TOMBSTONE MONUMENT GUEST RANCH

SPØR OSS OM PRIS

Velg blant våre reiseforslag eller fortell oss hva du vil oppleve

Våre eksperter skreddersyr gjerne reisen for deg!

– Guest ranch i Arizona!

Ranchen ligger omgitt av åpnet og ulendt terreng, med utsikt over Dragoon Mountains. Tidligere hørte området til Apache – indianerne, og hele området er rikt på historie. Det er kun 5 km til byen Tombstone, hvor du kan rusle i fotsporene til Wyatt Earp, Doc Holliday og den fredløse Curly Bill Brocius.
Gjester på Tombstone Ranch føler ikke som de har reist vekk, men at de har reist tilbake i tid!

Ranchen ble bygget som en hovedgate i en by fra 1880-tallet, med grusveier og hus i ekte Ville Vesten – stil.

Det er totalt 18 rom på ranchen, alle unikt dekorert og du opplever den gamle Ville Vesten, men med komforten fra dagens samfunn. Du våkner kanskje i ”fengselet” eller i ”postkontoret”…
Alle rommene har aircondition, eget bad med dusj og toalett, to senger, satellitt-TV, te/kaffekoker, hårføner og WiFi.
Det er fire ulike romkategorier: Standard, Deluxe, Junior Suite og Premium Suite.

Fasilitetene inkluderer utendørssvømmebasseng, jacuzzi, restaurant, bar, bibliotek og gratis WiFi.

Aktiviteter inkluderer rideturer og fotturer rundt i det historiske området hvor både indianere, cowboyer og fredløse har satt sitt preg. Du vil lære å svinge lassoen slik cowboyene gjør, og det er underholding hver kveld. Du kan også lære å skyte med gevær eller bue med en instruktør (mot tillegg).
Det arrangeres også mange valgfri utflukter/aktiviteter i området: Turer med ATV, vinsmaking og historiske og friluftsturer.
Merk at det er ikke mulighet for rideturer på søndager!

Ranchen tar maksimalt 50 gjester, så her blir alle som en familie under oppholdet.
Aldergrense: 8 år. Merk at det er ikke noe eget barneprogram, og familiens minste deltar på aktivitetene med de voksne.

Dette er en All Inklusive ranch og pakken inkluderer overnatting i valgt romkategori, helpensjon (frokost, lunsj og middag), 1 guidet ridetur og underholdning/aktiviteter.

Opplev Tombstone og tilbring noen dager i Ville Vesten, men i komfortable omgivelser!

Kontakt Oss I Dag

For et uforpliktende tilbud

ØNSKER DU Å MOTTA NYHETSBREV FRA UNIKE REISER?

OPPLEV VILLE VESTEN

White Stallion Ranch

En av de mest populære ranchene i den sørlige delen av Arizona, med flott beliggenhet ikke langt fra byen Tucson. En sjarmerende ranch som ligger ved foten av Tucson- fjellene og i nærheten av Saguaro nasjonalpark. Dette er en familiedrevet ranch med høy standard og komfort. Her kommer du tett på naturen og rideturene tar deg gjennom et ulendt terreng med fjell og kaktus. I 50 år har familien har familien True ønsket sine gjester velkommen med åpne armer og introdusert dem til en ferie de aldri glemmer!

Les mer

Triple Creek Ranch

Dette er det ultimate innen luksus- ranches, med hytter som ligger lunt i skogen ved fjellkanten i vestlige Montana. Romantiske omgivelser, spektakulær natur, utsøkte måltider med noe godt i glasset og en service som topper det meste, gjør Triple Creek til et av beste stedene i verden. Leter dere etter den perfekte ranch- følelsen hvor dere blir skjemt bort? DETTE er ranchen – uten tvil!
Dette er en ”Kun for voksne” ranch og aldersgrensen er 16 år.

Les mer

Tombstone Monument Guest Ranch

Ranchen ligger omgitt av åpnet og ulendt terreng, med utsikt over Dragoon Mountains. Tidligere hørte området til Apache – indianerne, og hele området er rikt på historie. Det er kun 5 km til byen Tombstone, hvor du kan rusle i fotsporene til Wyatt Earp, Doc Holliday og den fredløse Curly Bill Brocius. Gjester på Tombstone Ranch føler ikke som de har reist vekk, men at de har reist tilbake i tid!

Les mer

Tanque Verde Ranch

Dette er det mest kjente ranch- programmet i Arizona. Ranchen ligger øst for Tucson og grenser til Saguaro nasjonalpark. En av Amerikas eldste kveg- og gjestrancher som har blitt oppgradert til en luksuriøs ranch som byr på den ultimate opplevelsen. Om det gjelder mat, aktiviteter eller overnatting, så tar vertskapet stolthet i å gi deg et eksepsjonelt opphold. Ranchen ligger vakkert til i ørkenområdet, omgitt av Rincon- fjellene.

Les mer

Stagecoach Trails Guest Ranch

Denne ranchen ønsker gjester i alle aldre velkommen til å komme og oppleve en Dude Ranch hvor Gamle vesten blandes med den nye. Ranchen ligger i den nordvestlige delen av Arizona, i Mohave- ørkenen. Når du ankommer Stagecoach er det som å trå tilbake i tid, og du føler deg som en ekte cowboy. Dine verter, JP og Tricia McCormick, gjør sitt ytterste for at gjestene skal føle seg som en del av familien og få et minneverdig opphold.

Les mer

Black Leg Ranch

Black Leg Ranch ble grunnlagt i 1882 og er eldre enn North Dakota! Ranchen eies og drives fortsatt av samme familie som la ned grunnsteinen i det forrige århundre. Et opphold her gir dere ikke bare basisinnføring i hvordan en ekte kvegranch fungerer, men også en historielekse i området fra nybyggernes tid og frem til i dag. Dette er ikke en ”dude ranch” eller en ”working ranch”. Det er en ”Working Cattle Ranch”. Med åpne armer blir du ønsket velkommen og får en ekte cowboy- opplevelse.

Les mer