fbpx

White Stallion Ranch

En av de mest populære ranchene i den sørlige delen av Arizona

Guest ranch i Arizona

En av de mest populære ranchene i den sørlige delen av Arizona, med flott beliggenhet ikke langt fra byen Tucson. Denne sjarmerende ranchen ligger ved foten av Tucson-fjellene, i nærheten av Saguaro nasjonalpark.

White Stallion Ranch er en familiedrevet ranch med høy standard og komfort.

Her kommer du tett på naturen og rideturene tar deg gjennom et ulendt terreng med fjell og kaktus.

I 50 år har familien har familien True ønsket sine gjester velkommen med åpne armer og introdusert dem til en ferie de aldri glemmer! Du føler deg som en del av familien under oppholdet, og ranchen har mange gjester som kommer tilbake gang på gang.

White Stallion Ranch ble opprinnelig bygget som en kvegranch tidlig på 1900-tallet. Mange av de originale bygningene fra 1939 er fortsatt i bruk, men fremstår i dag som meget moderne.

Ranchen har 41 rom, fordelt på ulike kategorier og ett hus med fire soverom.

Alle rommene har aircondition, egne bad med dusj og toalett, hårføner, kjøleskap, safe, morgenkåpe og radio med iPod-dock. Det er ikke tv på rommene.

Fasiliteter inkluderer restaurant, bar, utendørsbasseng, jacuzzi, treningssenter, spa, tennis- og basketballbane, bordtennis, biljard, kino, gave-/suvenirbutikk og en petting zoo hvor barn og voksne kan klappe dyr som er reddet fra tragiske omstendigheter.

Hesteridning står i fokus, og det er 2-4 turer hver dag. Lengden varierer mellom 5-7 timer. Rideprogrammet er meget variert og tar deg med på ulike stier rundt i området.

For voksne arrangeres det egne rideturer: Wine & Cheese Rides og Wine & Cheetos Rides.

Merk at barn under 5 år får ikke være med turer, men kan sitte på hesten og føres rundt i innhegningen av en ansatt. Barn mellom 5-7 år kan kun delta på slow rides.

Det er ingen ridning på søndager da hestene har fri.

Aktiviteter som tilbys er fotturer, underholdning, rodeo, fjellklatring, ridetimer og lassokasting.

Det er egne aktiviteter for barn: Ridning, svømming, basketball, tennis, volleyball, brettspill og mating av dyrene i petting zoo.

I nærområdet er det også mulighet for golf (30 minutter unna), turer med varmluftballong og ørkentur med jeep.

Dette er inkludert i våre forslag:

  • Overnatting
  • Tre måltider om dagen (frokost, lunsj og middag)
  • Drikke (kaffe, te, iste, lemonade og cappuccino)
  • Ridning og andre aktiviteter på området
  • Underholdning
  • Lokale skatter
  • Tips

Reiseperiode: Hele året.

Transport (flyplass – ranch – flyplass) er inkludert når du bor 4 eller flere netter. Minimum 2 personer. Det kan arrangeres transport mot betaling for 3 eller færre netter.

Nærmeste flyplass er Tucson International (25 minutter med bil).

Det er mulig å kombinere et opphold på White Stallion Ranch med opphold på Tombstone Monument Ranch på 7,10 eller 14 dager.

Skroll til toppen