasjonale, asiatiske og afrikanske retter, servert av smilende og gjestfrie servitører.

Når mørket faller over Masai Mara og dyrene går til ro for natten, samles gjestene rundt leirbålet og det blir dans, sang og eventyrfortellinger fra de lokale. Her har du også sjansen til å dele dagens opplevelser med andre reisende.

Det arrangeres også guidede fotturer, pikniklunsj i Masai Mara, frokost ved Hippo Pool og middag i bushen.

Ashnil har et stort antall besøkende som kommer igjen år etter år, takket være den fantastiske beliggenheten, god service og gjestfrihet.

ASHNIL SAMBURU CAMP

Luksus på elvebredden!

Ashnil Samburu Camp ligger i hjertet av nasjonalreservatet Samburu, rett ved elven Ewaso-Ngiro.
Her finner du alt du trenger for en utmerket ferie i bushen: Luksuriøse, store telt, utmerket service, vakker natur, ville dyr og god mat.

Lodgen består av 30 telt fordelt over et stort område langs elven. Her er det 18 telt med dobbeltseng, 9 med to senger og 3 trippeltelt.
Alle teltene har egen balkong hvor du kan slappe av mens apene leker på gresset eller i trærne foran deg. Teltene har store bad med separat dusj og toalett, garderobeskap, skrivebord, stoler, safe, hårføner, toalettsaker og lommelykt.

Fasilitetene inkluderer utendørssvømmebasseng, restaurant, bar, lounge, massasje, tilgang til internett i felles områdene og gave/suvenirbutikk.

Restauranten er halvåpen og har utsikt mot elven. Her serveres en herlig blanding av internasjonale og afrikanske retter. Etter det velsmakende måltidet kan du slappe av rundt bålet og høre Samburu – folket fortelle historier om sin kultur og levemåte.

Det arrangeres fotturer i nærområdet hver morgen. En Samburu-kriger tar deg med rundt i det vakre landskapet, og du lærer mer om den unike floraen og dyrene.

Området er også bebodd av de små, lekne og sjarmerende vervetapene (vervet monkey). Selv om de er meget søte må du ikke la deg lure av disse trollungene: de stikker gjerne av med både veske og kamera om de får sjansen – eller en smakebit fra tallerken din. Deres tilstedeværelse setter bare prikken over i’en på oppholdet, og de er flotte fotomotiver der de klatrer og leker.

Ashnil Samburu Camp er det perfekte sted å bo, i en vakker park med et enormt og variert dyreliv. Her kommer safariopplevelsene til å vare for alltid!

ASHNIL ARUBA LODGE

Perfekt beliggenhet i Tsavo nasjonalpark!

Ashnil Aruba Lodge ligger i hjertet av nasjonalparken Tsavo East, med en utmerket beliggenhet. Tett ved lodgen er det flere vannhull, som lokker til seg et rikt dyreliv.

Dette er en utmerket lodge, kjent for sin gode service og gode standard.

Det er totalt 40 deluxe rom, hvorav åtte av disse er sammenkoblede. Lodgen har fire trippelrom, seks luksuriøse telt og to rom som er handikappvennlige.

Alle rommene er bygget i afrikansk stil og har terrasse, eget bad med badekar og dusj, sittehjørne, garderobe, safe, vifte, skrivebord, myggnett, hårføner, badekåpe og badeprodukter.

Fasilitetene inkluderer utendørssvømmebasseng, restaurant, lounge bar, gave/suvenirbutikk, legekontor, lekeplass og et lite konferanserom. Du kan også bestille massasje. Det er tilgang til internett i resepsjonsområdet.

Restauranten serverer orientalsk og internasjonale retter samt et stort utvalg afrikanske retter. Du kan bestille romservice 24 timer i døgnet.

Som gjest på Ashnil Aruba kan du delta på forelesninger om bevaring av dyr og landskap og kulturelle forelesninger. Hver kveld arrangeres det en sundowner, hvor du slapper av med en drink mens solen går ned. Det arrangeres også guidede fotturer hvor du kommer i nærkontakt med naturen.

Opplev det ekte Kenya i unike Tsavo nasjonalpark!

Skroll til toppen