fbpx

The Royal Livingstone Hotel

Luksus mot Victoria Falls!

The Royal Livingstone gir deg en ferie i luksuriøse omgivelser, på et av verdens mest unike steder.

Hotellet er garantert en opplevelse vekk fra hverdagen, og hvor drømmene oppfylles.

Bedre enn dette kan du ikke bo!

The Royal Livingstone er stedet hvor luksus møter naturens underverk!

Dette femstjerners hotellet ligger rett ved kanten av Zambezi-elven, med utsikt over de mektige Victoria Falls.

Hotellet er det perfekte utgangspunkt for en drømmeferie i luksus, med spektakulære naturopplevelser. Sebraer holder nemlig også til hotellets område, og de er ofte sett gressende rett ved bassenget. Det er ikke hver dag du kan ta en svømmetur mens du beundrer de sorte og hvite pysjamaskledde skapningene. Afrikas magi lever virkelig her!

The Royal Livingstone tilbyr 173 store rom, med utsikt mot elven og hagen. Rommene er lekkert dekorert, og atmosfæren er avslappende og innbydende.

Alle rommene har veranda, aircondition, flatskjerm-tv, safe, hårføner, telefon, minibar, te/kaffekoker, skrivebord, sofa, stort bad med separat toalett, gratis WiFi, butlerservice og rom service (24 timer).

Hotellet tilbyr også suiter for de som virkelig ønsker å skjemme bort seg selv.

Fasilitetene inkluderer utendørssvømmebasseng, restaurant, bar, treningssenter, spa, lounge, gave/suvenirbutikk og konferansesenter.

Restauranten byr på et enormt utvalg retter, i en herlig blanding av afrikansk, europeisk og indisk blanding. I baren kan du slappe av med en drink etter dagens eventyr, mens du hører livemusikk.

På soldekket kan du slappe av med en tropisk drink mens du skuer utover den mektige elven Zambezi.

Ønsker du en litt annerledes middagsopplevelse, kan du spise en romantisk middag under the Monkey Tree, hvor stjernene er ditt selskap.

Du kan også innta á la carte middag om bord på damplokomotivet The Royal Livingstone Express, som er en kulinarisk reise til en tid med romantikk og ynde.

Hver dag overholdes tradisjonen med servering av te og kaker, og det er umulig å ikke la seg friste til å smake på hotellets berømte gulrotkake.

En annen fordel med å bo på The Royal Livingstone er nærheten til alle aktivitetene og attraksjonene. De mektige og imponerende Victoria Falls befinner seg kun 15 minutters spasertur unna, og som gjest på hotellet har du ubegrenset tilgang til fallene via hotellets private inngang.

Du kan avslutte dagen med behandling på hotellets lekre spa. En massasje føles så mye bedre mens du titter utover Zambezielven og drømmer om morgendagens eventyr.

Om din oppfatning av en ferie innebærer å ikke gjøre noe som helst, er det lett på dette hotellet. Du kan tilbringe dagen i en hengekøye ved elvekanten eller på en solseng ved bassenget med en tropisk drink i hånden mens du nyter utsikten.

Hotellet arrangeres også utflukter som båtturer på Zambezielven, strikkhopping fra Victoria Falls Bridge, solnedgangscruise, rafting, helikoptertur over Victoria Falls, elefantridning eller et bad i Devil’s Pool – som ligger på kanten av fossefallene (kun mulig mellom august og desember).

Du kan også utforske byen Livingstone og tilbringe noen timer på det flotte Craft Marked eller Livingstone Museum.

Benytt sjansen til å komme nærmere Zambias ville dyr med safari i Mosi-Oa-Tunya National Wildlife Park.

Skroll til toppen