WHITE STALLION RANCH

SPØR OSS OM PRIS

Velg blant våre reiseforslag eller fortell oss hva du vil oppleve

Våre eksperter skreddersyr gjerne reisen for deg!

– Guest ranch i Arizona!

En av de mest populære ranchene i den sørlige delen av Arizona, med flott beliggenhet ikke langt fra byen Tucson. En sjarmerende ranch som ligger ved foten av Tucson- fjellene og i nærheten av Saguaro nasjonalpark. Dette er en familiedrevet ranch med høy standard og komfort.
Her kommer du tett på naturen og rideturene tar deg gjennom et ulendt terreng med fjell og kaktus.

I 50 år har familien har familien True ønsket sine gjester velkommen med åpne armer og introdusert dem til en ferie de aldri glemmer! Du føler deg som en del av familien under oppholdet, og ranchen har mange gjester som kommer tilbake gang på gang.
White Stallion Ranch ble opprinnelig bygget som en kvegranch tidlig på 1900-tallet. Mange av de originale bygningene fra 1939 er fortsatt i bruk, men fremstår i dag som meget moderne.

Ranchen har 41 rom, fordelt på ulike kategorier og ett hus med fire soverom. Alle rommene har aircondition, egne bad med dusj og toalett, hårføner, kjøleskap, safe, morgenkåpe og radio med iPod- dock. Det er ikke tv på rommene.

Fasiliteter inkluderer restaurant, bar, utendørsbasseng, jacuzzi, treningssenter, spa, tennis- og basketballbane, bordtennis, biljard, kino, gave-/suvenirbutikk og en petting zoo hvor barn og voksne kan klappe dyr som er reddet under tragiske omstendigheter.

Hesteridning står i fokus, og det er mellom 2-4 turer hver dag. Lengden varierer mellom 5-7 timer. Rideprogrammet er meget variert og tar deg med på ulike stier i området.
For voksne arrangeres det egne rideturer: Wine & Cheese Rides og Wine & Cheetos Rides.
Merk at barn under 5 år får ikke være med turer, men kan sitte på hesten og føres rundt i innhegningen av en ansatt. Barn mellom 5-7 år kan kun delta på slow rides.
Det er ingen ridning på søndager da hestene har fri.

Aktiviteter som tilbys er fotturer, underholdning, rodeo, fjellklatring, ridetimer og lassokasting.
Det er egne aktiviteter for barn som ridning, svømming, basketball, tennis, volleyball, brettspill og mating av dyrene i petting zoo.
I nærområdet er det også mulighet for golf (30 minutter unna), turer med varmluftballong og ørkentur med jeep.

Inkludert i oppholdet er overnatting, tre måltider om dagen (frokost, lunsj og middag), drikke (kaffe, te, iste, lemonade og cappuccino), ridning og andre aktiviteter på området, underholdning, skatter og tips.
Ikke inkludert er drikke (fra baren: brus, øl, vin, juice og alkoholholdig drikke), spa- behandlinger og ridetimer (undervisning).

I dag møter du tredje generasjon av familien, som jobber side om side med ermene brettet opp og som serverer sine gjester slik familien har gjort i generasjoner.

Det er mulig å kombinere et opphold på White Stallion Ranch med opphold på Tombstone Monument Ranch på 7,10 eller 14 dager.

Nærmeste flyplass er Tucson International (35 minutter med bil).

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

OPPLEV VILLE VESTEN

White Stallion Ranch

En av de mest populære ranchene i den sørlige delen av Arizona, med flott beliggenhet ikke langt fra byen Tucson. En sjarmerende ranch som ligger ved foten av Tucson- fjellene og i nærheten av Saguaro nasjonalpark. Dette er en familiedrevet ranch med høy standard og komfort. Her kommer du tett på naturen og rideturene tar deg gjennom et ulendt terreng med fjell og kaktus. I 50 år har familien har familien True ønsket sine gjester velkommen med åpne armer og introdusert dem til en ferie de aldri glemmer!

Les mer

Triple Creek Ranch

Dette er det ultimate innen luksus- ranches, med hytter som ligger lunt i skogen ved fjellkanten i vestlige Montana. Romantiske omgivelser, spektakulær natur, utsøkte måltider med noe godt i glasset og en service som topper det meste, gjør Triple Creek til et av beste stedene i verden. Leter dere etter den perfekte ranch- følelsen hvor dere blir skjemt bort? DETTE er ranchen – uten tvil!
Dette er en ”Kun for voksne” ranch og aldersgrensen er 16 år.

Les mer

Tombstone Monument Guest Ranch

Ranchen ligger omgitt av åpnet og ulendt terreng, med utsikt over Dragoon Mountains. Tidligere hørte området til Apache – indianerne, og hele området er rikt på historie. Det er kun 5 km til byen Tombstone, hvor du kan rusle i fotsporene til Wyatt Earp, Doc Holliday og den fredløse Curly Bill Brocius. Gjester på Tombstone Ranch føler ikke som de har reist vekk, men at de har reist tilbake i tid!

Les mer

Tanque Verde Ranch

Dette er det mest kjente ranch- programmet i Arizona. Ranchen ligger øst for Tucson og grenser til Saguaro nasjonalpark. En av Amerikas eldste kveg- og gjestrancher som har blitt oppgradert til en luksuriøs ranch som byr på den ultimate opplevelsen. Om det gjelder mat, aktiviteter eller overnatting, så tar vertskapet stolthet i å gi deg et eksepsjonelt opphold. Ranchen ligger vakkert til i ørkenområdet, omgitt av Rincon- fjellene.

Les mer

Stagecoach Trails Guest Ranch

Denne ranchen ønsker gjester i alle aldre velkommen til å komme og oppleve en Dude Ranch hvor Gamle vesten blandes med den nye. Ranchen ligger i den nordvestlige delen av Arizona, i Mohave- ørkenen. Når du ankommer Stagecoach er det som å trå tilbake i tid, og du føler deg som en ekte cowboy. Dine verter, JP og Tricia McCormick, gjør sitt ytterste for at gjestene skal føle seg som en del av familien og få et minneverdig opphold.

Les mer

Black Leg Ranch

Black Leg Ranch ble grunnlagt i 1882 og er eldre enn North Dakota! Ranchen eies og drives fortsatt av samme familie som la ned grunnsteinen i det forrige århundre. Et opphold her gir dere ikke bare basisinnføring i hvordan en ekte kvegranch fungerer, men også en historielekse i området fra nybyggernes tid og frem til i dag. Dette er ikke en ”dude ranch” eller en ”working ranch”. Det er en ”Working Cattle Ranch”. Med åpne armer blir du ønsket velkommen og får en ekte cowboy- opplevelse.

Les mer