8 DAGER/7 NETTER

Kontakt oss i dag!

Zambia er Afrikas uslepne diamant, og et spennende reisemål for deg som er eventyrlysten og sulten på opplevelser litt utenom det vanlige. På programmet står en av de vakreste nasjonalparkene i landet: South Luangwa. Parken regnes for å være en av de beste i verden, og kan besøkes året rundt. Et fantastisk rikt dyreliv og storslått landskap er synet som møter dere. Dette er det ville Afrika på sitt beste!

Luangwa nasjonalpark 1

DAG 1: Norge – Lusaka – Mfuwe

Avreise fra Norge. På flyplassen i Lusaka blir dere møtt av en representant fra vår lokale samarbeidspartner. Så flyr dere videre med småfly til Mfuwe. Reisens første stopp er Luwi, en liten bushcamp som ligger i hjertet av South Luangwa nasjonalpark. Campen ligger ved Luwi Sand River. Rett ved er det en lagune, hvor flodhestene slapper av. Området er også kjent for sin store løvebestand, og å lete etter løver til fots er en opplevelse du sent glemmer!

Luangwa nasjonalpark 3

DAG 2-3: Luwi Bush Camp

Safari, safari og atter safari. Det er det som står på programmet de neste dagene. South Luangwa nasjonalpark regnes som en av de mest attraktive i verden, så her blir du garantert ikke skuffet.
Det er morgen- og ettermiddagssafari begge dagene, med tid til hvile mellom etappene.

Luangwa nasjonalpark 2

DAG 4: Nsolo Bush Camp

Morgensafari og frokost. Så blir dere hentet på campen og kjører mot neste camp i South Luangwa. Campen har en flott miks av ”naturlig” luksus. Hver hytte har privat balkong, med utsikt over bushen og vannhullene ved Luwi River. Her kan dere kombinere safari i bil og til fots. Dette området er kjent for sin løvebestand, og mulighetene er gode for å se de skye og utrydningstruede villhundene.

Luangwa nasjonalpark 4

DAG 5: Nsolo Bush Camp

Dagen tilbringes i jakten på Zambias ville dyr. Safari går lett i blodet og det er en magisk opplevelse å være så tett på dyrene! Du blir garantert bitt av safaribasillen…

Fotsafari 5

DAG 6: Kakuli Bush Camp

Etter morgenaktivitet og frokost blir dere tatt med til Kakuli Camp, en ekte bushcamp som ligger nydelig til ved elvebanken av Luangwa River. Fra campens hoveddekk kan dere nyte synet av elven og det utrolige dyrelivet. Utsikten her er fenomenal. Også dette området er kjent for å by på noen av de beste safarimulighetene i Zambia, og campen tilbyr både safari i Landrover og til fots. Det er opp til dere hva dere ønsker å gjøre hver enkelt dag. På kveldene anbefales en nattsafari der dere har gode muligheter for å se Luangwas rovdyr som er aktive kun de få timene det er mørkt.

Luangwa nasjonalpark 5

DAG 7: Kakuli Bush Camp

South Luangwa nasjonalpark har kanskje kontinentets største konsentrasjon av krokodiller og flodhester. Legg så til tusenvis av elefanter og bøfler, hundrevis av fuglearter, giraffer og rovdyr som løver, hyener, leoparder og villhunder, ja da safarien bli magisk!
Det er morgen- og ettermiddagssafari, med hvile mellom etappene.

DAG 8: Kakuli Bush Camp – Mfuwe – Lusaka – Norge

Etter morgenaktivitet og frokost blir dere kjørt til Mfuwe hvor dere flyr med småfly videre til Lusaka. Her sjekker dere inn for retur tilbake til Norge.

Prisen inkluderer:

 • Fly Oslo – Lusaka – Oslo i økonomiklasse
 • Innlandsfly Lusaka – Mfuwe – Lusaka i økonomiklasse
 • Flyskatter
 • 3 netter på Luwi Bush Camp, inkludert helpensjon (frokost, lunsj og middag)
 • 2 netter på Nsolo Bush Camp, inkludert helpensjon (frokost, lunsj og middag)
 • 2 netter på Kakuli Bush Camp, inkludert helpensjon (frokost, lunsj og middag)
 • Safariaktiviteter i henhold til program
 • Transport fra Mfuwe flyplass til Luwi Bush Camp
 • Transport fra Luwi Bush Camp til Nsolo Bush Camp
 • Transport fra Nsolo Bush Camp til Kakuli Bush Camp
 • Transport fra Kakuli Bush Camp til Mfuwe flyplass
 • Assistanse av vår lokale samarbeidspartner i Zambia

 

Prisen inkluderer ikke:

 • Visum til Zambia (USD 50,- per person)
 • Reise- og avbestillingsforsikring
 • Måltider ikke nevnt i program
 • Drikke ikke nevnt i program
 • Transport ikke nevnt i program
 • Utflukter/aktiviteter ikke nevnt i program
 • Tips til sjåfør og guide

Prisen forutsetter at 2 personer reiser sammen og deler rom.

Reiseperiode: Juni og juli

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

ZAMBIAS VILLE SIDE

8 Dager

Zambia er Afrikas uslepne diamant, og et spennende reisemål for deg som er eventyrlysten og sulten på opplevelser litt utenom det vanlige. På programmet står en av de vakreste nasjonalparkene i landet: South Luangwa. Parken regnes for å være en av de beste i verden, og kan besøkes året rundt. Et fantastisk rikt dyreliv og storslått landskap er synet som møter dere. Dette er det ville Afrika på sitt beste!

SAFARI I SOUTH LUANGWA NASJONALPARK

8 Dager

Zambia er et magisk sted for safari og landet passer utmerket for de som ønsker å reise til et land uten for mye vestlig innflytelse. Mest av alt er Zambia ideelt for de som ønsker å dra på safari. Du kan være med på safari enten i bil eller til fots. I South Luangwa nasjonalpark ligger det en lekker lodge, som hvert år ønsker noen spesielle gjester velkommen. Familier med elefanter ankommer lodgen og vandrer gjennom resepsjonen. Ja, du leste rett: Elefantene rusler gjennom resepsjonen, noe de har gjort i generasjoner.